Joe Danger

Joe Danger

Ontwerp en speel maffe nieuwe levels!
Download en speel sluwe, gekke, sadistische en gewoonweg leuke levels die zijn ontworpen door de community! Beoordeel de beste items of maak en deel ze zelf in Movie Maker-modus! Klik hier voor meer informatie en om te beginnen met het delen van je eigen creaties.

De Steam Workshop voor Joe Danger

De Steam Workshop maakt het makkelijk om nieuwe inhoud te ontdekken en te delen voor je spel of software. Elk spel of software kan enigszins verschillende types inhoud in hun Workshop ondersteunen, dus je kan het beste de officiële documentatie bekijken om te zien wat gemaakt en gedeeld kan worden op dat gebied.

Als je inhoud vindt die je toe wilt voegen aan je game, klik dan op de knop 'abonneren'. In de meeste gevallen wordt de inhoud direct toegevoegd aan je game de eerstvolgende keer dat je de game start. Sommige producten vereisen dat je een speciale handeling uitvoert in de game of in de software om de nieuwe inhoud te activeren of te bekijken.

Ingeschakelde functies
Dit zijn de Steam Workshop-functies gebruikt door Joe Danger:
Items klaar voor gebruik
Voorwerpen geplaatst in deze Workshop zijn meteen klaar voor gebruik. Klik op de knop 'abboneren' op de detailpagina van het voorwerp en het zal meteen beschikbaar zijn zodra je Joe Danger start.