Joe Danger 2: The Movie

Joe Danger 2: The Movie

Creează și joacă noi niveluri trăsnite!
Descarcă şi joacă-te nivelurile sadice şi totuşi distractive pe care le-a realizat comunitatea! Dă note celui mai bun sau fă tu unul şi împărtăşeşte-l celorlalţi în modul Movie Maker! Apasă aici pentru a afla mai multe detalii, înainte de a începe să le arăţi celorlalţi creaţiile tale.

Atelierul Steam pentru Joe Danger 2: The Movie

Atelierul Steam ușurează descoperirea și trimiterea de conținut nou din jocul sau software-ul tău. Fiecare joc sau software poate suporta tipuri puțin diferite de conținut în Atekuer, așadar este ideal să se verifice documentația oficială pentru mai multe detalii asupra a ceea ce se poate crea sau trimite în acea zonă.

Când găseşti conţinut pe care vrei să îl adaugi la jocul tău, apasă butonul 'subscribe'. În cele mai multe cazuri, conţinutul va deveni automat disponibil atunci când vei deschide jocul. Dar pentru unele produse este nevoie să accesezi o zonă dedicată din joc sau un software pentru a activa sau accesa conţinutul nou.

Caracteristici Activate
Aceste sunt caracteristicile Atelierului Steam utilizate de Joe Danger 2: The Movie:
Obiecte Gata de Utilizare
Obiectele plasate în acest Atelier sunt pregătite spre utilizare imediată. Apasă butonul Abonare în pagina de detalii a acestui obiect şi va fi disponibil când vei porni Joe Danger 2: The Movie.