Prison Architect

Prison Architect

29 ratings
Prison Architect Magyar (Hungarian Translation)
 
Rate  
Favorite
Favorited
Unfavorite
File Size
Posted
Updated
0.107 MB
Nov 10, 2014 @ 12:20am
Dec 22, 2018 @ 11:30pm
62 Change Notes ( view )

Subscribe to download
Prison Architect Magyar (Hungarian Translation)

Subscribed
Unsubscribe
Description
Prison Architect magyar nyelv MOD v2.00 (for update multiplayer 4f)

Kedves Prison Architect rajongók! Jó hírrel szolgálhatok, ugyanis a magyar nyelvi fájl hosszú idő után végre frissítve lett! A köszönet Lajti-nak jár, aki áldozatos munkával újította meg a játék teljes szövegi részét. A tervek szerint az eredeti nyelvi fájlban bekövetkező változások ezentúl fel lesznek követve a magyar fordításban is. A kézi telepítés menete megegyezik az eddigiekkel, a tárhelyről letöltendő fájl neve: PaHun_multiplayer_4f.zip

Hatalmas köszönet érte Lajti-nak!!!

----------------------------------------------------------------------------------

--Telepites (Steam MOD)--
Inditsd el a jatekot, utana ESC -> Options -> Language -> majd a megjeleno listaban valaszd ki a "Prison Architect Magyar"-t, nyomj a Select gombra, nehany masodpercen belul letolti a MOD-ot es atvalt a magyar feluletre! Erdemes ujrainditani a jatekot!

--Telepites (Manualis)--
Letöltés innen: http://dev.metalenciklopedia.hu
Kicsomagolni ide (Windows): C:\Users\*Username*\AppData\Local\Introversion\Prison Architect\mods
Kicsomagolni ide (Linux): ~/.Prison Architect/mods

Udvozlettel: AcCEsS
< >
109 Comments
[DC5]Syrius  [author] Oct 1, 2018 @ 10:31am 
Szia!
Bocs, csak most olvastam az üzeneted! Nem csoda, hogy sok eltérés van az eredeti angol és az innen letölthető verzió között, mert a hivatalos magyar fordítás kiadása után már nem foglalkoztam az újdonságok felkövetésével. A hivatalos magyarítással kapcsolatban nincsenek információim, nem tudom kihez kellene eljuttatnod a frissítést, de az itt megjelölt tárhelyre nagyon szívesen feltöltöm!
Lajti  [author] Sep 19, 2018 @ 9:37am 
Hali! Nemrég elkezdtem játszani a játékkal és mind a hivatalos fordításhoz, mind az itteni modhoz képest elég sok eltérés van már benne. Elég sok játékmagyarítást készítettem már és zavart a dolog, úgyhogy ennek a kijavításának nekiálltam, jórészt kész vagyok vele. Hogyan lehetni ide feltölteni, vagy kit kell keresni a hivatalos magyarítással kapcsolatban? (küldtem barátmeghívót)
LasY Mar 13, 2017 @ 4:59am 
Nagyon szépen köszönöm! Nekem azért mert én azt a 30 € t soknak tartom. Így az enyém nem eredeti és így nem tartalmazza a magyar nyelvet
[DC5]Syrius  [author] Mar 10, 2017 @ 12:01pm 
@Lasy: Elnézést kérek! Mivel a játék már hivatalosan is tartalmazza a fordítást, töröltem a fájlokat. Most visszatettem, de írjátok meg lécci, miért van rá szükség? :worker:
LasY Mar 6, 2017 @ 9:17am 
Nekem a maunuális telepítéshez való weboldal nem müködik
[DC5]Syrius  [author] Aug 19, 2016 @ 11:04am 
@Majesty: Nagyon szívesen, habár a hivatalos verza már tartalmazza a magyar fordítást.
Majesty Jul 17, 2016 @ 2:37am 
Most hogy megtaláltam ezt a magyarítást sokkal jobban élvezem a játékot :D Köszönöm.
CSTYG Mar 17, 2016 @ 12:07pm 
Köszönöm szépen!
[DC5]Syrius  [author] Feb 18, 2016 @ 11:29pm 
Illuminati Doplex: Ok, hülyeséget írtam, most próbáltam ki és látom mire gondolsz. Pl. az Őrök olyan, mintha Orök-nek lenne írva. Az az érdekes, hogy a gyári, azaz a hivatalos magyar fordítással is ilyen, úgyhogy a játék jeleníti meg így. Egyébként mintha látszana az ékezet, de csak néhány apró pontként az O felett. Valami méretezési gond lehet az oka... gondolom, majd javítani fogják :worker:
[DC5]Syrius  [author] Feb 18, 2016 @ 11:19pm 
Illuminati Doplex: Erre sajnos nem tudok magyarázatot adni. A fordítás kezdetekor még alfa verziós volt a Prison Architect, és azt hittem az az oka a "hullámos ~", vagy a "kalapos ^" ékezetes betűknek. De úgy tűnik nem, mert a hivatalos fordításnál jók a hosszú ékezetes karakterek. Pedig maga a nyelvi szövegfájl ugyanúgy UTF-8 kódolású, mint a hivatalos. Lehet, hogy a MOD-ok karakterkészletét kezeli másképp a játék... :worker: