Cities: Skylines

Cities: Skylines

46 ratings
Roads United: The Netherlands [NL]
 
Rate  
Favorite
Favorited
Unfavorite
Mod
File Size
Posted
Updated
30.573 MB
Nov 24, 2018 @ 11:35am
Nov 25, 2018 @ 4:32am
2 Change Notes ( view )

Subscribe to download
Roads United: The Netherlands [NL]

Subscribed
Unsubscribe
Description
Introduction
This mod is a texture pack with Dutch roads for the Roads United Core 2.0 mod, including Dutch road markings (arrows, bike & bus symbols).

This is my first mod, and it's still in an early test phase. I've so far included most Small and Medium Roads, mostly only at ground level.
For roads which are not included in this pack, the Vanilla texture is shown.

Known issues
- I can't get this mod to work with Roads Units Core+, only with Core 2.0 for some reason.
- I can't seem to get the Highways to work, it's probably an issue with the Core mod.
- ID shows as modname in Content Manager
- Error at activation

Required Mod
Roads United Core 2.0

Thanks to
Thanks to the creators of Roads United: Core and all other texture pack creators.
< >
15 Comments
Some Dutch Moronic Cunt (SDMC) Dec 26, 2018 @ 4:21pm 
geil
Dead Hershel Dec 11, 2018 @ 3:02pm 
hey tof dat je dit doet al was het nog niet de bedoeling, ik hou deze in de gaten, succes met verder onwikkelen van de mod!
Ressha Nov 30, 2018 @ 9:25pm 
Ik ben het met je eens dat het als een mod uitbrengen het probleem met eventuele verdwijnende wegen oplost. Aan de andere kant zou het uitbrengen als custom road wellicht juist weer zorgen voor die gewenste stabiliteit, juist omdat het een 'vanilla feature' is.

In elk geval het overwegen waard lijkt mij het feit dat custom roads zoveel meer mogelijkheden bieden. Met Roads United zit je vast aan de beperkte hoeveelheid wegen die wordt ondersteund door deze mod, terwijl je met custom roads de vrijheid hebt om alle mogelijke wegen te maken die je maar wilt. Er zijn veel wegsoorten die niet in Roads United zitten, maar die wel bij een typische Nederlandse stad horen. Bovendien zeg je nu al dat je snelwegen niet voor elkaar krijgt, en dat je ook andere problemen met de Roads United mod hebt.
lennart  [author] Nov 30, 2018 @ 12:22am 
@Ressha. De foutmelding krijg ik ook, ben er nog niet achter wat het is. Ik heb minder dan minimaal verstand van scripten/programmeren, dus om echt de scripts in te duiken en het zelf te fixen gaat mij niet niet 1-2-3 lukken gok ik. Ik heb zelf alleen de textures gemaakt en de mod-files gekopieerd van de makers.

Die afweging voor custom roads heb ik ook gemaakt, maar het voordeel van deze methode is dat het je savegames niet beïnvloedt. Stel je gebruikt custom roads (i.p.v. custom textures) en mijn mod werkt ineens niet meer, ben je al die wegen kwijt in je stad. Als het nu misgaat, schiet alles gewoon terug naar Vanilla.
Ressha Nov 29, 2018 @ 3:03pm 
Bij het gebruiken van dit pakket krijg ik een foutmelding bij het laden van een savegame. Als je die weg klikt is er verder echter niets aan de hand. Werkt zoals beloofd. De textures zien er prima uit en de details bij de bushaltes zijn goed gevonden.

Wel vraag ik me af of het niet een beter idee is om deze wegen uit te brengen als custom road. Dit is een functie die tegenwoordig ingebouwd zit in de asset editor in de 'vanilla game'. Dan zit je niet vast aan de Roads United mod, waarvan je niet weet of die voor altijd zal blijven werken.
lennart  [author] Nov 29, 2018 @ 12:15pm 
I'm not sure why the mods shows with the ID as name in the Content Manager. Since I'm a noob at scripting, I must have done something wrong :)
lennart  [author] Nov 29, 2018 @ 12:14pm 
@noahw, je moet zowel Roads United Core 2.0 als mijn mod actief maken (staat bovenaan je lijst,met ID als naam: 1573387594). Bij Roads Uniited Core 2.0 ga je naar Options en kies je voor het NL-profiel.
noahw Nov 29, 2018 @ 10:09am 
Heb alles wat nodig was gedownload, alleen ik kan nergens in-game vinden hoe ik nou die wegen krijg, kan iemand helpen?
erik.olthof Nov 26, 2018 @ 11:22am 
eindelijk ziet er fantastisch uit dank dank dank..........
lennart  [author] Nov 26, 2018 @ 12:33am 
Lol, this wasn't really meant to go public yet. I've made an update yesterday, which automatically went from 'friends-only' to 'public' apparently. It's really nice to read the comments guys, thanks a lot! It's a 'bit' more work then I expected to create these textures, so don't expect it to be finished in a few days.:steammocking: