Team Fortress 2

Team Fortress 2

Ei tarpeeksi arvosteluja
Greek Engineer Guide (by TF2.GR)
Tekijä Cool_Myll ja 2 osanottajaa
A guide teaching you the basic stuff about the Engineer (in Greek).
   
Palkinto
Lisää suosikkeihin
Lisätty suosikkeihin
Poista suosikeista
Basic info
Ο Μηχανικός είναι μία κλάση υποστήριξης της ομάδας. Είναι πάντοτε χρήσιμος και πολλές φορές απαραίτητος, στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Με τα κτίριά του μπορεί να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού.
Tips
Ο στόχος σας είναι η άρνηση εδάφους, όχι οι φόνοι. Τοποθετείτε το sentry σας σε σημεία που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση οι αντίπαλοι.

Πατώντας δεξί κλικ μπορείτε να περιστρέψετε τα κτίριά σας πριν τα χτίσετε. Χρησιμοποιήστε το όταν χτίζετε τηλεμεταφορείς ώστε η έξοδος να μη στρέφεται προς κάποιο τοίχο. Είναι αποπροσανατολιστικό για το χρήστη του τηλεμεταφορέα.

Βοηθήστε σύμμαχους μηχανικούς αναβαθμίζοντας τον τηλεμεταφορέα τους.

Μέσα στη μάχη εάν ένας μηχανικός της ομάδας σας σκοτωθεί, βοηθήστε επιδιορθώνοντας τα κτίριά του ή απενεργοποιώντας πιθανά sappers εχθρικών κατασκόπων.

Αναζητήστε τους εχθρικούς κατασκόπους (spycheck). Χρησιμοποιήστε τα όπλα σας και ελέγξτε όσους βρίσκονται κοντά σε εσάς και τα κτήριά σας.

Εάν κάποιος σύμμαχος ανέφερε την ύπαρξη εχθρικού κατασκόπου, ελέγχετε την περίμετρό σας συνέχεια. Ως μηχανικός είστε ο κύριος στόχος τους.

Μη χτίζετε τα κτίριά σας δίπλα σε κτήρια ενός άλλου μηχανικού. Κτήρια που βρίσκονται στοιβαγμένα σε ένα σημείο είναι ευκολότερος στόχος για τους αντίπαλους, και επιπλέον δεν προστατεύετε πολλαπλά σημεία με τα sentry σας.

Επικοινωνήστε με την ομάδα σας, αφού χτίσετε έναν τηλεμεταφορέα.

Ζητήστε βοήθεια από τον pyro της ομάδας σας εάν γνωρίζετε ότι υπάρχει εχθρικός κατάσκοπος ανάμεσά σας.

Όταν έρθει εχθρικό ubercharge για να καταστρέψει τα κτήριά σας, πολλές φορές είναι καλύτερο να αφήσετε τον εξοπλισμό σας στο αναπόφευκτο τέλος του. Εάν φύγετε νωρίς και επιβιώσετε θα είστε έτοιμος για να αρχίσετε την ανακατασκευή.

Όταν βρίσκεστε στην άμυνα δώστε προτεραιότητα στη δημιουργία και διατήρηση του τηλεμεταφορέα σας.
Backstory