Legend of Grimrock

Legend of Grimrock

Maak en download nieuwe grotten, kerkers, voorwerpen, monsters en omgevingen
Gebruik de Dungeon Editor om volledig nieuwe avonturen en uitdagingen te maken, opdat andere spelers ze kunnen oplossen. Gooi je grotten en kerkers vol met puzzels, valstrikken, monsters, omgevingen of zelfs compleet nieuwe voorwerpen met zowel nieuwe visuele effecten als audio effecten. Klik hier voor meer informatie.

De Steam Workshop voor Legend of Grimrock

De Steam Workshop maakt het makkelijk om nieuwe inhoud te ontdekken en te delen voor je spel of software. Elk spel of software kan enigszins verschillende types inhoud in hun Workshop ondersteunen, dus je kan het beste de officiële documentatie bekijken om te zien wat gemaakt en gedeeld kan worden op dat gebied.

Als je inhoud vindt die je toe wilt voegen aan je game, klik dan op de knop 'abonneren'. In de meeste gevallen wordt de inhoud direct toegevoegd aan je game de eerstvolgende keer dat je de game start. Sommige producten vereisen dat je een speciale handeling uitvoert in de game of in de software om de nieuwe inhoud te activeren of te bekijken.

Ingeschakelde functies
Dit zijn de Steam Workshop-functies gebruikt door Legend of Grimrock:
Items klaar voor gebruik
Voorwerpen geplaatst in deze Workshop zijn meteen klaar voor gebruik. Klik op de knop 'abboneren' op de detailpagina van het voorwerp en het zal meteen beschikbaar zijn zodra je Legend of Grimrock start.