KeepingitRalph
Pax   Netherlands
 
 
No information given.
Currently Offline
Last Online 12 hrs, 54 mins ago
< >
Comments
Schiny asch schoalsch Oct 11, 2018 @ 2:48am 
Ik spotte Youri in een warenhuis laatst. We hadden elkaar al lang niet meer gezien. Ik zei tegen hem dat ik het vet vond hem zomaar tegen te komen, maar dat ik niet irritant wilde zijn en hem om een foto wilde vragen ofzo.

Zegt hij: Pleurstraal is een eind op.

Ik was verbouwereerd. Waarom respondeerde hij zo bitsig? Hij keek heel obscuur en vertoornd. Ik voelde me heel onbehaaglijk maar toen besefte ik het me; hij was nog steeds wrevelig over die verloren miserabele Enigma game. De volledige wedstrijd toucheerde mijn abominabele zwarte gaten helemaal niemand. Ik begon me er bewust van te worden hoe belangrijk die vijfentwintig concourpuntjes voor hem waren. Hij occupeert zich immers dagelijks met het wedijveren van de Dota-competitie.

"Sorry" zei ik.
"Nice christmas" zei hij.
"MonkaS" was de afsluiter.

Hij bleef me aankijken terwijl hij me indolent passeerde. Het was een korte woordenwisseling maar tot vandaag de dag hebben we geen contact meer.
Schiny asch schoalsch Aug 22, 2018 @ 6:17pm 
Wat zyde gy tot my, gy kleine duyvelspecht? Ik beveel ge er kennis van te neemen dat ik met lof ende goedkeuring een kaapersbrief heb gehad van Willem van Oranje ende betrokken ben geweest by talryke geheyme offensieven tegen Alva en de zyne, en zelfstandig meer dan drie honderden Spanjolen heb omgelegd. Ik ben gehard by den Katergeuzen en ben den beste schutter onder den Nederlandsche vlag. Ge bent niet meer dan myn zoveelste doelwit. Ik zal u uyt myne gewest verwyderen met een nauwkeurigheid die de wereld nog nimmer aangechouwen had. Let op myn verdomde woorden! Gy denkt dat ge deze leuhgenpraat aan my kan verkoopen per postduyf? Gy had tweemaal moeten denken, cattengehspuys! In dezen tyd dat ik deze missive opstel, stuur ik opdracht naar myn geheymen samenstel van verspieders ende vloerduyven, verspreid door den Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden
Mormania Nov 29, 2017 @ 11:17am 
+rep
good feeder, good juggernaut!
SunaSunaSuna Dec 24, 2015 @ 1:43am 
Scrublord.