Introduserer
Steam-samlekort er virtuelle kort du kan få ved å spille spill på Steam. Sett med kort kan bli gjort om til spillmerker og Steam-samfunnsgjenstander som kan byttes.
Samle kort
Spill et av de deltakende samlekort-spillene for å få samlekort. Opptil halvparten av kortsettet kan bli funnet gjennom spilling, den andre halvdelen opptjenes gjennom din samlingsdyktighet.
Vis de deltakende spillene som du eier
Konstruer spillmerker
Når du har samlet et sett med kort kan du gjøre dem om til et spillmerke. Slik som de nåværende merkene, er de knyttet til kontoen din og blir vist på profilen din. I motsetning til de nåværende merkene, vil konstruksjon av spillmerker gi deg gjenstander som kan selges, slik som uttrykksikon, profilbakgrunner og kuponger. Få merket ditt til å gå opp i nivå ved å samle settet igjen og få flere gjenstander.
Gå opp i nivå
Alle merker har nå XP som bidrar til ditt Steam-nivå, en oppsummering av merkesamlingen din. Du kan se andre sitt Steam-nivå ved å holde markøren over profilbildet deres. Å gå opp i nivå gir deg gjenstander som ikke kan byttes slik som profilutstillinger, ekstra plass på vennelisten og mer.
Få belønninger for å konstruere merker
Under merkekonstruksjon vil du motta tilfeldige belønninger fra et sett med spillrelaterte gjenstander. Disse kan byttes og kan kun bli brukt mens du besitter dem.
Profilbakgrunner
Tilpass profilen din med et bakgrunnsbilde.
Kuponger
Du kan få DLC eller spillkuponger.
Uttrykksikon
Steam-uttrykksikon kan bli brukt over alt på Steam der du kan skrive, slik som samtaler, diskusjoner og profiler.
Profilutstillinger
Velg det du vil vise bort. Hva er unikt med deg? Basert på ditt Steam-nivå kan du tilpasse profilen din med utstillinger. Vis frem favorittspillene dine, gjenstander du vil bytte, workshop-mods eller kanskje favorittskjermbildene dine...
og mer.
Vis frem
Vis frem merkene dine, Steam-nivå og spillingen din med den nye profilen og mini-profilen.
Fremhev et merke
Velg et merke å vise på toppen av profilen din og i mini-profilen du ser når du holder markøren over avataret ditt.
Oppdatert profil
Profilen får en visuell oppdatering og et mer konsentrert fokus på hva du spiller og hvordan du deltar på Steam. Og med utstillinger velger du hva du vil fremheve.
Nylig spillaktivitet
Spilling, prestasjoner og innholdsbidrag blir rullet opp i blokker i nylig spillaktivitet.

Vennene dine kan sjekke ut hva du spiller og hvordan du har klart deg med et raskt blikk.