At blive betalt på Steam  >>  Betalingsoplysninger - FAQ
Kontaktoplysninger
Sp. Må jeg bruge mit lokale sprogs unikke tegn når jeg udfylder papirarbejdet?
Sv. Nej, brug ikke andre sprogs særlige unikke tegn udover engelsk.
Sp. Kan jeg indsende mine genstande til Steam-værkstedet, før jeg har angivet kontaktoplysninger?
Sv. Nej. Du vil ikke kunne færdiggøre indtægtsfordelinger på genstande i Steam-værkstedet, før du har forsynet os med gyldige kontakt-, bank- og skatteoplysninger.
Sp. Må jeg indtaste et alias/kaldenavn?
Sv. Nej. Du skal indtaste dit juridiske for- og efternavn, når du tilmelder dig. Indtast ikke aliasser eller kaldenavne under udfyldelsen af oplysningerne.
Sp. Hvad skal jeg indtaste som mit firmas juridiske navn?
Sv. Navnet, du indtaster, skal være den juridiske enhed, der ejer eller har rettighederne til at udgive genstanden og skal være den juridiske enhed, der underskriver Steam-abonnentaftalen og de supplerende værkstedsbetingelser. Firmanavnet, du indtaster her, skal passe med navnet på officielle dokumenter i din bank og på amerikanske IRS-skattedokumenter eller udenlandske skattedokumenter hvis relevante.
Sp. Hvad skal jeg indtaste som mit firmas juridiske navn, hvis jeg er eneejer?
Sv. Indtast ikke andet end dit fulde juridiske navn. Navnet, du indtaster her, skal passe med navnet på officielle dokumenter i din bank og på amerikanske IRS-skattedokumenter eller udenlandske skattedokumenter hvis relevante.
Sp. Jeg har indtastet mit navn forkert. Hvad gør jeg?
Sv. Så længe at din genstand ikke er blevet accepteret til salg indenfor Steam-værkstedet, kan du stadig ændre dit for- og efternavn i "Kontaktoplysninger".
Sp. Jeg har ændret mit juridiske navn (og bank- og skatteoplysninger). Hvordan opdaterer jeg disse oplysninger i min værkstedskonto?
Sv. Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at foretage navneskift i Steam-værkstedet.
Sp. Hvor ændrer jeg min adresse?
Sv. Du kan ændre din adresse gennem din Steam-værkstedskonto. Bemærk at hvis du ændrer dit bopælsland, vil du blive påkrævet at gennemgå et skatteinterview igen for at fastslå din nye rate for kildeskat baseret på dine nye omstændigheder.
Sp. Kan jeg udfylde papirarbejdet som et partnerskab?
Sv. Hvis du har et partnerskab registreret i USA, eller hvis dit partnerskab findes uden for USA og partnerskabet beskattes på partnerskabsniveauet, så kan du godt. Hvis dit partnerskab dog findes uden for USA, og partnerskabet beskattes hos de individuelle partnere, i modsætning til partnerskabsniveauet, så er det ikke muligt. På grund af kompleksiteten med at fremskaffe den nødvendige skattedokumentation, kan vi ikke understøtte sådanne ikke-amerikanske partnerskaber som en lovlig entitet inden for Steam-værksted.
Sp. Hvorfor står mine "Kontaktoplysninger" som ikke gennemført? Jeg har indtastet de påkrævede oplysninger.
Sv. Bekræft venligst at du har indtastet dit fulde navn og adresse i denne sektion.
Sp. Er der visse lande/regioner, juridiske enheder eller individer, Valve ikke må handle med?
Sv. Det amerikanske finansministeriums Office of Foreign Assets Control (OFAC) administrerer og håndhæver økonomiske sanktioner og handelssanktioner med udgangspunkt i amerikansk udenrigspolitik og nationale sikkerhedsformål mod bestemte udenlandske lande og regimer, terrorister, narkotikahandlere, de der beskæftiger sig med aktiviteter forbundet med udbredelse af masseødelæggelsesvåben og andre trusler mod Amerikas nationale sikkerhed, udenrigspolitik eller økonomi. OFAC udgiver lister med sådanne parter (Specially Designated National List) med hvem Valve, som en amerikansk virksomhed, ikke må handle med. Derudover administrerer OFAC handelssanktioner og handelsforbud mod visse lande (sanktionerede lande), således at uautoriserede transaktioner, der involverer disse handelsforbudte lande, forbydes eller begrænses. Mange, men ikke alle, af de begrænsninger, OFAC indfører, håndhæves også i mange andre lande ud over USA.

