Центровете за игри са колекции от дискусии, артикули от работилницата, снимки, видеа и новини, свързани с игрите. Те показват както официално, така и потребителско съдържание, оценено от Steam потребителите.
Всичко на едно място
Вече цялото официално игрално съдържание и това от общността са заедно в центъра за играта: снимките, видеата, артикулите от работилницата, новините и дискусиите са леснодостъпни.
Дискусии
Всеки център има раздел за дискусии, така че да можете да говорите за любимите си игри, без да влизате в Steam форумите.
Курирано от играчите
Най-популярното съдържание, оценено от Вас и другите потребители на общността, се намира в горната част на центъра. Лесно е да се види какво в момента е най-доброто и най-активното.
Всяка игра има център
Приемете го като обратната страна на магазина. Всяка игра в Steam си има център, за да се показват последните новини и това, което се случва с общността.
Откакто Общността беше стартирана за първи път, играчите в Steam са създали над 2.5 милиона групи, събирайки заедно своите приялите и други потребители със сходни интереси, така че да говорят за общите си интереси. Без значение дали групите са свързани с определена игра или е просто съставена от приятели, които искат да играят заедно, ние улесняваме начина, по който тези играчи споделят и се наслаждават на игралните си приключения.
Ново оформление
Подновеното оформление за групите прави по-лесно забележимо коя група за какво е, кой е в нея и какво са правили наскоро. Добавили сме обзор на групата, показване на приятелите и още други.
Групови дискусии
Най-важното, всяка група ще има своя зона за дискусии, позволявайки публични и частни дискусии в нея. Получавате пълен модераторски контрол над форумите на групата си, както и способността да създавате подфоруми, да добавяте модератори, да триете публикации и т.н.
Още персонализирани
Сега всяка група може гордо да направи списък на своите любими игри, така че и други да ги открият. Също така може да зададете стандартния език за групата.
Съдържанието, което сте публикували, също ще бъде третирано по нов начин. Събрали сме всичките Ви публикации в едно удобно място, така че да е по-лесно излагането на показ и управлението му. Това също така важи за всичките Ви приятели и хора, които следите.
Вашата стена от снимки
Страницата със снимки ще има няколко различни опции за преглед отсега, ново оформление, което прави най-добрите Ви игрални моменти да изглеждат като творения на изкуството.
На едно място
Дали правите снимки, записи, свързвате видеа от YouTube, публикувате чрез SFM, качвате артикули от работилницата или създавате колекции в нея, всичкото Ви съдържание е леснодостъпно посредством профила Ви.
Любими
Намерили сте готина снимка, видео или артикул от работилницата? Сега може да ги добавите към любими, за да ги намерите по-късно и споделите с приятелите си.
Отделили сме приятелите Ви от голямата общност, така че всеки един от тях да има свое собствено малко място в Steam. Общността вече е за цялата Steam общност и тук е мястото, където центровете за игрите, Steam работилницата и Steam зелена светлина ще съществуват. Приятели сега е само за Вас и приятелите Ви.
Нова приятелска дейност
Вижте с какво се занимават приятелите Ви във визуално обогатеното и по-интерактивно табло за активност, където почти всичко може да бъде оценено и коментирано. Споделете своето мнение, присмейте се или помогнете на познатите си, запазете най-доброто съдържание към любими и одобрете това на приятелите си, така че да се появят те на върха в центровете за игрите.
Публикуване на статус
Най-накрая сте минали онова последно ниво? Трябват Ви менения при покупка на игра? Публикувайте статус в таблото с активност и го маркирайте с някоя игра, за да се похвалите или започнете диалог.
Прякори
Сега можете да задавате прякори на приятелите си, за да знаете кои са те дори и ако сменят профилното си име.
По-долу са част от функциите, които сме добавили. Можете да прочете всички актуализации в групата за бета Steam общността.
Споделяне в Steam
Поставете връзка до Steam съдържание или YouTube™ видео във Вашия статус или дискусиите, те ще бъдат автоматично форматирани, за да показват миниатюра, авторско име и описание. Можете да споделяте също директно от страниците със съдържание.
Модератори на групата
За да се дадат по-добри управленчески възможности, към групите могат да се добавят нови членове, наречени модератори.
Оценявана от приятели
Приятели, които са оценили съдържанието Ви, вече се показват заедно с общия брой.
Търсене на дискусии
Можете да търсите за всичко в дискусиите.
Моля, оставете ни отзиви относно Вашето преживяване.