Vi introducerar
Samlarkort på Steam är virtuella kort som fås genom att spela spel på Steam. Set med kort kan tillverkas till spelmärken och bytbara föremål i Steams gemenskap.
Samla kort
Spela de medverkande spelen för Samlarkort för att få samlarkort. Upp till hälften av ett sets kort kan hittas genom att spela, medan den andra halvan kan fås genom din samlarskicklighet.
Via deltagande spel du äger
Tillverka spelmärken
När du har samlat ett set med kort kan du tillverka dem till ett spelmärke. Likt de nuvarande märkena, är de bundna till ditt konto och visas på din profil. Olikt de nuvarande märkena, kan du genom att tillverka spelmärken få föremål som kan säljas, bland annat smilisar, profilbakgrunder och kuponger. Få ditt märke att gå upp i nivå genom att samla setet igen och få mer föremål.
Gå upp i nivå
Alla märken har nu XP som bidrar till din Steam-nivå, en sammanfattning av din märkessamling. Du kan se någon Steam-nivå genom att hålla musen över deras avatar. Att gå upp i nivå ger dig icke-bytbara saker som profilmontrar, extra plats på din vänlista och mer.
Få belöningar för att tillverka märken
Under tillverkandet av märken kommer du att få slumpvalda belöningar från ett set av spelrelaterade föremål. De är bytbara och kan bara användas när du innehar dem.
Profilbakgrunder
Anpassa din profil med en bakgrundsbild.
Kuponger
Du kan få kuponger som gäller för nedladdningsbart innehåll eller spel.
Smilisar
Steam-smilisar kan användas överallt på Steam där du kan skriva, som chatter, diskussioner och profiler.
Profilmontrar
Välj vad du vill visa upp. Vad är unikt med dig? Beroende på din Steam-nivå kan du anpassa din profil med montrar. Visa upp dina favoritspel, föremål tillgängliga för byte, Workshop-artiklar, eller kanske dina favoritskärmbilder...
med mera.
Visa upp
Skylta med dina märken, Steam-nivå och spelande med den nya profilen och miniprofilen.
Visa upp ett märke
Välj ett märke att visa högst upp på din profil och i miniprofilen du ser när du håller över din avatar.
Uppdaterad profil
Profilen får en visuell uppdatering och ett mer koncentrerat fokus på vad du spelar och hur du deltar i Steam. Och med montrar väljer du vad som ska synas.
Senaste spelstatistik
Spelande, prestationer och innehållsbidrag samlas alla upp i block i Senaste spelstatistik

Dina vänner kan se vad du spelar och hur långt du har kommit i ett ögonblick.