Tienaaminen Steamissä  >>  Palkkioiden UKK
Yhteystiedot
K. Voinko käyttää lomakkeiden täyttämisessä oman kieleni erikoismerkkejä?
V. Et, älä käytä muita kuin englannin kielessä esiintyviä merkkejä.
K. Voinko lähettää esineitä Steam Workshopiin ennen kuin annan yhteystietoni?
V. Et. Et kykene viimeistelemään Steam Workshopin tuotteiden myyntitulojen jakamista ennen kuin toimitat meille voimassa olevat yhteys-, pankki- sekä verotustiedot.
K. Voinko antaa lempinimeni tai jonkin muun kuin virallisen nimeni?
V. Et. Käytä tietoja antaessasi oikeaa etu- ja sukunimeäsi. Älä käytä lempinimeä äläkä mitään vastaavaa.
K. Mitä kirjoitan yritykseni juridiseksi nimeksi?
V. Antamasi nimen tulee olla sen laillisen toimijan, joka omistaa pelin, jolla on sen julkaisuoikeudet ja joka allekirjoittaa Steam-jakelu- ja Steam Workshop -sopimusten lisäkohdat. Tilanteesta riippuen tässä antamasi yritysnimen tulee olla samassa muodossa ja sama, kuin pankkisi, Yhdysvaltain verotuksen tai ulkomaan verotuksen virallisissa asiakirjoissa.
K. Mitä kirjoitan yritykseni juridiseksi nimeksi, jos olen ainoa omistaja?
V. Älä anna nimenäsi Doing Business As (“DBA”) -nimeä tai jotakin muuta lempinimeä. Täytä kaavakkeeseen virallinen nimesi kokonaisuudessaan. Tilanteesta riippuen antamasi nimen tulee täsmätä pankkisi ja Yhdysvaltain verotietojen tai ulkomaisten verotietojen virallisissa asiakirjoissa olevaan nimeen.
K. Kirjoitin nimeni väärin ja lähetin sen jo. Mitä teen?
V. Niin kauan kuin esinettäsi ei ole hyväksytty myyntiin Steam Workshopissa, voit vaihtaa etu- ja sukunimesi yhteystiedoista.
K. Vaihdoin virallisen nimeni ja sen myötä pankki- sekä verotietoni. Miten päivitän tiedot workshop-tililleni?
V. Emme tällä hetkellä kykene tekemään nimivaihdoksia Steam Workshopissa.
K. Missä vaihdan osoitetietoni?
V. Voit vaihtaa osoitteesi Steam Workshop -tilisi kautta. Huom! Jos aiot vaihtaa oleskelumaatasi sinun tulee käydä verohaastattelu uudestaan läpi luodaksesi uuden ennakonpidätysveroprosentin uuden tilanteesi mukaan.
K. Voinko täyttää asiakirjat henkilöyhtiönä?
V. Jos yhtiökumppanuutesi on rekisteröity Yhdysvaltoihin tai yhtiökumppanuutesi on Yhdysvaltojen ulkopuolella ja verotettavan osakastasolla, siinä tapauksessa kyllä. Jos yhtiökumppanuutesi on Yhdysvaltojen ulkopuolella mutta verotetaan yhtiöosakkuuden sijaan toiminimenä, siinä tapauksessa ei. Asianmukaisten verotusasiakirjojen hankinnan työläydestä johtuen emme voi tukea Yhdysvaltojen ulkopuolista yhtiöosakkuutta laillisena toimijana Steaworksissä.
K. Miksi yhteystietoni näkyvät keskeneräisenä? Olen syöttänyt vaaditut tiedot.
V. Ole hyvä ja tarkista että olet kirjoittanut koko nimesi sekä osoitteesi tälle alueelle.
K. Onko tiettyjä alueita/maita, tahoja tai henkilöitä, joiden kanssa Valve ei voi käydä kauppaa?
V. Yhdysvaltain valtiovarainministeriön Office of Foreign Assets Control (OFAC) hallinnoi sekä valvoo talous- ja kauppapakotteita, jotka perustuvat Yhdysvaltain ulkopolitiikan sekä sisäisen turvallisuuspolitiikan tavoitteisiin tiettyjä maita ja hallintotapoja, terroristeja sekä kansainvälisiä huumeiden salakuljettajia, joukkotuhoaseiden levittämiseen osallistujia sekä muita Yhdysvaltojen sisäisen turvallisuuspolitiikan, ulkopolitiikan tai talouden uhkaajia vastaan. OFAC julkaisee tällaisista tekijöistä listan (Specially Designated National List), joiden kanssa yhdysvaltalainen yritys Valven ei ole sallittua käydä kauppaa. Sen lisäksi OFAC hallinnoi kauppapakotteita sekä kauppasaarto-ohjelmia tiettyjä maita vastaan (Sanctioned Countries) niin, että kaupankäynti ilman asiaankuuluvia lupia on kiellettyä tai rajoitettua kauppasaarrossa olevien maiden kanssa. Useat, mutta eivät kaikki, näistä OFAC:n rajoitteista ovat myös muiden kuin Yhdysvaltojen noudattamia.

