9 people found this review helpful
6 people found this review funny
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 23.2 hrs on record (22.3 hrs at review time)
Posted: Jan 8, 2015 @ 2:06am
Updated: Oct 25, 2015 @ 11:40am

Ha nem tévedek, ezzel kezdődött el ez az egész szimulátor mizéria, kezdve a kecske, (ácsilá) kenyér, kő, fű meg a jó ég tudja milyen szimulátorokig melynek többsége említésre sem méltandó de ez... ennek van valami bája, amitől már az első perctől kezdve beleszerettem. Képzeld csak el: milyen jó móka, hogy most kivételesen nem te lövöd szét a szart az ellenfelekből, hanem mások után takarítasz leszakadt kezeket, fejeket, csonkokat, üvegszilánkokat majd ezután felnyalod a padlót. Igaz semmi értelme, de nagyon jó kis relaxálós játék, közben be lehet nyomni egy podcast-et és hallgatni és elgondolkozni azon: basszus, tulajdonképpen most kitakaríthatnám a saját szobámat is de... f.uck it. Habár most belenéztem az íróasztal fiókomba és még mindig vastagon tele van maghéjjal meg morzsával. Hogy őszinte legyek, most kicsit elszégyelltem magam.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
2 Comments
Szogyenyi Sep 14, 2019 @ 3:39am 
Ha nagyon kötekedni akarnék, akkor mondanám, hogy a Te állításod sem igaz, mert 2014 januárjában jelent meg a legelső verzió belőle egy game jam alkalmával. Annak a sikerén felbuzdulva lett belőle teljes játék. De elfogadom az érvelésed :)
Saskyou Sep 14, 2019 @ 2:15am 
Már nem azért, de a Goat Simulator 3 nappal ez előtt jelent meg, Április 1-én 2014-ben. A szimulátármániát az egyre gagyibb és gagyibb "simulátor" játékok megjelenése indította útnak, akik az Euro Truck Simulator sikerességét szerették volna leutánzni persze kis ráfordítással. Az extrém kategória mint ez is, azt hiszem a Surgeon Simulátorral kezdődött, de legalábbis az vitte sikerre a műfajt. Mondjuk szerintem a Flash korszakban is voltak már ilyenek, csak sosem voltak ilyen divatosak.