Valve hverken handler med, beskæftiger sig med eller muliggør transaktioner med individer eller parter, der er underlagt sanktioner eller andre relevante handelsreguleringsbegrænsninger. Denne omfatter bl.a. parter, der står angivet på listerne Specially Designated Nationals (SDN) og Foreign Sanctions Evaders (FSE), der opretholdes af det amerikanske finansministerium. Desuden hverken handler vi med, beskæftiger vi os med eller muliggør vi transaktioner med individer eller parter i sanktionerede lande, herunder Krim, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan og Syrien.
Bankkontooplysninger
Sp. Er der nogle tegn, jeg ikke må / bør indtaste i mine bankoplysninger?
Sv. Du bør kun bruge engelske bogstaver, tal og mellemrum, når du indtaster bankoplysninger. Indtast ikke bindestreger eller mellemrum i konto- SWIFT eller IBAN-felterne. Alle andre symboler accepteres muligvis men vil højst sandsynligt forårsage problemer, når vi forsøger at behandle udbetalingerne.
Sp. Kan jeg indsende mine genstande til Steam-værkstedet, før jeg har angivet gyldige bankoplysninger?
Sv. Nej. Du vil ikke kunne færdiggøre indtægtsfordelinger på genstande i Steam-værkstedet, før du har forsynet os med gyldige kontakt-, bank- og skatteoplysninger.
Sp. Skal jeg forsyne jer med bankoplysninger, selvom jeg ikke har lyst til at modtage min indtægtsandel af genstanden(e)?
Sv. Ja, du skal forsyne os med gyldige bankoplysninger uanset om din genstand er betalt eller gratis.
Sp. Jeg bliver ved med at få fejlbeskeden "Bankkontoindehaverens navn skal matche navnet, du har indtastet på Steam". Hvad gør jeg?
Sv. Bankkontoindehaverens navn, indtastet i sektionen "Bankoplysninger", matcher ikke navnet indtastet i sektionen "Kontaktoplysninger". Vi kræver, at det samme juridiske navn indtastes i sektionerne "Kontaktoplysninger", "Bankoplysninger" og "Skatteoplysninger". Eventuelle variationer (Hr. J. Jensen kontra Jens Jensen) vil ikke blive accepteret. Nogle gange er det nyttigt at kopiere og indsætte navnet i bank-dataindtastningsskærmen. Bemærk at dette betyder, at du ikke kan bruge en andens bankkonto til at modtage dine udbetalinger.
Sp. Hvordan ændrer jeg mine bankoplysninger?
Sv. Du kan ændre dine bankoplysninger ved at klikke på det følgende link: https://steamcommunity.com/login/home/?goto=%2Fmy%2Fworkshoppaymentinfo
Sp. Hvorfor ser jeg en ikke-Valve-URL, når jeg indtaster mine bankoplysninger?
Sv. Vi bruger WorldPay, en tredjepart-udbetalingsleverandør, til at betale dig månedligt. Bankoplysningssiden er en skabelon stillet til rådighed af WorldPay.
Sp. Kan jeg modtage udbetalinger på min PayPal-konto eller andre lignende ikke-bankkonti?
Sv. Nej. Udbetalinger kan kun modtages via bank-til-bank-overførsler.
Sp. Udbetaler I i andre valuta end amerikanske dollar?
Sv. Vi udbetaler kun i amerikanske dollar. Hvis din bankkonto bruger en anden valuta, så omregner din bank til din lokale valuta, når du modtager betalingen. Kontakt venligst din bank for at sikre, at den kan modtage USD, da nogle banker nægter at tage imod USD. Hvis din bank ikke accepterer USD, er du nødt til at angive bankoplysningerne for en bank, som tager imod USD, for at kunne modtage udbetalinger.
Sp. Hvad er en SWIFT-kode?
Sv. En SWIFT-kode er en specifik banks unikke identifikationskode i overensstemmelse med standarderne godkendt af International Organization for Standardization (ISO). Disse koder bruges, når man overfører penge mellem banker, særligt til internationale bankoverførsler, og også til udvekslingen af andre beskeder mellem banker.