Valve ei käy kauppaa tai muuten ota osaa tai avusta kaupankäynnissä sellaisten yksityishenkilöiden tai yritysten kanssa, jotka ovat pakotteiden tai muiden asiaan liittyvien kaupankäynnin rajoitteiden alaisia. Tähän kuuluvat Yhdysvaltojen valtionvarainministeriön ylläpitämien Specially Designated Nationals (SDN) sekä Foreign Sanctions Evaders (FSE) -listoilla mainitut. Näiden lisäksi emme myöskään käy kauppaa tai muuten ota osaa maksutapahtumien järjestämiseen yksityishenkilöiden tai yritysten kanssa pakotteiden alaisissa maissa, mukaan lukien Krim, Kuuba, Iran, Pohjois-Korea, Sudan ja Syyria.
Pankkitilin tiedot
K. Onko merkkejä, joita minun pitää / kannattaa välttää pankkitietoja kirjoittaessani?
V. Pankkitiedot tulee antaa ainoastaan englantilaisia kirjaimia, numeroita ja välilyöntejä käyttäen. Älä käytä väliviivoja tai välilyöntejä tili-, SWIFT- tai IBAN-kentissä. Muut symbolit saatetaan hyväksyä, mutta ne voivat aiheuttaa ongelmia maksujen suorittamisessa.
K. Voinko lähettää esineitä Steam Workshopiin ennen kuin annan kelvot pankkitiedot?
V. Et. Et kykene viimeistelemään Steam Workshopin tuotteiden myyntitulojen jakamista ennen kuin toimitat meille voimassa olevat yhteys-, pankki- sekä verotustiedot.
K. Tuleeko minun täyttää pankkitietoni vaikka en tahdo ottaa vastaan tulonjakoa esineestä tai esineistä?
V. Kyllä, sinun on annettava pankkitietosi huolimatta siitä, onko esineesi maksullinen tai ilmainen.
K. Saan tämän virheviestin: “Pankkitilisi tietoja tallennettaessa ilmeni ongelma. Pankkitilin haltijan nimen on oltava sama kuin Steamiin syötetty nimi.” Mitä minun pitäisi tehdä?
V. Pankkitietoihin kirjoitettu pankkitilin omistajan nimi ei täsmää "Yhteystiedot"-kohtaan annetun laillisen nimen kanssa. Tarvitsemme saman laillisen nimen sekä yhteys-, pankki- että verotietoihin. Minkäänlainen muunnelma (Matti Meikäläinen vs. Hra M. Meikäläinen) ei kelpaa. Asiaa voi helpottaa nimen kopiointi ja liittäminen pankkitietojen vaadittuun kohtaan. Tämä tarkoittaa myös, ettet kykene käyttämään kenenkään toisen pankkitiliä maksusi vastaanottamiseen.
K. Kuinka voin vaihtaa pankkitietoni?
V. Pankkitietoja voi vaihtaa napsauttamalla seuraavaa linkkiä: https://steamcommunity.com/login/home/?goto=%2Fmy%2Fworkshoppaymentinfo
K. Miksi näen Valvelle kuulumattoman internet-osoitteen, kun annan pankkitietojani?
V. Käytämme ulkopuolista maksujenkäsittelijää nimeltä WorldPay kuukausittaisten maksujen suorittamiseen. Pankkitietosivu on WorldPayn tarjoama mallipohja.
K. Voinko saada maksut PayPal-tililleni tai jollekin muulle vastaavalle pankin omistamattomalle tilille?
V. Et. Maksut voi ottaa vastaan vain pankkien välisellä siirrolla.
K. Käytättekö maksamiseen muita valuuttoja kuin Yhdysvaltain dollaria?
V. Maksamme vain Yhdysvaltain dollareissa. Jos pankkitilillesi on asetettu jokin muu valuutta, pankkisi vaihtaa valuutan paikalliseksi valuutaksi ottaessaan maksun vastaan. Varmista, että pankkisi suostuu vastaanottamaan Yhdysvaltain dollareita - kaikki pankit eivät suostu. Jos pankkisi ei vastaanota dollareita, on sinun annettava dollareita hyväksyvän pankin tilitiedot, jotta voit saada maksusi.
K. Mikä on SWIFT-koodi?
V. SWIFT-koodi on ISO-standardien mukainen pankeille annettava ainutlaatuinen tunnistuskoodi. Näitä koodeja käytetään kun rahaa siirretään pankista toiseen, etenkin kansainvälisissä tilisiirroissa. Koodeja käytetään myös pankkien välisten viestien lähettämiseen.

