This game is now available on Steam!

Thanks for your help in getting this game selected for distribution via Steam. More information including a link to the Steam store page can be found below.

Greenlight is being retired. For more information on how to submit games to steam, refer to this blog post.
Root Of Evil: The Tailor
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
 
Platforms: PC, Mac, Linux
Languages: English
Players: Single-player
Posted
Updated
Jul 26, 2016 @ 5:29pm
Dec 8, 2016 @ 12:14pm

View Root Of Evil: The Tailor in the store

Store page
Recent Announcements View All (1)
"This game has been Greenlit by the Community!"
Description


Story
The story is about a case happened 20 years ago!
A family consisting of a married couple were killed and they left their child who was recently born. Police had investigated and said that this was a suicide and the case was closed. The child, then, was sent to an orphanage.
After the case ended, a series of bizarre things happened inside that house. People heard footsteps at night and especially they also heard the sewing machine ran. The neighbors were too scared to get close to the house, they believed that ghosts of couple still existed and possessed this house.
20 years after the child was abandoned 20 years ago now was a beautiful girl, she is probate court back to the house, she began exploring why her parents had suicided and whether the ghost of her parents are really possessing this house. She decided to hire a telepath and an exorcist to found out the past 20 years ago.
Gameplay
You will play a telepath named Lee. He has the ability to connect with the soul thus he can understand their past. He was hired to explore what happened in the previous 20 years in this house.
Gameplay uses the first person perspective, character hand holding a radar to wave detection. Each object in the house has a different wavelength, if there is any possessed object, the radar will generate signal for character to be able to connect with the soul and return to his/her past.
When you walk around the house and look for possessed objects, you will have to face the evil phenomenon can make you startled. In addition to searching the possessed objects, you have to search objects to combine them and unlock the rooms inside the house. In the game, there are pretty much mini games that make your adventure will never boring.
About
This game was developed by only one person. Despite of limited human resources, I always try to give you the best experience while gaming.
With spending a lot of effort on graphics and ingenuity in leading the storyboard, I believe that when you’re gaming you will feel like more than watching a movie. The game have the knots of the past of characters which towards the end of the game everything will gradually clear.Tiếng việt :

Cốt truyện

Câu truyện kể về một vụ án xảy ra cách đây 20 năm về trước !
một gia đình gồm một đôi vợ chồng đã bị chết và họ để lại một đứa con vừa mới sinh . cảnh sát đã điều tra và cho rằng đây là một vụ tự sát và vụ án được khép lại . Đứa con sau đó được gửi tới cho cô nhi viện nuôi dưỡng .
Nhưng sau khi vụ án kết thúc hàng loạt những điều quái dị xảy ra bên trong căn nhà đó . người ta nghe thấy những tiếng bước chân vào ban đêm và đặc biệt hơn nữa là họ còn nghe thấy cả tiếng máy khâu đang chạy Những người hàng xóm đều cảm thấy sợ hãi không ai dám đến gần căn nhà đó , họ tin rằng hồn ma của đôi vợ chồng ấy vẫn còn tồn tại và ám lấy căn nhà này
20 năm sau đứa trẻ bị bỏ rơi 20 năm trước lúc này đã là một cô gái xinh đẹp , cô ấy được tòa án di chúc lại cho ngôi nhà , cô ấy bắt đầu muốn biết tại sao cha mẹ nó lại tự sát và có thực sự là hồn ma của cha mẹ nó đang ám lấy căn nhà này . cô ấy quyết định thuê một nhà ngoại cảm và trừ tà đến để tìm hiểu về quá khứ 20 năm về trước

Gameplay

Bạn sẽ vào vai một nhà ngoại cảm tên là Lee, Anh ta có khả năng kết nối với linh hồn người chết nhờ thế mà anh ta có thể tìm hiểu được quá khứ của họ . Anh ta được thuê đến để tìm hiểu về những gì xảy ra vào 20 năm trước trong căn nhà này
Gameplay sử dụng góc nhìn người thứ nhất, trên tay nhân vật cầm một cái radar dò tìm sóng . mỗi đồ vật bên trong căn nhà đều có một bức sóng khác nhau , nếu đồ vật nào bị ám radar sẽ phát ra tín hiệu để nhân vật có thể kết nối được với linh hồn người chết và trở về với quá khứ của họ
Khi bạn đi lang thang trong ngôi nhà và tìm kiếm những đồ vật bị ám bạn sẽ phải đối mặt với những hiện tượng quỷ quái khiến phải giật mình . Ngoài việc tìm kiếm những đồ vật bị ám bạn còn phải tìm kiếm những đồ vật để kết hợp chúng lại và mở khóa những phòng bên trong căn nhà . Trong game được bố trí khá nhiều những mini game khiến cuộc phưu lưu của các bạn sẽ không bao giờ nhàm chán

Nhà phát triển

Game này được phát triển chỉ với một người .Tuy với nhân lực hạn chế nhưng tôi luôn cố gắng đem đến cho các bạn một trải nghiệm tốt nhất khi chơi game .
Với sự chăm chút cho đồ họa và sự khéo léo trong việc dẫn dắt cốt truyện tôi tin rằng khi chơi game bạn sẽ có cảm giác giống như đang xem một bộ phim hơn . Trong game có những nút thắt của quá khứ nhân vật mà khi càng về cuối game mọi chuyện sẽ dần được sáng tỏ .

< >
137 Comments
sa.ab Aug 21, 2016 @ 6:45pm 
it's gona be good game
meisel614 Aug 17, 2016 @ 12:35pm 
Looks good. Voted
(_H.G.D._) BubbyBobble Aug 9, 2016 @ 12:18pm 
Congratulations on getting greenlit! :blackcoffee:
Maja@Rintintin :) Aug 9, 2016 @ 9:44am 
I voted his :)
Yato The Gopnik God Aug 8, 2016 @ 1:28pm 
Looks realy good. I'm impressed. Voted.
ChillOut Aug 7, 2016 @ 12:57pm 
Goog game
𝓕𝓪𝓬𝓾𝔁 Aug 7, 2016 @ 12:17pm 
like
Titoncio Aug 7, 2016 @ 10:49am 
Looks beautiful :D

YES
Haah Aug 7, 2016 @ 7:12am 
i ' m p u s s y ?
Mark_Bo Aug 7, 2016 @ 3:56am 
Voted