Legend of Grimrock

Legend of Grimrock

Skab og hent nye dungeons, genstande, monstre & miljøer
Brug Dungeon Editor til at bygge helt nye eventyr og udfordringer, som spillere kan løse. Fyld dine dungeons med gåder, fælder eller endda helt nye genstande, monstre og miljøer med egen grafik og lyd! Klik her for at lære mere.

Steam-værkstedet for Legend of Grimrock

Steam-værkstedet gør det let at opdage og dele nyt indhold til dit spil eller din software. Hvert spil eller software understøtter muligvis forskelligt slags indhold i deres respektive værksted, så det er bedst at læse den officielle dokumentation for flere oplysninger om, hvad man kan skabe og dele for netop det produkt.

Når du finder indhold, du ønsker at føje til dit spil, så klik på knappen "abonner". I det fleste tilfælde bliver indholdet automatisk tilgængeligt, næste gang du starter spillet. Men nogle produkter kræver, at du tilgår et dedikeret område i spillet eller softwaren for at aktivere eller tilgå det nye indhold.

Aktiverede funktioner
Legend of Grimrock udnytter disse funktioner fra Steam-værkstedet:
Klar-til-brug-genstande
Genstande, opslået i dette værksted, er klar til øjeblikkeligt brug. Klik på knappen "Abonner", på genstandens oplysningsside, og den vil være tilgængelig, når du starter Legend of Grimrock.