Να πώς δουλεύει

Το Εργαστήρι Steam είναι ένας κόμβος περιεχομένου κατασκευασμένου από τους παίκτες και εργαλείων για τη δημοσίευση, οργάνωση και λήψη αυτού του περιεχομένου στα παιχνίδια σας. Διαφορετικά παιχνίδια θα χρησιμοποιούν το Εργαστήρι με διαφορετικούς τρόπους. Κάποια παιχνίδια, όπως το Team Fortress 2, σας επιτρέπουν να δημιουργείτε και να καταχωρείτε νέα αντικείμενα (όπως καπέλα, όπλα, παράσημα, μπότες και άλλα) για επιθεώρηση και για ένταξη στο παιχνίδι. Άλλα παιχνίδια όπως το Elder Scrolls V: Skyrim επιτρέπουν σε εκδότες τροποποιήσεων (mods) να δημοσιεύουν τη δουλειά τους απευθείας στο Εργαστήρι και στους παίκτες να αποκτούν τις τροποποιήσεις που θέλουν να χρησιμοποιήσουν στο παιχνίδι τους.

Τα αποδεχτά αντικείμενα, κανόνες καταχώρησης και οι αμοιβές μπορεί να διαφέρουν για κάθε προϊόν, οπότε παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες για να δείτε που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα και τα ενδιαφέροντά σας καλύτερα.

Καταχωρώντας ένα αντικείμενο στο Εργαστήρι Steam ή αποδεχόμενοι μέρος των κερδών για ένα αντικείμενο, συμφωνείτε στη νομική συμφωνία.