Du kan søge efter din SWIFT-kode ved at bruge dit banknummer, din by eller dit postnummer. Hvis du ikke kender det, og ikke kan finde din banks SWIFT-kode, bedes du kontakte din bank for at få fat i det.

Brug venligst ikke mellemrum når du indtaster din SWIFT-kode.
Sp. Hvad er et registreringsnummer?
Sv. Det er en nicifret bankkode, som identificerer et amerikansk-beliggende pengeinstitut. Du kan bede din bank om dette nummer eller typisk finde det nederst på din check.

Brug venligst ikke mellemrum når du indtaster dit registreringsnummer.
Sp. Hvad er et IBAN-nummer?
Sv. International Bank Account Number (IBAN) er en international standard til at identificere bankkonti. Det bruges typisk i Europa. Se linket nedenfor for et IBAN-valideringsredskab til at sikre, at du har givet os et gyldigt IBAN.

IBAN-gyldighedstjekker

Brug venligst ikke mellemrum eller bindestreger når du indtaster dit IBAN-nummer.
Sp. Hvad betyder bankland?
Sv. Bankland er hvor din specifikke bankafdeling befinder sig og ikke placeringen af bankens hovedkvarter.
Sp. Hvor indtaster jeg min korrespondentbanks oplysninger?
Sv. Udfyld venligst banksektionen med din modtagende banks oplysninger, da vi ikke har brug for korrespondentbanken for at foretage overførsler.
Sp. Må jeg indtaste en FFB- (for further benefit) eller FFC- (for further credit) -konto?
Sv. Nej, dine bankoplysninger skal stå direkte i dit navn. Vi kan ikke behandle udbetalinger som kræver øvrige instrukser for at gennemføres.
Sp. Er det muligt at bruge en fælleskonto?
Sv. Betalingsmodtagernavnet på bankkontoen skal matche værkstedsbidragernavnet i "Kontaktoplysninger"-sektionen. Som regel vil en fælleskonto have adskillige navne og vil derfor ikke fungere.
Sp. Kan jeg opdele udbetalingerne for mine salg?
Sv. Nej. Vi kan kun betale én modtager per værkstedskonto.
Sp. Er der en månedlig sidste frist bankkontoændringer?
Sv. Bemærk venligst at vi foretager udbetalinger d. 30. i måneden, og at der er behandlingstid på forberedelse af udbetalingerne. For at sikre, at bankændringer accepteres i systemet i tide til udbetalingerne, så hav venligst foretaget alle bankændringer senest d. 20. i måneden.
Sp. Hvorfor står mine "Bankoplysninger" som ikke gennemført? Jeg har indtastet de påkrævede oplysninger.
Sv. En Valve-administrator skal godkende dine bankoplysninger, før de står som gennemført. Dette kan tage op til en uge.
Skatteoplysninger – Skatteinterview
Sp. Kan jeg indsende mine genstande til Steam-værkstedet, før jeg har angivet gyldige skatteoplysninger?
Sv. Nej. Du vil ikke kunne færdiggøre indtægtsfordelinger på genstande i Steam-værkstedet, før du har forsynet os med gyldige kontakt-, bank- og skatteoplysninger.
Sp. Kan jeg fravælge at gennemføre skatteinterviewet og i stedet få kildeskat påført?
Sv. Nej. Alle bidragere skal gennemføre skatteinterviewet selv hvis du vil have påført kildeskat.
Sp. Hvordan forsyner jeg Valve med de nødvendige skatteoplysninger?
