Garry's Mod
Modare de cea mai bună calitate
Descoperă add-onuri, salvează jocuri, demouri și mai multe, iar apoi adaugă-le în Garry's Mod doar cu un singur buton. Dorești să creezi și să-ți împărtășești realizările? Apasă aici să înveți cum.

Atelierul Steam pentru Garry's Mod

Atelierul Steam ușurează descoperirea și trimiterea de conținut nou din jocul sau software-ul tău. Fiecare joc sau software poate suporta tipuri puțin diferite de conținut în Atekuer, așadar este ideal să se verifice documentația oficială pentru mai multe detalii asupra a ceea ce se poate crea sau trimite în acea zonă.

Când găseşti conţinut pe care vrei să îl adaugi la jocul tău, apasă butonul 'subscribe'. În cele mai multe cazuri, conţinutul va deveni automat disponibil atunci când vei deschide jocul. Dar pentru unele produse este nevoie să accesezi o zonă dedicată din joc sau un software pentru a activa sau accesa conţinutul nou.

Caracteristici Activate
Aceste sunt caracteristicile Atelierului Steam utilizate de Garry's Mod:
Obiecte Gata de Utilizare
Obiectele plasate în acest Atelier sunt pregătite spre utilizare imediată. Apasă butonul Abonare în pagina de detalii a acestui obiect şi va fi disponibil când vei porni Garry's Mod.