Garry's Mod

Garry's Mod

56 ratings
Star Trek Ships
 
Rate  
Favorite
Favorited
Unfavorite
Type: Vehicle, Addon
Tags: Fun, Roleplay
File Size
Posted
Updated
7.463 MB
Feb 10 @ 9:25am
Feb 23 @ 3:22pm
7 Change Notes ( view )

Subscribe to download
Star Trek Ships

Subscribed
Unsubscribe
Description
This is a Star Trek themed addon for Garry's Mod. The aim is to make entities for as many Star Trek ships as possible. My goals is not only to make flyable ships, but ships with different features and possible interactions( Screens, Warp, Shields, etc)

Current Contents
- Shuttle Type 11 with shields and weapons
- Shuttle Type 6 with shields and weapons
- In-Game Help

Known Bugs
- None so far

Credits
Can be found here[github.com]

Additional Information
This is my first addon. Right now I am the only one working on this project. If you think you can contribute to it, feel free to check out GitHub[github.com]

Documentation can be found here[github.com] Please read this before asking questions. It will make my life and yours easier. If you think the wiki is missing some information, just tell me and I will add to it.

There is also an in-game help with information about each ship. Go to the Star Trek Menu and in the About tab press the Help/Information button.

Now I hope you enjoy this!

Copyright[©] 2018 SuperPlayer

I am not endorsed, sponsored or affiliated with CBS Studios Inc. or the Star Trek franchise. All STAR TREK trademarks and logos are owned by CBS Studios Inc.
< >
92 Comments
SGMG.SuperPlayer  [author] Feb 13 @ 7:59am 
I am really sorry, but I cant reproduce this. It works fine for me with the workshop and github version in both MP and SP. They only thing i can think about is that either your wiremod or this addons files are corrupted or that another addon is creating compatibility issues. Do you know anyone who has the same issues? I am out of ideas
DrSwam Feb 13 @ 6:22am 
Multiplayer, but hasn't been working in single plater either. Shield isn't up as well.
SGMG.SuperPlayer  [author] Feb 13 @ 6:08am 
@DrSwam That is weird. I have made no more chnages since that. The only thing that can make this happen is when the shield is online. It creates a bubble around the shuttle that makes the shuttle "invisible" to the wire tool. Sadly I cant change that currently, because I wouldnt know how. Are there any errors in your console? Are you playing Singleplayer or Multiplayer?
DrSwam Feb 13 @ 3:58am 
Weird, doesn't seem to be working again... It was yesterday after you fixed it.
[C-DALE] Alfred Lee Hurst Feb 13 @ 3:50am 
finnaly now they are public
must have more ships!
DrSwam Feb 12 @ 1:22pm 
All cool!
SGMG.SuperPlayer  [author] Feb 12 @ 10:27am 
@DrSwarm should be fixed now. Sorry about that.
DrSwam Feb 12 @ 9:32am 
Can't seem to be to use the wire tool inside the ship to hook up warpdrive or transporter since the new update.
SGMG.SuperPlayer  [author] Feb 12 @ 8:53am 
@Alex (Earthtopian) Should be fixed now!
@norranradd Glad you like it. Sounds are indeed on my to-do list. Will add them once I fixed a few other bugs. Keep an eye on the changelog!