202 people found this review helpful
35 people found this review funny
2
Not Recommended
0.0 hrs last two weeks / 2,346.6 hrs on record (888.8 hrs at review time)
Posted: Jan 3, 2016 @ 12:29pm

Sami vidíte, že mám odehráno dost, abych mohla pohovořit o nekonečné frustraci, kteroužto tato hra skýtá. K dnešnímu dni je to cirka 908 hodin.
Zlí jazykové jistě začnou remcat "tak proč to teda hraješ?!"...chuchněte si milí zlatí :-)
Hry Sims mají obrovský potenciál a veliké možnosti. Netřeba se rozplývat a popisovat - na to bohatě stačí trailery. Povykládejme si o odvrácené stránce.
Rozehrajete si postavičku a je to super. Objevujete svět a levlujete schopnosti, stavíte vysněné domečky, převlíkáte panenky,...to je krásné. Snažíte se něčeho dosáhnout. Jenže jak vám nabíhají levly a schopnosti a bonusy, tak se postavička stává míň a míň hratelnou. Laguje, neskutečně dlouho se načítá a nabaluje na sebe bugy, takže po čase vám třeba zmizí její fotka, a pak třeba zneviditelní postavička celá....nepomáhá vymazávání cache před každou hrou ani mód Hlídka. Je to zoufale nedoladěné. A ačkoliv je hra z roku 2009 a máte nejnovější počítač, tak to prostě neutáhne, i když pak snížíte kvalitu grafiky, čímž vám zmizí nejen křídla víl, ale hlavně třeba lovený hmyz - a to už je problém. Nakonec vám nezbyde než rozehrát další postavičku a zase vás to chytí a historie se opakuje. A opět skončíte v bažině zoufalství.
Vývojáři odflákli, co se dá. Nehaňme vývojáře samotné, ale spíše marketingové oddělení, které klade důraz výhradně na mikrotransakce a že jich je...ta hra je na nich vlastně založená - na rýžování peněz.
Čím více DLC, tím větší lagování. Třeba Cestovní horečka už je k uzoufání. Nepomáhá ani pravidelné vystěhovávání poloviny města.
Takže zapomeňte na to, že by se mohla vaše postavička naučit všechny schopnosti na 10. level nebo zkompletovat aspoň základní sbírky nebo vyzkoušet si na nejvyšší level více zaměstnání. Pouze, když se soustředíte na jednu specifickou činnost a na zbytek dlabete. Máte-li místo jedné postavičky rodinku, jste v koncích mnohem dříve. Neobejdete to ani tím, že se svou oblíbenou postavičkou překočujete do jiného nového města.
A celou dobu se vám chce řvát o nevyužitém potenciálu hry!
Není konkurence ve stejném ranku, a tak to lidi koupí...odehrají stovky hodin a ví, co to je za opruz a stejně si koupí další DLC.
Mimochodem taky byste měli vědět, že zatímco my nakupujeme velká DLC za 25 Evro, tak amíci platí 20 doláčů a kanaďani ještě míň. Máte-li v přátelích kanaďana, tak si to rozhodně domluvte s nákupem a přeposláním hry!

Takže ano, hra má veliký potenciál, ale ten je zcela odfláknutý a nevyužitý a vše je zaměřeno jen na mamon a ne odstraňování bugů což mne vytáčí do nebeských výšin, nechť EA shnije ve své vlastní špíně!

