5 people found this review helpful
Not Recommended
0.0 hrs last two weeks / 4.0 hrs on record (3.8 hrs at review time)
Posted: Apr 2, 2016 @ 12:19pm

Vázolom, hogy mi fog történni amint megveszitek a játékot:
"Hm, szeretnék végre valami jó kis posztapokaliptikus játékkal játszani, nézzük csak milyen játékok vannak steamen. DayZ? 28€? Hát nem tudom elég soknak tűnik meg már 2013 December óta fejlesztik és még csak alfa? Keressünk valami mást.
Nether? Hú, ez érdekes, és csak 10€, de várjunk, elég rossz az értékelése... Á biztos csak direkt lehúzzák a játékot... Csak nem olyan rossz, na vegyük is meg.
*Elindítod a játékot"
Végre van egy jó kis világvégét túlélős játékom, de izgatott vagyok, hülye lettem volna megvenni, a DayZ-t... Na lássuk csak... Mi ez? Ablakos módban nyitja meg? Nincs menü? Ez csak egy szerverlista. Á nem baj, biztos a szerveren kell beállítani a cuccokat. Na lépjünk fel egy szerverre. Á király lehet karaktert generálni. Á mindegy jó lesz így, csak hagy játszak már. Hová akarok spawnolni? Legyen a World, mit nekem a Safe Zone. Ú, van egy késem, ez de király meg a grafika is tök pofás. keressünk valami lootot. Az a tárgy csillog biztos abban lesz valami, de várj, azt írja unlockoljam... Mégis mivel? Mindegy, menjünk tovább. Ez az végre találtam egy fegyvert... Ja nem, ez csak egy scope, menjünk tovább a következő lootom tuti fegyver lesz. Látok ott valamit, mi a franc ez? B*szod ez eltűnt. Baszki ez megtámadt, és tud teleportálni is. *Megölöd* Hú ez durva volt, és csak 150 HP-m maradt. Kéne egy medic pack, lootoljunk tovább. Ott egy player, odamegyek alkossunk csapatot. *A player megölt* Mekkora seggfej, na mindegy éledjünk újra. Legyen Safe Zone. Mi a f*sz? Támadás alatt? Mi üvölt? Mi? Hogy teleportálnak ide ennyien? Ezt nem hiszem el már megint meghaltam. Nem baj, nem adom fel. Akkor Worldbe spawnolunk újra. Mi ez a hatalmas állat? Ez a L4D-ből van? Mi ez? És ez is megöl, hát nem hiszem el... Keresek egy playert lehet, hogy találok egy normális társat. Na ott egy player, odamegyek. *Elkezdesz voice chaten beszélni vele* Mi a f*sz? Mért ütöget ez a gyökér? Jól van akkor gyere, te ... Jó én ezt nem hiszem el. Lépek a p*csába." Ez egy undorító játék, de komolyan... Hihetetlen, hogy ha kicsit is odafigyelnének rá, akkor 100x jobb lenne, pl az hogy a Stealth az ér valamit, vagy az hogy, ha 5 méterről esek le az nem 0 sebzés viszont ha 5,5 méterről akkor az életem fele elveszik. A nether-ek nem 1 Hitelnének és szűrnék a hackereket. Életem egyik legrosszabb vétele, és ez azért fájdalmas, mivel jól néz ki, sőt, jó is lehetne ez a játék, ha a fejlesztők csinálnának is vele valamit, nem csak a f*szukat vernék... Én se hittem el, hogy miért értékelik sokan, rossznak ezt a játékot, ezért vettem meg... Ha ti is szeretnétek csalódni, akkor nyugodtan vegyétek meg.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
3 Comments
Sid Dec 29, 2021 @ 11:10pm 
Elgondolkoztam rajta hogy haverommal megvegyük, de így már akkor nem, kössz h leírtad
PePega Apr 4, 2016 @ 6:23am 
:D ugyan ez az én véleményem is, Ace haverommal azt hittük mekkora buli game, de csalodtunk :D
kár hogy elhanyagolják ezt a jatékot mert rohadt jó lenne :/
Varázsfuvola Apr 3, 2016 @ 2:58pm 
Ehh... Az értékelésed előtt pont 2-3 órával sikerült megvennem a játékot.

Sajnos tényleg ilyen a játék. Dettó nem akartam elhinni, hogy rossz lehet. Én magam a játék állapotát úgy jellemezném, hogy nincs is befejezve, és nem is érezhető, hogy lenne szándékuk a befejezésre.
A környezet kinézetre nagyon hangulatos, igazi posztapokaliptikus feeling, de semmi több. A terület megvan, de a tartalom hiányzik.
Még majd próbálgatom, hátha megváltozik a véleményem.