Hae SWIFT-koodiasi pankkisi nimellä, kaupunkisi nimellä tai postinumerolla. Jos et tiedä, mikä pankkisi SWIFT-koodi on tai et löydä sitä, ota yhteyttä pankkiisi.

Älä näppäile välilyöntejä antaessasi SWIFT-koodia.
K. Mikä reititysnumero on?
V. Tämä on yhdeksännumeroinen pankkikoodi, jolla tunnistetaan yhdysvaltalainen rahoituslaitos. Voit pyytää numeroa pankiltasi tai nettipankkisi sivuilta, tai jos käytät shekkejä, näkyy numero yleensä niiden alalaidassa.

Älä käytä välilyöntejä kirjoittaessasi reititysnumeroasi.
K. Mikä on IBAN-numero?
V. Kansainvälinen pankkitilitunnus (IBAN) on kansainvälinen standardi pankkitilien tunnistamiseen. Yleensä sitä käytetään Euroopassa. Käytä alla olevasta linkistä löytyvää IBAN-varmennukseen tarkoitettua työkalua, jolla voit varmistaa, että olet antanut oikean IBAN-tunnuksen.

IBAN-varmennin

Älä käytä väliviivoja tai välilyöntejä antaessasi IBAN-numeroasi.
K. Mitä pankkimaa tarkoittaa?
V. Pankkimaa tarkoittaa pankkisi konttorin sijaintia, ei pankin pääkonttoria.
K. Mihin voin lisätä vakuuspankkini tiedot?
V. Täytä pankkitiedot maksut lopullisesti vastaanottavan pankin tiedoilla, sillä emme tarvitse vakuuspankin tietoja maksusiirron suorittamiseksi.
K. Voinko lisätä johonkin FFB (for further benefit) tai FFC (for further credit) tilejä?
V. Et. Pankkiltitietojesi tulee olla vain omissa nimissäsi. Emme voi suorittaa maksuja, joiden käsittelyyn tarvitaan lisäohjeita.
K. Voinko käyttää yhteisomistuksessa olevaa tiliä?
V. Maksunsaajan nimi pankkitilillä täytyy täsmätä Workshopin sisällönluojan Yhteystiedot-osioon annetun nimen kanssa. Yhteistilit sisältävät yleensä useamman nimen, eivätkä ne näin ollen toimi.
K. Voinko jakaa myynneistäni saamani voitot?
V. Ei. Maksamme vain yhdelle maksun vastaanottajalle jokaista Workshop-tiliä kohti.
K. Onko pankkitilin muutoksille jokin kuukausittainen rajoitusaika?
V. Suoritamme maksut kuukauden 30. päivään mennessä, ja maksujen käsittelyyn vaaditaan hieman aikaa sitä ennen. Muuta pankkitietojasi kuukauden 20. päivään mennessä varmistaaksesi, että muutokset päivittyvät järjestelmässämme ennen sen kuukauden maksukäsittelyjä.
K. Miksi pankkitietoni näkyvät vajavaisina, vaikka olen antanut tarvittavat tiedot?
V. Valven ylläpitäjän on hyväksyttävä pankkitietosi ennen kuin se näytetään valmiina. Tämä saattaa kestää enintään viikon.
Verotiedot – Verohaastattelu
K. Voinko lähettää esineitä Steam Workshopiin ennen kuin annan kelvot verotiedot?
V. Et. Et kykene viimeistelemään Steam Workshopin tuotteiden myyntitulojen jakamista ennen kuin toimitat meille voimassa olevat yhteys-, pankki- sekä verotustiedot.
K. Voinko ohittaa verohaastattelun ja pyytää ennakonpidätysveron tuotteilleni?
V. Et. Kaikkien sisällönluoien tulee täyttää verohaastattelu vaikka valitsisitkin ennakonpidätysveron kohdallesi.
K. Miten annan Valvelle tarvittavat verotiedot?
V. Steam Workshoppiin liittymisen mukana saat linkin verohaastattelun aloittamiseen. Verohaastattelu kestää noin 5-10 minuuttia, ja siinä kysytään sinulta kysymyksiä, joiden avulla voit täyttää jomman kumman verokaavakkeen (W-9 tai W-8BEN). Voit myös tarkastella verohaastattelua seuraamalla tätä linkkiä: https://steamcommunity.com/login/home/?goto=%2Fmy%2Fworkshoppaymentinfo
