Mod prezentatMidas Magic Gold Edition
De xilverbulet
Îţi prezentăm noi mijloace prin care poți sprijini autorii care creează conținut pentru Atelierul Steam
Atelierul Steam a fost dintotdeauna locul ideal pentru împărtăşirea modurilor, hărţilor şi tuturor tipurilor de obiecte create de voi. Este, de asemenea, un loc foarte potivit pentru vânzarea acestor creaţii.

Datorită unui procedeu nou şi simplificat, Atelierul Steam îţi oferă acum posibilitatea de a cumpăra moduri direct din Atelier pentru a le folosi imediat în joc.

Descoperă cele mai noi şi mai bune moduri pentru jocul tău şi permite-le creatorilor să continue să creeze obiecte noi şi să-ţi ofere o experienţă deosebită.
Începând cu
The Elder Scrolls V: Skyrim
Bethesda Game Studios au o îndelungată istorie de susținere a modificării jocurilor lor de către utilizatori. The Elder Scrolls V: Skyrim a continuat această tradiție, adăugând un editor comprehensiv și integrarea cu Atelierul Steam încă din 2012. Acum sunt peste 24.000 de moduri gratuite disponibile pentru Skyrim prin intermediul Atelierului Steam, adăugând totul de la noi sunete ambientale la misiuni epice de multe ore, la ajustări care perfecționează reflexiile pe apă.

Cu lansarea modurilor plătite în Skyrim, acum îi poți susține pe creatorii de moduri care creează obiecte de cea mai înaltă calitate și noi experiențe uimitoare pentru jocul tău.
Mod prezentatFirelink Implements
De Vermilion Wlad
Încearcă orice mod fără riscuri
Este important să petreci puţin timp studiind produsele pe care urmează să le achiziţionezi. În cazul în care, după achiziţie, descoperi că un mod este stricat sau nu funcţionează corespunzător, poţi returna cu uşurinţă acel mod în decursul a 24 de ore de la momentul achiziţiei. Vezi politica de rambursare completă aici.
Gratuit, plătit sau plătește-cât-vrei
Cu peste 24.000 de moduri gratuite disponibile pentru Skyrim în Atelierul Steam, vor fi întotdeauna multe de făcut şi de explorat gratuit. Acum poţi găsi şi moduri cu un preţ specificat sau moduri unde poţi alege suma cu care să îi susţii pe creatori. Preţul depinde de creatorii modului.
Explorează conținutul cu plată
Nou în Skyrim?
Joacă-te acum gratuit până la 26 aprilie
Joacă Skyrim acum Vizitează pagina din magazin
pentru detalii
Facem apel tuturor creatorilor
Fie că ești abia la început sau ești deja un artist sau dezvoltator profesionist, acum poți face bani de pe urma creațiilor tale din Atelierul Steam.

Începând cu The Elder Scrolls V: Skyrim, poți crea noi obiecte cosmetice, pachete de sunet, skinuri personalizate, case cochete, misiuni epice, întregi orașe noi, sau doar o nouă pălărie pentru Lydia. Odată ce ți-ai făurit creația, poți stabili cu ușurință un preț și poți câștiga o parte din fiecare vânzare efectuată prin Atelierul Steam.

Mai mult decât atât, multe altele dintre jocurile tale preferate din Atelier vor susține modurile plătite în săptămânile următoare.
 
