Παρουσιάζουμε
Οι κάρτες ανταλλαγών Steam είναι εικονικές κάρτες που τις αποκτάτε παίζοντας παιχνίδια στο Steam. Οι κάρτες μπορούν να γίνουν εμβλήματα παιχνιδιών και να τις ανταλλάξετε όπως τα αντικείμενα στην κοινότητα του Steam.
Συλλέξτε κάρτες
Παίξτε οποιοδήποτε από τα παιχνίδια που συμμετέχουν στη δοκιμαστική έκδοση των καρτών ανταλλαγών για να αποκτήσετε κάρτες ανταλλαγών. Μπορείτε να βρείτε μέχρι το μισό πακέτο παίζοντας και το άλλο μισό μέσω της συλλεκτικής σας δεινότητας.
Δείτε εδώ τα παιχνίδια που κατέχετε και συμμετέχουν.
Δημιουργήστε εμβλήματα παιχνιδιών
Μόλις συλλέξετε ένα πακέτο από κάρτες μπορείτε να κατασκευάσετε ένα έμβλημα παιχνιδιού. Όπως όλα τα εμβλήματα, είναι συνδεδεμένα με το λογαριασμό σας και προβάλλονται στο προφίλ σας. Με τη κατασκευή εμβλημάτων κερδίζετε αντικείμενα όπως emoticon, φόντο προφίλ και κουπόνια. Αναβαθμίστε το έμβλημά σας συλλέγοντας ξανά το σετ και κερδίστε περισσότερα αντικείμενα.
Αναβαθμιστείτε
Όλα τα εμβλήματα τώρα έχουν επίπεδα που αυξάνουν το επίπεδο Steam σας, μια περίληψη της συλλογής εμβλημάτων σας. Μπορείτε να δείτε το επίπεδο Steam κάποιου πηγαίνοντας το ποντίκι σας πάνω στην εικόνα προφίλ τους. Με νέα επίπεδα αποκτάτε νέα αντικείμενα όπως περισσότερους θέσεις για φίλους, προθήκες προφίλ και άλλα.
Βραβεία για δημιουργία εμβλημάτων
Κατά τη κατασκευή εμβλημάτων θα αποκτήσετε τυχαία βραβεία από το αντίστοιχο παιχνίδι. Μπορείτε να ανταλλάξετε και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο ενώ τα κατέχετε.
Φόντο προφίλ
Προσαρμόστε το προφίλ σας με μια εικόνα φόντου.
Κουπόνια
Μπορεί να κερδίσετε κουπόνι παιχνιδιού ή DLC.
Φατσούλες
Τα emoticon του Steam μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε μπορείτε να γράψετε στο Steam όπως σε συνομιλία, συζητήσεις και σχόλια προφίλ.
Προθήκες προφίλ
Επιλέξτε τι θέλετε να παρουσιάσετε. Τι είναι μοναδικό για εσάς; Με βάση το επίπεδο Steam σας μπορείτε να προσαρμόσετε το προφίλ σας με προθήκες. Προβάλετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια, αντικείμενα που προορίζονται για ανταλλαγή, mod εργαστηρίου ή ίσως τις αγαπημένες σας φωτογραφίες...
και άλλα.
Παρουσίαση
Παρουσιάστε τα εμβλήματα, το επίπεδο Steam και τα κατορθώματα στα παιχνίδια σας με το νέο προφίλ.
Παρουσίαση εμβλήματος
Επιλέξτε ένα έμβλημα για προβολή στο πάνω μέρος του προφίλ σας.
Ενημερωμένο προφίλ
Το προφίλ ανανεώθηκε οπτικά και είναι πιο επικεντρωμένο σε ό,τι παίζετε και που συμμετέχετε στο Steam. Και με τις προθήκες, εσείς επιλέγετε τι να προβάλετε.
Πρόσφατη δραστηριότητα
Παιχνίδια, επιτεύγματα και συνεισφορές καταχωρούνται στην πρόσφατη δραστηριότητα.

Οι φίλοι σας μπορούν να δουν τι παίζετε και πόσο καλά τα καταφέρνετε με μια ματιά.