K. Miten minun tulisi varautua verohaastatteluun?
V. Kaikilta sisällönluojilta vaaditaan voimassaoleva veronmaksajan tunnus (TIN) Yhdysvaltain veroilmoitussäännöstöjen mukaisesti. Yhdysvalloissa asuvien yhteistyökumppaneiden TIN on joko Employer Identification Number (EIN) tai sosiaaliturvatunnus (SSN). Muilta kuin yhdysvaltalaisilta yhteistyökumppaneilta vaaditaan yhdysvaltalainen TIN tai ulkomainen TIN maiden välisen verosopimuksen etujen nauttimiseksi.
K. Miksi verohaastatteluun siirtävää linkkiä napsauttaessa näkyy Valven ulkopuolinen nettiosoite?
V. Käytämme verohaastattelun toteuttamisessa palvelua nimeltä TaxIdentity, jonka tarjoaa kolmannen osapuolen yhtiö nimeltä Lilaham.
K. Voinko tallentaa osan verohaastattelusta ja jatkaa sen täyttämistä myöhemmin?
V. Et. Verohaastattelu tulee suorittaa loppuun yhden istunnon aikana. Verohaastattelu kestää 5-10 minuuttia.
K. Voinko käyttää verohaastattelussa jotakin muuta nimeä kuin sitä, jonka annoin yhteystiedoissa?
V. Et. Verohaastatteluun tarvitset saman nimen jonka annoit yhteystietoihin. Jos annat eri nimen joka ei täsmää yhteystietoihin annetun kanssa, verohaastattelusi hylätään automaattisesti etkä kykene lähettämään esineitä Workshoppiin.
K. Miksi TINiäni ei hyväksytä heti?
V. TINin hyväksyy Yhdysvaltain verolaitos eli Internal Revenue Service (IRS). Jos IRS:n tietokanta ei ole hetkeen käytössä tai on huollettavana, voi tämä prosessi viivästyä. Sen lisäksi täysin uusien TINien hyväksynnässä voi kestää jopa 30 päivää IRS:n päivittäessä tietokantaansa, johon me vertaamme meille annettuja verotietoja.
K. Mitä tapahtuu jos teen verohaastattelun uudestaan?
V. Aiemmin tekemäsi verohaastattelu poistetaan vaikka sen tiedot olisivat vahvistettu sekä voimassaolevat. Verohaastattelu tulisi tehdä uudestaan vain jos olosuhteisiin on tullut jokin muutos (kuten jos muutit asumaan toiseen maahan) tai jos haluat lisätä mukaan tietoja, jotka jäivät pois alkuperäisestä verohaastattelusta (kuten yhdysvaltalainen tai ulkomaalainen TIN).
K. Muutin juuri. Pitäisikö minun tehdä verohaastattelu uudestaan?
V. Jos muutit sen maan sisällä, jonka tiedot olet antanut alkuperäisessä verohaastattelussa, ei sinun tarvitse uusia haastattelua. Jos taas muutit johonkin toiseen maahan tulee sinun tehdä haastattelu uudestaan.
Verotiedot – Ennakonpidätykset
K. Kuinka paljon ennakonpidätystä sovelletaan maksuihini?
V. Verohaastattelun lopuksi sinulle annetaan ennakonpidätysprosentti. Ennakonpidätysprosentti voi vaihdella välillä 0 % - 30 % Yhdysvalloista saadusta tulosta, riippuen niistä tiedoista, joita annoit verohaastattelun aikana. Jos ennakonpidätyksesi 30 % ja asuinmaallasi on Yhdysvaltojen kanssa verosopimus, suosittelemme tekemään verohaastattelun uudestaan ja antamaan joko yhdysvaltalaisen tai ulkomaalaisen TINin (veronmaksajan tunnuksen) ennakonpidätyksen alentamiseksi. Luettelo maista, joilla on Yhdysvaltojen kanssa verosopimus löytyy täältä:

https://www.irs.gov/businesses/international-businesses/united-states-income-tax-treaties-a-to-z
K. Mitä jos asuinmaani ja Yhdysvaltojen välillä ei ole tuloverosopimusta?
V. IRS:n vaatimusten mukaan pidätämme veroja 30 % tulo-osuutesi maksuista ja ilmoitamme nämä verot IRS:lle. Kysy veroviranomaisilta, voidaanko nämä verot palauttaa ulkomaisena verohelpotuksena (foreign tax credit) veronpalautuksessasi.
K. Jos lisään verotietoihini yhdysvaltalaisen tai ulkomaisen veronumeron ja pienennän ennakkopidätysprosenttiani, palauttaako Valve aikaisemmin maksuistani pidätetyt ennakot?
V. Ei, Valve ei palauta maksettuja ennakkopidätyksiä kun pidätyksen muutos johtuu veronumeron lisäämisestä, koska Valve on jo tilittänyt maksut Yhdysvaltain verohallitukselle. Voit pyytää apua veroneuvojalta saadaksesi lisätietoja ennakkoverojen hyvittämisestä.
Verotiedot – Yhdysvaltalaiset verotunnukset (TIN)
K. Miksi minun pitää hakea yksityishenkilön veronmaksajan tunnistusnumeroa (Individual Taxpayer Identification Number eli ITIN)?
V. Yleensä ulkomaisen henkilön tulee maksaa Yhdysvaltain veroja Yhdysvalloista saaduista tuloista. Suurin osa ulkomaisen henkilön saamista Yhdysvaltalaisista tuloista on 30 veroprosentin alainen. Alennettua veroprosenttia, mukaan lukien verovapautusta, voi soveltaa jos ulkomaisen henkilön asuinmaan ja Yhdysvaltojen välillä on tuloverosopimus. Voidaksesi käyttää tuloverosopimuksen tarjoamia etuja sinun tulee täyttää kaavake W-8BEN, johon vaaditaan joko ulkomaalainen veronmaksajan tunnus (TIN) tai yhdysvaltalainen TIN. Lista maista, joilla on Yhdysvaltojen kanssa keskinäinen verosopimus, löytyy täältä:

https://www.irs.gov/businesses/international-businesses/united-states-income-tax-treaties-a-to-z

