vittu taraytänkö?
Tara   Jyvaskyla, Western Finland, Finland
 
 
:MOctopus:
instagram.com/taraamandaa
https://discord.gg/nS6esuA

Ovien 24 Sep @ 9:45pm
+rep not a hacker much love to this kid <3 :cozyteddymoo:


Favorite Group
Jondels fan klubben - Public Group
13
Members
0
In-Game
1
Online
0
In Chat
Review Showcase
pilas mun elämän :(
Artwork Showcase
For crying bitches
7 6
Favorite Game
1,082
Hours played
110
Achievements
Favorite Guide
Created by - Tomi., ♛Karjala™♛, banana, and Tomi.
ENNEN KUIN LUET OPPAAN!!!
- Muista, että Pirkan "Costa Rica" -kahvista ei ole tulossa hyvää kahvia. Se on juomakelpoista ja halpaa, mutta jos haluat hyvää kahvia, sinun täytyy ostaa esimerkiksi Pauligin, tai jonkun muun tunnetusti paremman kahvin myyjän k
Achievement Showcase
444
Achievements
1
Perfect Games
33%
Avg. Game Completion Rate
Screenshot Showcase
Lempimappi tää miracle :3
2 2
skss 8 hours ago 
1. Avaa pakkaus piirroksen mukaisesti. Älä käytä teräviä esineitä. Rullaa kondomia hieman auki varmistaaksesi oikea avautumissuunta.

2. Purista ilma pois kondomin kärjestä peukalolla ja etusormella. Vedä esinahka taakse ja rullaa kondomi paikoilleen ennen intiimiä ihokosketusta. Varo raapimasta kondomia kynsillä.

3. Vedä penis ulos heti siemensyöksyn jälkeen samalla varmistaen, että kondomi pysyy paikoillaan eikä spermaa pääse valumaan ulos. Käytä kutakin kondomia vain kerran.
Erä-Jorma #YDINPILLU Feb 24 @ 4:44pm 
+rep ei mittään raijjooo
Conky =DD Feb 24 @ 10:32am 
Suututteko te usein pelien takia ja kuinka pahasti? Minä olen särkenyt ainakin 10 kpl pleikkari-ohjaimia (ps2, ps3 ja ps4) kun olen paiskonut niitä suutuksissani lattiaan ja pitkin seiniä. Eniten ärsyttää urheilupelit, joissa tekoäly antaa randomilla tasoitusta vastustajalle. Esim. änärissä yhtäkkiä vastustaja ei edes horjahda taklauksesta samalla kuin omat pelaajat lentävät voltilla kun vastustaja vain luistelee vierestä. Pahin raivari oli se kun heitin tietokoneen näytön parvekkeelta alas. Ja kerran löin kaveria kyynerpäällä naamaan kun se ärsytti minua tahallaan sen jälkeen kun voitti minut koripallossa vääryydellä ja koneen avustuksella.

Minulla se kiukku ei edes mene ohi hetkessä vaan jatkan kiroilua ja huutamista vielä monta minuuttia ja saatan vaikkapa paiskoa ovia ja hakata nyrkkiä seinään. Vasta sitten rauhoitun, mutta edelleen vituttaa.

Miten muilla? Pystyttekö hillitsemään itsenne vaikka peli ei suju?
For Feb 24 @ 7:51am 
Чм_о с читами
вαмsy Feb 23 @ 3:50pm 
ez b i t c h
rvp3000 †rus† Feb 17 @ 8:18am 
-rep! cheat ON in CS GO Danger Zone!