Sv. Som en del af Steam-værkstedstilmeldingsforløbet vil du få leveret et link til at påbegynde skatteinterviewet. Skatteinterviewet tager 5-10 minutter og stiller en række spørgsmål for at vejlede dig gennem udfyldelsen af begge skatteformularer (W-9 eller W-8BEN). Du kan også tilgå skatteinterviewet ved at følge dette link: https://steamcommunity.com/login/home/?goto=%2Fmy%2Fworkshoppaymentinfo
Sp. Hvad skal jeg have klar, før jeg påbegynder skatteinterviewet?
Sv. Vi kræver, at alle bidragere fremfører gyldig legitimation som skatteyder for at overholde de amerikanske indberetningsforskrifter for skat. Amerikanske bidragere: Dit TIN er enten et Employer Identification Number (EIN) eller et Social Security Number (SSN). Ikke-amerikanske bidragere: Et amerikansk TIN eller et udenlandsk TIN er påkrævet for at kunne gøre krav på skattefordele.
Sp. Hvorfor ser jeg en ikke-Valve-URL, når jeg klikker på linket for at påbegynde skatteinterviewet?
Sv. Vi bruger en tjeneste kaldet TaxIdentity, som leveres af et tredjepartsfirma kaldet Lilaham, til at foretage skatteinterviewet.
Sp. Kan jeg gemme midt i skatteinterviewet og fortsætte senere?
Sv. Nej. Du kan ikke gemme midt i skatteinterviewet, da det skal færdiggøres helt, før det er overstået. Skatteinterviewet tager 5-10 minutter.
Sp. Må jeg bruge et andet navn i skatteinterviewet end det, jeg angav i "Kontaktoplysninger"?
Sv. Nej. Skatteinterviewet skal være i samme navn som navnet angivet i "Kontaktoplysninger". Hvis du angiver et andet navn, som ikke matcher navnet angivet i "Kontaktoplysninger", så kasseres dit skatteinterview automatisk, og du vil ikke kunne indsende genstande gennem Steam-værkstedet.
Sp. Hvorfor får jeg ikke en øjeblikkelig bekræftelse af mit TIN?
Sv. TIN bekræftes af Internal Revenue Service (IRS). Denne behandling kan påvirkes af IRS-databaseudfald, som kan forsinke behandlingen. Endvidere kan nyligt udstedte TINs tage op til 30 dage at behandle, da IRS skal opdatere databasen, vi bruger til at sammenligne med.
Sp. Hvad sker der, hvis jeg tager skatteinterviewet igen?
Sv. Det forrige skatteinterview slettes selvom disse skatteoplysninger muligvis er blevet bekræftet og er gyldige. Skatteinterviewet bør kun tages igen, hvis der er ændringer i forholdene (f.eks. hvis du er flyttet til et andet land), eller hvis der er øvrige oplysninger, såsom et amerikansk eller udenlandsk TIN, som oprindeligt blev udeladt.
Sp. Jeg er lige flyttet. Skal jeg tage skatteinterviewet igen?
Sv. Hvis din flytning er i samme land, som du angav i det originale skatteinterview, så skal du ikke tage skatteinterviewet igen. Hvis du er flyttet til et andet lan, så skal du tage skatteinterviewet igen.
Skatteoplysninger – Kildeskatter
Sp. Hvor meget kildeskat fratrækkes der fra mine udbetalinger?
Sv. I slutningen af skatteinterviewet får du trækprocenten af vide. Trækprocenten kan afvige fra 0% til 30% på amerikansk indkomst baseret på oplysningerne, du angav under skatteinterviewet. Hvis din trækprocent er 30%, og dit bopælsland har en skatteaftale med USA, så har du muligvis lyst til at tage skatteinterviewet igen og angive et amerikansk eller udenlandsk TIN for at reducere trækprocenten. Lande, der har skatteaftaler med USA, kan ses her:

