Thief™ II: The Metal Age

Thief™ II: The Metal Age

Няма достатъчно оценки
Thief 2: The Metal Age Çok Oyunculu Oynama
От Outsider One
Bu rehber, Thief 2: The Metal Age ve hayran görevlerini nasıl çok oyunculu oynayabileceğinizi gösterecek.


Tüm rehberlere göz atmak isteyebilirsiniz.
All Outsider One Guides
   
Награда
Добавяне към любими
В любими
Премахване от любими
Bağlantılar Kaldırıldı
Rehberlerim şikayet edildiği için Steam tarafından bağlantıların doğasını doğrulamayacakları gerekçesiyle rehberlerimin silinmesi ve tarafıma Steam dışı bağlantı paylaşmamam uyarısı yapılması sonucunda bağlantılar kaldırıldı. Rehber güncellenmeye devam edecek.
Bilgi
Thief hak ettiği değeri görmeyen bir seri. Dünyada az sayıda hayran kitlesi var. Bu oyunla ilgili tamamen doğru ve güncel bilgi bulmak mümkün değil. Thief serisinin bunu hak etmediğini düşündüm. Seri hakkında kurulum ve modlama rehberleri hazırlayarak Thief serisinin hak ettiği değeri görmesini sağlamaya çalışıyorum. Daha iyi bir oyun deneyimi yaşamanız ve tüm sorularınıza cevap bulabilmeniz için rehberi baştan sona okumanızda fayda var.
Kurulum
Oyunu edindikten sonra oyunu oynamaya hazır hale getirmek için zorunlu olarak kurmanız ve ayarlamanız gereken bazı şeyler var. Bu zorunlu olan şeyleri kuracak ve ayarlayacağız.
Dosyaları Yedekleme
Rehberdeki adımları uygulamadan önce her ihtimale karşı oyun dosyalarınızı yedeklemeniz önerilir. Orijinal oyun dosyalarının elinizde bulunmasının önemi büyük.
Hazırlama
Çok oyunculudan önce Thief 2: The Metal Age Kurulum ve Başlangıç rehberi ziyaret edilmelidir.

Öncelikle iki Thief 2 klasörüne ihtiyacımız olacak. Birinci Thief 2'den her zamanki gibi ana hikayeyi ve hayran görevlerini oynamaya devam edeceğiz. İkinci Thief 2'den de ana hikayeyi ve hayran görevlerini çok oyunculu olarak oynayacağız.

Temiz Thief 2 dosyalarına sahip olalım. İçerisine resmi olmayan yama T2Fix, Türkçe yama ve isterseniz mod yükleyelim. Temiz Thief 2 klasörünün içindekileri thief_2mp adında başka bir klasör açarak kopyalayalım. Bu klasör çok oyunculu oynadığımız Thief 2 olacak. thief_2mp klasörüne sadece belirli şeyler kurabiliriz. thief_2'de yaptığımız gibi resmi olmayan yama T2Fix, Türkçe yama ve modlar. Biz ne kurduysak çok oyunculu oynayacağımız kişi de onları kurmalı.

Bu işlemlerden sonra yapacağımız diğer işleme geçelim.
Çok Oyunculu Dosyaları
Çok oyunculu dosyalarına ihtiyacımız var.

Kurulum
Ana hikayenin yanında hayran görevlerini de çok oyunculu oynayabilmemiz için FMSel'e ihtiyacımız var. Bunun için Thief2.exe'nin kısayolunu oluşturmamız gerekiyor. Kısayolunu bir yere oluşturalım ve özelliklerinden -fm kodunu ekleyelim. İsterseniz bu adımı geçebilir ve bu kodu Steam kısayolu eklemeyi düşünebilirsiniz. Oyunda sohbet penceresi olmadığı için Thief2.exe'yi Steam kısayoluna eklememiz gerekiyor. Steam kısayoluna Thief2.exe'yi ekledikten sonra Özellikler bölümünden başlatma seçeneklerine -fm ekliyoruz. Tabii isterseniz sesli olarak da konuşabilirsiniz.
Hamachi
Şimdi çok oyunculu oynamak için Hamachi'ye ihtiyacımız var.

Hamachi 2.2.0.633 (Bağlantı kaldırıldı)
GoTo tarafından

Kurulum
Bir Hamachi ağı kuruyoruz. Oynayacağımız kişiyi veya kişileri Hamachi ağımıza davet ediyoruz. Sonra oyuna giriyoruz. Multiplayer bölümünü seçiyoruz. Sonra Host kısmını seçiyoruz. Sunucu ismini istersen ayarlıyoruz. Alta adımızı giriyoruz. Next diyoruz. Odamız açılmış oluyor. Sonra oyuna katılacak kişi veya kişilerin odamıza katılması gerekiyor. Odanıza katılacak kişi veya kişiler Join bölümüne girmeli. Sonra Hamachi'nizde bulunan ağ IP'sini yazarak ağınıza katılmalı. Kişi ve kişiler odaya katıldıktan sonra bölüme başlayabilirsiniz.
Oyuna Başlarken
Oyuna başlarken bilmeniz gerekenleri size göstermediği için sizin bu şeyleri oyuna başlamadan önce öğrenmeniz gerek. Bu şeyleri öğrenip oyun içinde uygulamanız size artı olacak.
Bilmeniz Gerekenler
Oyuna başlarken bilmeniz gerekenler.
Bilmeniz Gerekenler: Çok Oyunculuyla Uyumlu Hayran Görevleri
  • Cop, maymuncuk, anahtar ya da diğer nesneler olmadan doğduğunuz, onları sonradan aldığınız hayran görevlerini oynamak sıkıntı yaratıyor. Sadece bir kişi onları alabiliyor. Bu yüzden hayran görevlerini seçerken buna dikkat edin.
Bilmeniz Gerekenler: Çok Oyunculu Oynama Sınırı
  • 4. oyuncu odaya katıldığında 1 ya da 2 kişi otomatik olarak atlıyor.
Bilmeniz Gerekenler: Ölen Oyuncuları Diriltme
  • Ölen oyuncuların yanlarına giderek onları diriltebilirsiniz.
Bilmeniz Gerekenler: Oyunu Sık Sık Kaydetme
  • Her ihtimale karşı oyunu sık sık hem normal olarak hem de hızlı kaydetmeden kaydetmeniz önerilir.
Bilmeniz Gerekenler: Oyunu Durduran ESC Tuşu
  • Çok oyunculu oynarken ESC tuşunu kullanmayın. Aksi halde sizin gibi çok oyunculu oynayan kişilerin de oyunu duracak.
Kapanış
Bu aşamadan sonra artık çok oyunculu oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz.