Banished

Banished

Not enough ratings
Dutch Translation
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
File Size
Posted
Updated
0.115 MB
Feb 25, 2018 @ 10:48am
Jul 19, 2018 @ 2:42am
8 Change Notes ( view )

Subscribe to download
Dutch Translation

Description
Nederlandse vertaling voor Banished! Er zijn geen mods vertaald, dus alleen vanilla Banished zal in het Nederlands beschikbaar zijn. Vergeet niet na installatie de mod te activeren! Ook als je al een savegame hebt, moet je de savegame laden en dan nogmaals de mod activeren! Dit komt omdat savegames altijd laden met de mods waarmee ze zijn opgeslagen, niet de mods die in het hoofdmenu zijn geactiveerd. Let wel op: als je met mods speelt kun je geen achievements halen!

Voor de vertaling heb ik op enkele dingen gelet:
- Punctuatie zoals ë en ï zijn met het in-game lettertype niet mogelijk. Om die reden heb ik ze dan ook zo veel mogelijk proberen te vermijden, maar in sommige gevallen kon dat niet. Daar zie je dus dan de gewone letters.

- Alle achievements zijn vertaald (als prestaties) naar het Nederlands. Mocht dit te verwarrend zijn met de originele Engelse benamingen, dan zal ik de naam van de achievements terug veranderen.

- Zo nu en dan heb ik ook creatieve vrijheid genomen, zoals bijvoorbeeld bij de laadscherm quotes, waar sommige niet zo lekker vertalen naar het Nederlands. Ook bij de achievement Golden Gate, heb ik gekozen als 'vertaling' de Nederlandse Erasmusbrug te gebruiken.

- Weer op andere plekken heb ik kortere, beknopte Nederlandse woorden moeten gebruiken daar de originele interface niet genoeg ruimte heeft om langere woorden in de UI te verwerken. Dit is een vertaalmod en ik wil het liefst niets aan de interface veranderen.

Vind je een fout of heb je een suggestie? Dan hoor ik het graag en indien nodig push ik zo snel mogelijk een nieuwe update online.