Hodnotím 50 : 50
Ale doporučit nemohu, protože i když budete hrát dál a dál jako já, tak vás čeká zklamání a zoufalství.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
29 Comments
Mother of horrors May 6 @ 11:20pm 
Slečno mluvíte mi z duše :kittyheart:
pepavanek Mar 8, 2023 @ 6:27am 
Též mi to pak časem začne lagovat a dokonce na 2 různých pc s různou sestavou i s různým windowsem, pak to zajde tak daleko, že ta tvá postava dokonce už ani nereaguje na příkazy a jen stojí a čumí. Ea sama napsala že chybu nejsou schopni najít, a že neví čím to je. Pravděpodobně to bude tím, že je nějaký limit postavy a díky dlcčkám, které ti hromadu schopností a vlastností přidávají, se ti pak postava po překročení "kapacity" začne lagovat a zlobit a ta hra pak jde do kelu. Sranda je že se mi to stalo pokaždé když jsem byl namaxovaný, dříve nebo později se to stalo. Lidi co tu píšou a tvrdí že jim to šlape, tak podle mě jí zdaleka nemají nabouchanou a namaxovanou a proto jim to běhá jako hodinky.
Evzik [CZ] Apr 7, 2022 @ 4:39pm 
Bohužel musím souhlasit. Po zakoupení zbývajících DLC (což byla největší chyba) se hra začala neuvěřitelně sekat a s postupujícím zvyšováním schopností simíka se hra stala dokonce pomalu nehratelnou. Je to obrovská škoda :(
Bozak Sep 6, 2021 @ 1:43pm 
S pár věcmi souhlasit mohu, ale nejvíc s čím souhlasím je to poslední o EA. Nikdy bych si Sims 3 nekoupil ačkoliv je hra pěkná, Vyhovuje mi poslední Sims 4.
slo-vac-ik Sep 17, 2019 @ 8:20am 
POKRAČOVANIE vývojari dali hru takú aká je... Nedali 23 odrod, že tuto je zalagovaná verzia, tu je kvalitná... Takže keď tá hra mne funguje, tak musú logicky aj tebe, ak nie, tak chyba bude na tvojej strane + o tom čo si písala s tým remenom, tak nikdy, ale na žiadnom aute nieje vidieť rozvodový remeň/reťaz len na oko, je to prikryté "bočnicou" takzvaným "prsom" takže docela nereálny príklad... Od Fábie až ku nissanom... proste na žiadnom aute to nieje vidieť ... Ten príklad bol čisto vymyslený... A tak čo chceš dosiahnúť? Ja sa hádať nechcem, vypadám na to, že by som tu išiel písať nadávky alebo nejaké veci? Nie... Čisto s slušnosťou jednám... Tak prosím, vysvetli mi ten príklad a prosím odpovedz na to, čo som písal, že hra je iba 1 a nie rôznorodá... ďakujem :) V kľude
slo-vac-ik Sep 17, 2019 @ 8:20am 
Tu vôbec o to nejde, že koľko penazí si dala do profilu, to môžem aj ja nakúiť hry v hodnote 0,30$ a mať ich 50000... O hry nejde aj som sa pozeral + ak sa na to pozriem, tak z 95% máš na hrách pod 3 hodiny nahratých... :D :D To je docela smutné, takže aj zbytočné.. A vec je 1 Robím hry, robím počítače robím auta... IT, AUTOTRONIK všetko... Možno to znie egoisticky, ale nie... To je čistá pravda, zapamätaj si, že hra je iba 1... keď výde hra menom The SIMS 3, tak všetci hráme tu istú stable verziu... každý nehrá tu a potom tú verziu...
Livtrasi Sep 17, 2019 @ 7:39am 
Podívej se na můj profil a počítej celkový obnos. Teď si zkus představit, kolik investuju do kompu, když tolik investuji do her. Trochu dedukce. Míň ublíženosti. Vím, že to nemá smysl, protože ty jsi naprosto přesvědčen o tom, že víš, zatímco já nemusím být přesvědčena, protože vím, že jsi vedle jedle. Připomnělo mi to bratra, když před lety vezl kamaráda a ten mu začal mlít, že má naprasklý řemen a to vydává ten zvuk a mlel dál svou. Bratr, aby konečně dotyčný zavřel hubu zastavil, ať se podívá."Ty vole, ty tu nemáš řemen, ty tu máš řetěz! To jsem v životě neviděl!" "Ano některé sporťáky Alfa-Romeo mají řetěz. Můžeme jet dál?"Jenže já tě nezvu aby ses přišel podívat na můj komp, nebudu ho fotit a psát sestavu. Nic než osobní prověrka by tě nepřesvědčilo, takže to rovnou přeskočme, měj si svou pravdu. Spokojený?
slo-vac-ik Sep 17, 2019 @ 6:32am 
Bugy má, ale nie fatálne, ktoré by mi narušili pôžitok z hry...
1) hra nelaguje keď má človek dobrý PC... ja som nepocítil sebemenší lag... Nový PC, väčšina ľudí si myslí, že keď si kúpia nový PC, tak žiadna hra sa nemôže lagovať, treba ísť na to hlavou... Aktuálne to teraz nehrávam, ale rád sa zastanem hry, ktorá bola moje detsvo a viacmenej aj aktálne... počítač do 8K mojimi rukami zložený utiahol všetko pri všetkých možných veciach + dokonca sám som si módoval hru (upravoval) Ja veci riešim s rozumom, nie nadávkami a búchaním a vypínaním... :) Stačí kúpiť nového kompa a (komponenty) a zapnúť hru... odporúčam, hra má hneď iný zmysel...
Livtrasi Sep 17, 2019 @ 6:27am 
Mno brat, mám od té doby už třetí nový komp :-)
Slušně ti prostě v předchozím příspěvku říkám, že ti nevěřím, leč sděluji ti to nekonfliktní cestou :-)
Juknu na tvůj profil a vidím.
Ne nebudu s tebou diskutovat.
Přeji hodně štěstí s tvou dokonalou verzí hry, která nemá bugy, nelaguje atd. Upřímně ti přeju, že ji máš. I já bych si ji moc přála. Ani nevíš jak.
slo-vac-ik Sep 17, 2019 @ 6:16am 
Ako dobre... Ale nemám rád, keď niekto nakladá na hru, že mu nefunguje ako po stránke PC, že mu laguje... beriem chyby hry, nie Vášho PC...