https://www.irs.gov/businesses/international-businesses/united-states-income-tax-treaties-a-to-z
Sp. Hvad sker der, hvis der ikke er nogen indkomstskatteaftale mellem mit bopælsland og USA?
Sv. Vi er påkrævet af IRS at tilbageholde 30% af din indtægtsandel og fremsende disse skatter til IRS. Du kan rådspørge dine skatterådgivere, om hvorvidt du kan få disse skatter tilbage som en udenrigsskattegodtgørelse på din selvangivelse.
Sp. Hvis jeg opdaterer mit skatteinterview til at inkludere et amerikansk eller udenlandsk TIN, samt reducerer min trækprocent, vil Valve så refundere tidligere beløb, der er blevet tilbageholdt fra mine betalinger?
Sv. Nej, Valve refunderer ikke tilbageholdte skatter, når der sker en trækændring som følge af at angive et TIN, da Valve allerede har videregivet disse skatter til IRS. Du bliver nødt til at kontakte en skattespecialist for at forstå om / hvordan du kan inddrive disse midler.
Skatteoplysninger – Amerikanske TINs
Sp. Hvorfor skal jeg anskaffe et Individual Taxpayer Identification Number (ITIN)?
Sv. Generelt er en udlænding underlagt amerikanske skatter på vedkommendes amerikanske indkomst. De fleste typer af amerikanske indkomster, modtaget af en udlænding, er underlagte den amerikanske trækprocent på 30%. En reduceret procent, inklusive fritagelser, kan anvendes, hvis der er en skatteaftale mellem den udenlandske persons bopælsland og de Forenede Stater. For at kunne udøve disse fordele under skatteaftalen, skal du udfylde en formular W-8BEN, hvilket kræver, at du anskaffer enten et udenlandsk TIN eller et amerikansk TIN. Lande, der har skatteaftaler med USA, kan ses her:

https://www.irs.gov/businesses/international-businesses/united-states-income-tax-treaties-a-to-z

Hvis dit bopælsland er Slovakiet, så skal du angive et amerikansk TIN ved udfyldelse af formular W-8BEN for at gøre krav på skattefordele og for at gøre brug af en fritaget trækprocent. Et udenlandsk TIN er ikke tilstrækkeligt.
Sp. Skal jeg indgive en U.S.-selvangivelse for at kunne ansøge om et TIN?
Sv. Ansøgning om et ITIN med formål at udøve fordelene under skatteaftalen kræver ikke, at du indgiver en U.S.-selvangivelse.
Sp. Hvilke typer US-TINs findes der?
Sv. For individer, der ikke er amerikanske statsborgere, er et TIN muligvis et Employer Identification Number (EIN) for individer og firmaer eller et Individual Taxpayer Identification Number (ITIN) kun for individer.
Sp. Hvis jeg er et individ, kan jeg så vælge at ansøge om et EIN eller ITIN?
Sv. Ja, et individ kan ansøge om enten et EIN eller ITIN.
Sp. Hvordan anskaffer jeg et amerikansk TIN?
Sv. Et Employer Identification Number (EIN) til individer (du skal angive, at du er eneejer) og firmaer, kan anskaffes telefonisk ved at ringe på (267) 941-1099. Dette er ikke et afgiftsfrit nummer, og ekstra afgifter kan forekomme. Et EIN kan også anskaffes ved at udfylde formularen "Form SS-4, Application for Employer Identification Number" via fax som tager omkring fire arbejdsdage, og via post som tager omkring fire uger. Flere oplysninger om Form SS-4 kan findes på IRS-hjemmesiden.

http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fss4.pdf
Sp. Hvor lang tid tager det for IRS at udstede et Individual Taxpayer Identification Number (ITIN)?
Sv. Det kan tage par måneder eller længere at anskaffe et ITIN.
Skatteoplysninger – Rapportering
Sp. Hvad rapporterer I skattemæssigt?
Sv. Amerikanske bidragere får licensindtægter, optjent i det forudgående skatteår, rapporteret på formularen "Form 1099-MISC". Vi udsender disse årlige formularer d. 31. januar eller tidligere hvert år.

Ikke-amerikanske bidragere får amerikansk indkomst rapporteret årligt på formularen "IRS Form 1042-S". Vi udsender disse årlige formularer d. 15. marts eller tidligere hvert år, og de er oplysende erklæringer om dine licensindtægter og ethvert beløb tilbageholdt i det forudgående skatteår.
Betalinger
Sp. Hvorfor har jeg ikke modtaget betaling endnu?
Sv. Du skal forsyne os med alle udfyldte bank- og skatteoplysninger, før vi kan betale dig. Sørg for, at begge oplysninger er udfyldt og bekræftet.

Idet vi bruger WorldPay, en tredjepart-udbetalingsleverandør, så står der muligvis "WorldPay" eller "Valve Corporation" på din betalingsseddel. Tjek venligst om du har modtaget betalinger fra en af disse.