Jos asuinmaasi on Slovakia, tulee sinun antaa yhdysvaltalainen TIN täyttäessäsi kaavaketta W-8BEN, jotta voit nauttia verosopimuseduista ja hakea vapautusta ennakonpidätyksestä. Ulkomaalaista TINiä ei kelpuuteta vapautukseen.
K. Tuleeko minun tehdä yhdysvaltalainen veroilmoitus, jos haen TIN-tunnusta (Taxpayer Identification Number)?
V. ITIN-tunnuksen hakeminen maiden välisen tuloverosopimuksen etujen käyttöä varten ei vaadi yhdysvaltalaisen veroilmoituksen tekemistä.
K. Minkä tyyppisiä US TIN-tunnuksia on olemassa?
V. Suomalaisten kohdalla TIN on maatunnus (FI) ja henkilötunnuksesi yhdistettynä.
K. Jos olen yksilö, voinko valita haenko EIN- vai ITIN-tunnusta?
V. Kyllä. Yksilö voi hakea joko EIN- tai ITIN-tunnusta.
K. Miten saan itselleni yhdysvaltalaisen TINin (veronmaksajan tunnuksen)?
V. Saat yksityishenkilöille ja yrityksille tarkoitetun Employer Identification Numberin (EIN) soittamalla numeroon (267) 941-1099 Yhdysvalloissa. Huom! Jos haet numeroa yksityishenkilönä tulee sinun ilmoittaa, että sinulla on toiminimi. Soittaminen ei ole ilmaista, ja soitosta saatetaan veloittaa kaukopuhelujen maksuja. EINin saa myös faksaamalla kaavakkeen “Form SS-4, Application for Employer Identification Number” (käsittelyssä kestää noin 4 arkipäivää) tai postittamalla sen (käsittelyssä kestää noin 4 viikkoa). Lisätietoja kaavakkeesta SS-4 saat IRS:n nettisivuilta.

http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fss4.pdf
K. Kuinka kauan IRS:llä kestää antaa minulle ITIN-tunnus?
V. ITIN-tunnuksen hankinta voi viedä muutaman kuukauden tai kauemmin.
Verotiedot – Tiedottaminen
K. Millaisia raportteja tarjoatte verotarkoituksiin?
V. Yhdysvaltalaisten sisällönluojien edellisenä verokautena tienaamat rojaltit ilmoitetaan kaavakkeella 1099-MISC. Lähetämme nämä kaavakkeet vuosittain viimeistään 31. tammikuuta.

Muiden kuin yhdysvaltalaisten sisällönluojien Yhdysvalloissa tienaamat tulot ilmoitetaan vuosittain IRS:n kaavakkeella 1042-S. Lähetämme nämä vuosittaiset kaavakkeet 15. maaliskuuta mennessä joka vuosi. Se on tiedotus rojalteistasi sekä edellisen vuoden ennakonpidätyssummista.
Maksut
K. Miksi en ole vielä saanut maksuja?
V. Sinun tulee antaa meille täydelliset pankki- ja verotiedot ennen kuin voimme suorittaa maksuja. Varmistathan, että molemmat näistä tiedoista on täytetty ja vahvistettu.

Koska käytämme ulkopuolista maksujen suorittajaa nimeltä WorldPay, maksuissasi voi näkyä kuvauksen kohdalla joko “WorldPay” tai “Valve Corporation”. Varmistathan, että olet saanut maksuja jommaltakummalta.

