Pelikeskukseen on koottu sekä virallista että yhteisön luomaa sisältöä, kuten keskusteluja, uutisia, Workshop-luomuksia, kuvankaappauksia ja videoita.
Kaikki yhdessä paikassa
Virallinen ja yhteisön luoma pelisisältö elää nyt keskenään pelikeskuksissa: kuvankaappaukset, videot, Workshop-luomukset, uutiset ja keskustelut ovat kaikki helposti saatavilla.
Keskustelut
Jokaisella keskuksella on Keskustelut-välilehti, jossa voit rupatella lempipeleistäsi käymättä Steamin foorumeilla.
Pelaajien valitsema
Keskuksen kärjestä löydät suosituimman, yhteisön äänestämän sisällön.
Joka pelillä on keskus
Ajattele sitä kuin kauppasivun takakantena. Jokaisella Steam-pelillä on keskus, josta löydät viimeisimmät tapahtumat ja uutiset.
Steam-yhteisön julkaisusta lähtien pelaajat ovat luoneet yli 2½ miljoonaa ryhmää, keräten yhteen kavereita ja samanmielisiä pelaajia. Oli näiden ryhmien tarkoitus mikä tahansa, teemme pelikokemusten jakamisesta ja nauttimisesta entistä helpompaa.
Uusi ulkoasu
Uusittu ryhmien esitystapa helpottaa sen näkemistä, mistä tässä ryhmässä on oikeasti kyse, kuka siihen on liittynyt ja mitä he ovat tehneet viime aikoina. Olemme lisänneet ryhmille yleiskatsauksen, kavereiden näyttötoiminnon ja paljon muuta!
Ryhmäkeskustelut
Merkittävin asia on se, että jokaisella ryhmällä on nyt oma keskustelualueensa, joka sallii sekä julkisen että yksityisen keskustelun. Saat täydet hallintaoikeudet ryhmäsi foorumeihin sekä mahdollisuuden luoda aihealueita, lisätä valvojia, poistaa viestejä jne.
Yksilöllisempi
Jokainen ryhmä voi nyt ylpeästi jakaa listansa heidän lempipeleistään muiden löydettäväksi. Voit myös asettaa ryhmällesi oletuskielen.
Julkaisemasi sisältö saa myös uuden käsittelyn. Olemme laittaneet kaiken luomasi sisällön yhteen paikkaan, jotta sinun olisi helpompi esitellä ja hallita niitä. Lisäksi kaverisi ja seuraamasi ihmiset näkevät ne.
Kuvaseinäni
Kuvankaappauksille tarkoitetulla sivulla on nyt muutama katseluasetus sekä uusi ulkoasu joka saa parhaimmat pelihetkesi näyttämään taiteelta.
Yhdessä paikassa
Otatpa sitten kuvankaappauksia tai videokuvaa, linkität videoita YouTube™-palvelusta, julkistat SFM-töitäsi, lataat Workshop-luomuksia, tai luot Workshop-kokoelmia, löydät kaiken kätevästi omasta profiilistasi.
Suosikit
Löysitkö hienon kuvankaappauksen, videon tai luomuksen? Voit nyt lisätä niitä suosikkeihin löytääksesi ne myöhemmin.
Olemme irrottaneet Kaverit omaksi osakseen laajemmasta Yhteisöstä, ja molemmilla on nyt omat alueensa Steamissä. Yhteisön alla on nyt koko Steamin käyttäjäkunta ja se on Pelikeskuksien, Steam Workshopin ja Steam Greenlightin koti. Kaverien alla ovat nyt pelkästään sinä ja kaverisi.
Uutta kavereilta
Näe mitä kaverisi kertovat uudessa visuaalisesti rikkaassa ja enemmän vuorovaikutteisemmassa syötteessä jossa lähes kaikkea voi arvioida ja kommentoida. Jaa mielipiteesi, ivaa tai auta ystäviäsi, tallenna paras sisältö suosikkeihisi ja arvostele kavereidesi sisältö paremmaksi jotta ne saavat yhteisön huomiota.
Lähetä tilaviesti
Pääsitkö vihdoin viimeisen tason läpi? Haluatko vinkkejä minkä pelin ostaisit? Lähetä tilaviesti syötteeseesi ja liitä siihen mikä peli tahansa kerskaillaksesi tai aloittaaksesi keskustelun.
Nimimerkit
Voit nyt antaa kavereillesi nimimerkin jotta tunnistat heidät, vaikka he vaihtaisivat profiilinimeään.
Alapuolella muutama ominaisuus jotka olemme lisänneet. Voit lukea lisää kaikista päivityksistä Community Beta -ryhmässä.
Steamissä jakaminen
Liitä tilapäivitykseesi tai keskusteluun linkki Steamin sisältöön tai YouTube™-videoon ja siitä näytetään automaattisesti pikkukuva, tekijän nimi ja kohteen kuvaus. Voit myös jakaa kohteita suoraan niiden tietosivuilta.
Ryhmävalvojat
Parantaaksemme ryhmien hallintamahdollisuuksia, jäseniä voi nyt nimittää valvojiksi.
Kavereiden arvioimia
Kaverit, jotka ovat arvostelleet sisältöäsi, näkyvät nyt kokonaislaskurin vieressä.
Keskusteluhaku
Voit tehdä hakuja millä vain keskustelualueella.
Lähetä meille palautetta kokemuksestasi.