Hvis du har set efter, og stadig ikke ser nogen betalinger fra hverken WorldPay eller Valve Corporation, så send os venligst en mail og vi vil spore betalingen. Bemærk venligst at denne proces kan tage et par dage, før vi kan vende tilbage med en opdatering på betalingen. Hvis din betaling fejlede og blev sendt tilbage til os, så underretter vi dig om grunden til dette, så du kan rette det. Når betalingen er rettet, inkluderes den i den næste måneds udbetalinger. Vi kan ikke foretage uregelmæssige udbetalinger.
Sp. Er der en minimumsindtægt jeg skal tjene, før jeg kan modtage betaling?
Sv. Ja. Der er bekostninger tilknyttet ved udsending af hver individuelle betaling såvel som mulige bankgebyrer, du bliver opkrævet, når du modtager pengene, som gør det prohibitivt at udbetale små pengebeløb. Derfor udsætter vi din udbetaling, indil du har tjent mindst 100$.
Sp. Hvad er jeres normale cyklus for at betale mig?
Sv. Vi udbetaler den 30. i måneden efter salgene. For eksempel betaler vi dig for februar måned den 30. marts. Det tager muligvis nogle få arbejdsdage for betalingen at nå din bankkonto. I det tilfælde kan det være, du ser betalingen på din bankkonto i de første dage i april, hvor eksemplet ovenover følges.
Sp. Hvilken betalingsmetode bruger du?
Sv. Vi vil foretage din betaling vha. elektronisk pengeoverførsel, hvilket er en bank-til-bank-overførsel. Vi tilbyder på nuværende tidspunkt ikke andre betalingsmetoder. Sørg venligst for at du kan modtage betalinger på denne måde. Det er ikke muligt for Valve at give supplerende dokumentation for at hjælpe dig med at modtage dine penge.
Sp. Jeg skal forsyne min bank med supplerende dokumentation angående formålene med udbetalingerne. Hvad gør jeg?
Sv. Du kan tilgå aftalerne, du har underskrevet, fra din værkstedskonto. Log på Steam, gå til værkstedet, vælg "Dine værkstedsfiler" og dernæst "Juridiske aftaler". Her har du adgang til abonnentaftalen og din aftale om værkstedsindtægtsfordeling.
Sp. Hvem er WorldPay, og hvorfor ser jeg betalinger fra dem?
Sv. Vi bruger en tredjepart-udbetalingsleverandør til at foretage vores månedlige udbetalinger. Det kan ske, at du ser "WorldPay" på betalingssedlen, som følger med din indkommende Steam-udbetaling.

Den registrerede adresse for WorldPay er:

The Walbrook Building,
25 Walbrook,
London,
EC4N 8AF
United Kingdom
Sp. Kan I opdele min udbetaling mellem flere bankkonti?
Sv. Nej, udbetalinger er knyttet til bidrager og konto. Enhver opdeling eller øvrig udbetaling, som skal foretages, er dit eget ansvar, da vi ikke kan behandle adskillige udbetalinger for én bidrager.
Sp. Jeg nåede ikke at ændre mine bankoplysninger i tide til denne omgangs udbetalinger. Kan I genudsende udbetalingen til min bankkonto?
Sv. Vi foretager udbetalinger én gang om måneden. Hvis din udbetaling returneres til os af en hvilken som helst grund, så inkluderes den i den næste måneds udbetalinger. Vi kan ikke foretage uregelmæssige udbetalinger.
Sp. Jeg er ikke klar til at modtage Steam-udbetalingerne. Kan I holde på pengene i mellemtiden?
Sv. Når dine genstande er udgivet, når du har givet os gyldige bank- og skatteoplysninger og når dine genstande begynder at sælge, så betaler vi dig. Vi kan ikke holde på pengene i mellemtiden.
Salgsrapportering
Sp. Hvor kan jeg se en nedbrydning af mine salg? Data såsom antal enheder solgt, salgsindtægter osv. for mine forskellige genstande?
Sv. Når du har fået indhold accepteret i et betalt og organiseret Værksted, vil du se et link, "Se din indtægt", fra siden "Mine værkstedsfiler". Hvis du ikke har fået noget indhold accepteret endnu, så er nu et godt tidspunkt at komme i gang!