17 people found this review helpful
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 103.0 hrs on record (101.1 hrs at review time)
Posted: Dec 31, 2015 @ 12:25am
Updated: Oct 3, 2017 @ 1:04am

Kašlať na Call of Duty alebo Counter Strike. Narozdiel od tých hier má Insurgency vyváženosť tried a zbraní, taktickú hratelnosť a hlavne komunitu kde nemáte 90% hráčov vrieskajúce decká a Rusov.

Ľudia slušne komunikujú a dokonca spolupracujú ! Žiadny Team Deathmatch je plus, lebo všetky módy ktoré sú na výber vyžadujú kooperáciu a plnenie úloh, nie sledovať svoj K/D (p.s. ten sa dá len počas toho ako čakáte na respawn).

Najlepší hráč je ten, ktorý najviac pomáha svojmu tímu k víťazstvu a to je znak kvalitnej tímovej FPS. Nedávno som začal hrať aj COOP mód, kde je tiež slušný výber módov a je to minimálne rovnaká zábava ako klasické PvP módy. Za 15 eur vynikajúca kúpa.

Ak hru stihnete v zľave, alebo nájdete za 5, tak je to jedna z najlepších investícií akú v hrách tohto žánru môžete urobiť.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
3 Comments
Michael Mirabilis Feb 7, 2017 @ 6:44am 
díky zkusím to
TomLehockySVK Feb 7, 2017 @ 6:20am 
Po tom čo sa pripojíš na server, tak v pravej časti obrazovky máš vysvietené modrým a žltým mená hráčov a ktorú triedu vojaka majú vybratú. Tam kde meno nie je, na to klikneš, to je voľná trieda s ktorou môžeš hrať. Vyberieš si zbraň, dodatočnú výbavu, potvrdíš a hráš.
Michael Mirabilis Feb 7, 2017 @ 6:16am 
Jak tu hru mám zapnout do multiplayer??? Mám zaplou mapu vidím jak všichni hrají ale já ne vyzkoušel jsem všechny tlačítka na klávesnici a nic jen koukám jak na serveru hrají jak to mám spustit abych hrál?