Câștigă bani făcând ceea ce-ţi place
Stabilește un preț pentru creația ta, pune-o la vânzare în Atelierul Steam și câștigă o parte din vânzări. Mai mult, site-ul de Activitate a Veniturilor din Atelier te va ajuta să îți urmărești vânzările și să iei decizii mai bune cu privire la ce să lucrezi în continuare.
E simplu
Doar postează-ți creația prin Skyrim Creation Kit, acceptă ultima variantă a Termenilor Atelierului, adaugă informațiile tale de plată și configurează obiectul pentru vânzare. Modul tău va fi vizibil imediat în Atelier și apoi va fi disponibil pentru vânzare în următoarea săptămână.
Stabilește propriul preț
Ca și creator al obiectului trimis de tine la Atelier, tu poți decide prețul. Poți specifica un preț fix sau poți alege să vinzi ca ”plătești cât dorești” și să le permiți clienților să decidă ei cât de mult să plătească.
Adaugă contribuitori
Dacă faci parte dintr-o echipă, poți să-i adaugi cu ușurință pe membrii echipei tale ca și contributori pentru a primi automat o parte din venit. Steam se ocupă de contabilitatea necesară, reținerile fiscale și alte plăți către terți.
Specifică DLC-ul necesar
Fie că ai o creaţie gratuită sau cu plată, s-ar putea să depinzi de conţinutul unui DLC pentru Skyrim. Poţi preciza cerinţele şi, înainte să subscrie sau să cumpere acest obiect, clienţii vor fi notificaţi dacă le lipsesc anumite DLC-uri.
Specifică modurile necesare
În situaţia în care creaţia ta este construită în alt mod sau foloseşte conţinut de la un alt mod, ar trebui mai întâi să ceri permisiunea pentru folosirea acelui conţinut. Odată ce ai făcut asta, poţi specifica cerinţele, pe pagina ta din Atelier, astfel încât clienţii să fie notificaţi, înainte de cumpărare, cu privire la lipsa modului respectiv.
Începe acum
Pentru a începe să creezi în Skyrim, verifică mai întâi linkul de mai jos. Vei avea nevoie de o copie a jocului Skyrim pe Steam şi de Kitul de Creaţie, care vine odată cu jocul. Bethesda Game Studios a pus la dispoziţie un ghid explicativ pentru modderi, disponibil aici. Când eşti gata să postezi obiectul în Atelierul Steam, completează informaţiile necesare şi stabileşte disponibilitatea pentru vânzare.
Întrebări frecvente
Pentru Creatori
Î. Cum stabilesc prețul obiectului meu?
R. Când postezi un mod sau un obiect nou în Atelierul Skyrim, vei avea la dispoziţie mai multe controale şi o listă pentru a putea lista obiectul la vânzare.
Î. Care ar trebui să fie preţul pentru obiectul meu?
R. Preţul adecvat pentru modul, harta sau obiectul tău va depinde de o sumă de factori, ca de exemplu:
1. Câte obiecte similare sunt deja disponibile la vânzare sau gratuit?
2. Cât conţinut unic ai creat? Obiectul creat de tine este dificil de creat de alţii?
3. Câte ore din timpul de joacă oferă experienţa propusă de tine prin obiectul pe care l-ai creat?
Î. Pot schimba preţul pentru obiectul meu după ce l-am postat?
R. Da, dar există câteva limitări referitoare la frecvenţa cu care poţi ajusta preţul.
Î. Ce se întâmplă dacă cineva postează conţinutul pe care l-am creat eu?
R. Dacă cineva ţi-a copiat munca, te rugăm să foloseşti o cerere DMCA de înlăturare.
Î. Pot să includ modul cuiva în modul meu?
R. Atelierul Steam ușurează actul de a aloca și aproba porțiuni din venitul pentru obiectul tău către colaboratori și co-autori.
Î. Pot să îmi șterg obiectul din Atelier?
R. Poți opri vânzarea și poți scoate de pe listă obiectul tău din Atelier, dar nu poate fi șters. Dacă sunt clienți care au cumpărat obiectul tău, ei vor avea nevoie în continuare să aibă acces la mod precum și la pagina ta din Atelier pentru a putea vedea detalii despre obiectele pe care le-au achiziționat.
Î. Cum sunt plătit pentru vânzările obiectului meu?
Î. Pot să vând modurile pe care le-am făcut pentru alte jocuri în Atelierul Steam?
R. Depinde de dezvoltatorii sau distribuitorii fiecărui joc în parte dacă decid că modurile cu bani pe Atelier sunt admise pentru jocul lor. Vei putea vinde moduri pentru un joc în Atelierul Steam numai dacă dezvoltatorii au activat această funcție.
Î. Pot să vând un mod care conține artă sau conținut din alt joc sau film?
R. Trebuie să deții drepturile necesare pentru a posta orice conținut pe care îl postezi în Atelierul Steam, fie că este sau nu de vânzare. Dacă distribui conținut protejat de drepturi de autor pe care tu sau colaboratorii tău nu aveți drepturile să îl distribuiți, atunci s-ar putea să fie nevoie să renunți la toate veniturile câștigate, s-ar putea să fie nevoie să plătești daune sau compensări, și s-ar putea să ți se interzică să mai participi în viitor la acest Atelier sau la Comunitatea Steam în general.
Pentru Jucători
Î. Pot obține o rambursare?
R. Dacă descoperi că un mod nu funcţionează sau nu îţi satisface aşteptările, poţi obţine o rambursare în 24 de ore de la achiziţionare. Poţi vedea here politica noastră privind rambursarea.
Î. Cât de mult costă modurile cu plată?
R. Prețurile pentru moduri sunt alese de autori, și depind de mărime, complexitate și tipul conținutului. Misiuni unice care pot conține zeci de ore de joc vor costa probabil mai mult decât o pălărie nouă pentru personajul tău.
Î. Unde pot găsi modurile pe care le-am cumpărat?
Î. De ce nu pot evalua toate modurile pe care le văd în Atelierul Steam?
R. Pentru obiectele plătite din Atelier, trebuie să fi cumpărat obiectul înainte de a-l evalua.
Î. Ce se întâmplă dacă un mod pe care l-am cumpărat se strică?
R. Uneori, un mod poate modifica aceleaşi fişiere ale altui mod sau o anumită combinaţie de moduri poate cauza efecte nedorite. Dacă descoperi că acel mod are probleme sau că se comportă ciudat, cel mai bine e să postezi un mesaj politicos pe pagina obiectului din Atelier şi să-l înştiinţezi pe autor cu privire la amănuntele pe care le-ai observat.
Î. N-aş putea să cumpăr deja obiecte create în Atelier?
R. În timp ce puţine jocuri suportă votarea pentru obiectele care să fie integrate de dezvoltatorii de jocuri şi vândute în joc ca DLC-uri sau obiecte, până acum nu a existat o modalitate de a cumpăra obiecte direct din Atelier. Prin intermediul modurilor şi al obiectelor plătite care devin disponibile pentru vânzare, chiar din Atelier, pot fi create tot mai multe obiecte, moduri şi experienţe deosebite pentru jocurile tale preferate.
Î. Cum joc un mod pentru Skyrim pe care l-am cumpărat sau la care sunt abonat?
R. Odată ce ai intrat în posesia unui mod nou, lansează Skyrim din Colecţia Steam. Când apare fereastra de lansare, vei observa un mesaj în partea stânga-jos că jocul ţi se descarcă sau că actualizează conţinutul. După ce ai făcut asta, eşti gata de joacă!

De asemenea, poţi folosi zona “Fişierelor de date” din launcher pentru a activa sau dezactiva anumite moduri. Dacă nu eşti sigur că ştii să accesezi noul conţinut din joc (de exemplu, la care vânzător din joc poţi găsi noua pălărie a Lydiei), cel mai bine e să verifici pagina de Atelier a modului ca să vezi care sunt instrucţiunile şi sugestiile furnizate de autor.