SOMA
55 ratings
[SOMA] - Magyar Csomag
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
File Size
Posted
413.763 MB
Dec 18, 2017 @ 8:36am

Subscribe to download
[SOMA] - Magyar Csomag

Description
Hungarian Translation Pack - Textures and subtitles

Project Manager: Patyek
Translators: Patyek, MedDolphin, Andriska86
Graphic Designer: MedDolphin
Testers: Patyek, Csibot1HUN, MedDolphin, Scomcomputers

USE:
1. Select SOMA from your Steam Library and click on PLAY
2. Click on Launch Mod
3. Click on "Play SOMA with Add-ons"
4. Select "SOMA - Magyar Csomag" from the list
5. Hit Launch and enjoy our full translation :)
< >
17 Comments
Med  [author] Dec 21, 2020 @ 11:52am 
Sziasztok, köszönjük mindenkinek a visszajelzéseket! Amikor utoljára teszteltük a magyarítást, még gond nélkül végigment az egész játék és a Teljesítményekkel sem volt problémám. Valószínűleg még valamikor átfutom a játékot, a magyarításunk utolsó frissítése óta kijött már néhány update a játékhoz is, valószínűleg ez lehet a probléma forrása.

Mégegyszer köszönjük mindenkinek, hogy ilyen sokan használjátok/használtátok a munkánkat! Kellemes ünnepeket mindenkinek és egy eredményekben gazdag 2021-et!
Adesz24 Dec 20, 2020 @ 12:10pm 
Köszönöm, nekem is megoldotta a problémám! Már csak az a kérdésem maradt, hogy ilyenkor megkapom az achievement-eket vagy ahoz normál módon is végig kell játszanom?
habugi Sep 7, 2020 @ 9:25am 
Kösz mindenkinek aki bármivel hozzájárult a magyarítás elkészítéséhez!
My_Gery Jan 3, 2020 @ 12:59pm 
Sziasztok! Én is belefutottam ebbe a hibába a magyaritasok.hu-ról letöltött verzióval. Fájlok ellenőrzése után jött a szörny, minden fasza. Viszont ha EZZEL a mod-dal indítom a játékot, nincsenek meg a mentések, elölről kellene kezdenem. Erre van esetleg ötlet? Köszi előre is!!!
Šolaire Oct 21, 2018 @ 2:31pm 
Üdv.Magyarítással ugyanígy jártam. A nehézség kiválasztásánál csak üres mezőt láttam. A játék megakadt a liftes jelenet után nem támadott.a szörny. Csináltam egy játékfájlok ellenörzését ami visszaállította a játékot az eredeti állapotába. Majd felraktam ezt a modot a steam workshoppból. Ez megoldotta a problémát.😃
Med  [author] Oct 9, 2018 @ 8:19am 
@Isuka Örülök, hogy megoldódott :)
A késői válaszért élnézést kérek, nem igazán léptem fel Steamre, és az első kommentedre elfelejtettem még írni, hogy ez ugyanaz a magyarítás, ami fent van a netes oldalon is.
Egyszerűen ide nem Patyek, hanem én töltöttem fel :D
Isuka Oct 7, 2018 @ 10:19am 
Nem a safe mode-ot indítottam, ennek utána néztem, a játék fájlok ellenőrzése és a magyarítás újbóli felrakása megoldotta a problémát egyébként, de nem kezdtem újra a játékot a hiba miatt :D
Med  [author] Oct 5, 2018 @ 12:39pm 
@Isuka Érdekes, nálam nem jelentkezik ez. Talán a Safe Mode-ot indítottad el, ami egyszerűsíti a játékmenetet, kevésbé félelmetessé téve, inkább a sztorira fókuszálva.
Isuka Aug 27, 2018 @ 10:26am 
Nem tudom ez különbözik e a magyaritasok.info.hu oldalon fent lévő magyarítással, de nekem új játék indításánál azt se tudtam mire nyomok, mert minden szöveg eltűnt a nehézség állítás menünél, aztán mivel most játszottam vele először és nem néztem utána mi-merre-hogyan működik nem tudtam, hogy tele van szörnyekkel a játék :D én meg csak vártam és vártam de csak a világító fejűvel találkoztam eddig, pedig már a Thetán járok

SZÓVAL A HIBA nálam az, hogy a magyarítás eltüntette a szörnyeket a játékból.
Ezért nem is tudtam tovább haladni egy pontot a Thetán ahol miután leesünk a liftaknába és kicsit tovább haladva elkap egy szörny az se volt ott...
Med  [author] Jun 19, 2018 @ 11:38am 
@Cheezmee Igen, sajnos a legelső verziónknál volt ez a hiba, amikor eltért a magyarítás verziója a játékétól. Ez a verzió már nem települ rá a játékra, külön addonként fut az ennek megfelelő indítóval szóval ha kifagyna ugyanott, akkor nem vesztenél semmit, mert az alapjáték sértetlen. Normális esetben már stabil és végig működnie kell.