-- ---. .-.. .-.. ---. --
𝓑𝓻𝓸𝓴𝓮𝓷 𝓗𝓮𝓪𝓻𝓽♡   Finland
 
 
No information given.
Currently Offline
JUUCO Apr 13 @ 6:29pm 
-Rep After a good game in csgo, i added him because he seemed like a cool guy. We got chatting, over the next couple of months we became good friends. Lots of banter, lots of great CS and most importantly true friendship.I invited him to my house for a csgo lan party. He said he was coming so i was looking forward to meeting him in real life.When he arrived at my house, he pushed me against the wall and started nibbling my ear, i felt his hard ♥♥♥♥ push against my leg. I punched him and then 1 tapped him. Turns out he was gay. Don't trust this guy.
Nettisotilas Mar 12 @ 10:45am 
Oot ihana ja sopivasti ihana
Nettisotilas Feb 11, 2019 @ 12:24pm 
-rep cause he is very noob
hesu? Dec 23, 2018 @ 2:37pm 
Moro! Sori ku kirjotan tänne mutta kun et vastannu puhelimeen etkä viesteihi... Löyty googlesta tietoo siitä vaivasta mitä valitit. Virallinen nimi on prutitus anuses mutta suomeksi ihan vaan kutiava♥♥♥♥♥♥♥ Ei oo vaarallista ja johtuu yleensä siitä jos ei oo pyyhkiny kunnolla. Peset ja rasvaat vaan huolella niin pitäs helpottaa. Ja aina rasvauksen jälkeen pese kädet kunnolla, koska muuten voi tulla silmätulehus jos hierot aamulla silmiäs. Veikkaan että näin ne tulehtu viimekin kerralla... Ja nyt jos ei viikossa helpota niin voi olla myös peräpukamat, että sitten lekurille aikaa vaan. Toivotaan että tää nyt jeesii ja hyvää päivän jatkoa ystävä hyvä !!!
Jesper Nov 11, 2018 @ 2:04pm 
❗️❗️❗️HUOMIO 2005 SYNTYNEET (sinäkin EETU)❗️❗️❗️!!! Tämä 👇 On sinun viimeinen vuosi lapsena 😔👦👧! Koska SEURAAVANA 👉 VUONNA! Sinusta tulee T31N1 💁🙅💅!! BILETTÄMISTÄ 🎉💃 RYYPPÄÄMISTÄ 🍻🍸🍹🍷 SUUTELOINTIA JA SEXSIÄ 👅💦😳 KUUKAUTISIA 😩🍫 SYDÄNSURUJA 💔😪 YLÄASTELAISIA (7️ LUOKKA)
jon32 Oct 6, 2018 @ 1:37am 
♥♥♥♥♥♥♥ noob