45 people found this review helpful
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 106.7 hrs on record (34.5 hrs at review time)
Posted: Mar 13, 2015 @ 5:06am

Üdv mindenkinek!

Ugyan csak 2 hete játszom a játékkal, és jobbára single módban, de aki szereti szabadságot, a száguldást és az autókat, ezt a játékot imádni fogja!

Sokan mondanak róla rosszakat, de én maximálisan meg vagyok elégedve, és szerintem irreális elvárásokat azért nem kellene támasztani néhány dologgal szemben.

- Ugyan az MMO része számomra ebben a stílusban nem is igazán fontos, de ha valakit az izgat legjobban, lehet, hogy csalódni fog, mert azért tömegnyomor nincs az utcákon...
- Grafika viszont kiválló, főleg, ha megnézzük mekkora területről van szó. Autók gyönyörűek kívül belül, nagyon igényes munka. Szép átvezető videók, emészthető sztori, átlátható rendszer.
- Tuningolásról nem tudom, végjátékban még nem vagyok képben teljesen, szóval inkább nem mondok hülyeséget.
- Autók irányítása szerintem egy normális kormánnyal igazán barátságosnak (G27) , persze nem egy kezdő tuningg szettel :D, de mégsem árkád jellegűnek mondható. (Azért itt észnél kell lenni a kanyarokban, bukkanókban, de nem egy szimulátorról beszélünk). Nekem nagyon tetszik, mert megtalálták az arany középutat. PC-s alternatívája úgysincs ennek a stílusnak, szóval ha száguldozásra vágysz óriási és gyönyörű területeken, akkor úgyis ezt veszed meg... :D

Aki szerette a TDU-t, a végtelen nagy területeket, az ezt is fogja, de még egyszer kiemelem, a pvp-részét nem igazán ismerem (és nem is nagyon érdekel), én single módban toltam egy-két kivételtől eltekintve 50-ig és jól éreztem magam végig.

Szvsz 8/10 mindenképp az eddigiekre.

Üdv!

Was this review helpful? Yes No Funny Award
2 Comments
PLAYERUNKNOWIN'S BATTLEGROUNDS May 1, 2018 @ 11:13am 
.:steamhappy:
PLAYERUNKNOWIN'S BATTLEGROUNDS May 1, 2018 @ 11:12am 
Alairom mind ezt