Jos tarkistit jo saamasi maksut etkä vieläkään näe maksuja WorldPayltä tai Valve Corporationilta, lähetä meille sähköposti aiheesta niin käymme tutkimaan, mitä maksuille on käynyt. Huom! Asian tutkimisessa voi kestää muutama päivä, mutta ilmoitamme sinulle tuloksista heti saatuamme ne tietoomme. Jos maksu epäonnistui ja se palautettiin meille, ilmoitamme sinulle maksun epäonnistumisen syyn jotta voit ryhtyä toimenpiteisiin tilanteen korjaamiseksi. Korjattuasi tilanteen maksu liitetään seuraavan kuukauden maksun mukaan, sillä emme voi suorittaa maksuja maksukausien ulkopuolella.
K. Onko minun ansaittava jokin minimimäärä, jotta voin saada maksun?
V. On. Yksittäisten maksujen maksamiseen sekä varojen vastaanottamiseen liittyy pankkikuluja, joiden takia on kannattamatonta maksaa pienissä erissä. Tämän takia saatamme pidättää ansioitasi, kunnes ne ylittävät vähintään 100 dollarin rajan.
K. Miten usein suoritatte maksuja?
V. Suoritamme maksut seuraavan kuukauden 30. päivään mennessä. Esimerkiksi maksamme helmikuun myynnit 30. maaliskuuta mennessä. Maksun näkymisessä pankkitililläsi voi kestää muutama arkipäivä. Sellaisessa tapauksessa saatat nähdä maksun tililläsi huhtikuun alkupäivinä yllä olevan esimerkin mukaisesti.
K. Mitä maksutapaa käytätte?
V. Suoritamme maksut elektronisina maksuina (Electronic Funds Transfer), joka on pankkien välinen tilisiirtotapa. Tällä hetkellä se on ainut tarjoamamme maksutapa - varmistathan, että voit ottaa maksut vastaan tällä tavalla. Valve ei voi tarjota lisädokumentaatiota, joka auttaisi sinua ottamaan maksut vastaan jollain muulla tavalla.
K. Pankkini vaatii lisätietoja maksujen tarkoituksesta. Mitä minun tulee tehdä?
V. Voit lukea allekirjoittamasi sopimukset Workshop-tilisi kautta. Kirjaudu sisään Steamiin, siirry Workshopiin ja valitse sieltä "Omat Workshop-tiedostot" ja sen jälkeen "Näytä sopimus". Näet sieltä tilaussopimuksen sekä Workshop-tulonjakosopimuksen.
K. Kuka on WorldPay ja miksi saan heiltä maksuja?
V. Käytämme Valven ulkopuolista maksujenkäsittelijää kuukausittaisten maksujemme lähettämiseen. Saatat nähdä Steam-maksujen yhteydessä heidän nimensä.

WorldPayn osoite on:

The Walbrook Building,
25 Walbrook,
London,
EC4N 8AF
United Kingdom
K. Voitteko jakaa maksuni niin, että se menee useammalle eri pankkitilille?
V. Emme, sillä maksut ovat yhdistetty täysin sisällönluojaan ja yhteen tiliin. Mikä tahansa maksujen jako tai muut maksettavat maksut ovat omalla vastuullasi, sillä emme pysty käsittelemään useita eri maksuja yhdelle sisällönluojalle.
K. En vaihtanut pankkitietojani ajoissa tätä maksukautta ajatellen. Voitteko lähettää maksun uudestaan uudelle pankkitililleni?
V. Suoritamme maksuja kerran kuukaudessa. Jos suorituksesi palautetaan meille mistä tahansa syystä lisätään se seuraavan kuukauden maksuihin. Emme voi suorittaa maksuja maksukausien ulkopuolella.
K. En ole valmis ottamaan Steam-maksuja vastaan. Voitteko pitää rahani tallessa kunnes olen valmis?
V. Kun esineesi on tai ovat julkaistu, olet antanut meille voimassaolevat pankki- ja verotiedot, sekä esinettäsi on myyty, maksamme sinulle tuloistasi. Emme pysty pitämään maksujasi odottamassa.
Myynneistä ilmoittaminen
K. Mistä voin tarkastella myyntieni yksityiskohtia eri tuotteiden kohdalla, kuten myytyjä yksikköjä, ansaittuja dollareita, jne?
V. Kun sisältöäsi on hyväksytty maksulliseen ja valvottuun Workshopiin, näet "Näytä myyntitulosi" -linkin "Workshop-tiedostosivullasi". Jos sinulla ei ole hyväksyttyä sisältöä, nyt olisi hyvä aika ruveta hommiin!