Team Fortress 2

Team Fortress 2

Zbyt mało ocen
Greek Scout Guide (by TF2.GR)
Autorzy: Cool_Myll i 2 innych współtwórców
A guide teaching you the basic stuff about the Scout (in Greek).
   
Przyznaj nagrodę
Ulubione
Ulubione
Usuń z ulubionych
Basic info
Ο Ανιχνευτής είναι η πιο γρήγορη κλάση στο παιχνίδι, είναι θανάσιμος σε πολύ κοντινές αποστάσεις και ιδανικός για την κατάκτηση σημείων ελέγχου.
Tips
Οι στόχοι του γενικά είναι η κάλυψη των πλευρικών οδών σε ένα χάρτη (flanks) και η κατάκτηση σημείων (σημεία ελέγχου και καρότσια). Είναι η καλύτερη κλάση για την κατάκτηση σημείων (διπλάσια ταχύτητα από τις υπόλοιπες κλάσεις). Αυτό ισχύει για όλους τους χάρτες.

Εκμεταλλευτείτε την ταχύτητά σας για να εξερευνήσετε τις περιοχές γύρω από την ομάδα σας. Ιδιαίτερα χρήσιμο σε ανοιχτούς χάρτες.

Ενημερώστε την ομάδα σας για πιθανές βάσεις μηχανικών ή εισερχόμενους Κατασκόπους.

Είσαστε ιδιαίτερα χρήσιμος στην εξόντωση εχθρικών Κατασκόπων και Ακροβολιστών, καθώς δεν μπορούν να ξεφύγουν εύκολα από εσάς.

Αποφύγετε τους μικρούς και περιορισμένους χώρους κάποιων χαρτών, καθώς εκεί είσαστε αδύναμος εναντίον των περισσότερων κλάσεων.

Μην πυροβολείτε εχθρούς που δεν σας έχουν προσέξει και βρίσκονται μακριά. Κάνετε υπομονή μέχρι να τους πλησιάσετε ώστε να εκμεταλλευτείτε τη μέγιστη ζημιά από το κύριο όπλο σας.

Έχετε από τα πιο δυνατά όπλα για κοντινές αποστάσεις. Μπορείτε να σκοτώσετε τις περισσότερες κλάσεις με δύο καλά χτυπήματα.

Φροντίζετε να είσαστε ενήμεροι για το περιβάλλον γύρο σας. Όταν συναντήσετε κάποιον εχθρό μην τον αντιμετωπίσετε αυτόματα. Ζυγίστε την κατάσταση και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε και υποχωρήστε εάν το θεωρείτε απαραίτητο για την επιβίωσή σας. Μετά την υποχώρησή σας μπορείτε να προσεγγίσετε τον ίδιο εχθρό από κάποια άλλη απρόβλεπτη θέση ή σε κάποιον άλλο χώρο, πιο ανοιχτό και που προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα θέσης σε εσάς. Εσείς πρέπει να επιλέγετε τις μάχες σας και όχι ο αντίπαλος.

Είναι πάντοτε καλύτερο όταν προσεγγίζετε αντιπάλους να έχετε κάποιον σύμμαχο κοντά σας. Οι απομονωμένες μάχες ένας-με-έναν δεν έχουν πάντα θετικό αποτέλεσμα για τους Ανιχνευτές.

Φροντίζετε να αφήνετε τα κιτ πυρομαχικών για τους συμμάχους σας. Γενικά είσαστε ανεξάρτητοι ως προς τα πυρομαχικά καθώς μπορείτε να βρείτε εύκολα και είναι πολύ πιο χρήσιμα σε κάποιον σύμμαχο Στρατιώτη ή Μηχανικό κλπ.

Φροντίζετε να αφήνετε τους τηλεμεταφορείς για τους συμμάχους σας. Θα φτάσετε την πρώτη γραμμή σύντομα χάρην της ταχύτητάς σας και είναι πάντοτε καλή μία δεύτερη ματιά στο χάρτη πίσω από τους συμμάχους σας.

Φροντίζετε να εκμεταλλεύεστε το διπλό άλμα του Ανιχνευτή σε περιπτώσεις που πρέπει να αφοφύγετε εχθρικά πυρά και όταν γεμίζετε τα όπλα σας.
Advanced Showcase
Ένα game 6 vs 6 με τον Raven ως Ανιχνευτή.

Backstory
Komentarzy: 3
Video Games 31 maja 2016 o 4:31 
Wraio.
Woah>Vac'd>Brokering 23 lutego 2013 o 17:38 
Bravo! Mou arese para poli
swag master 18 lutego 2013 o 18:16 
窝囊废!!!