Naruto Uzumaki#Rasenshuriken
Naruto Uzumaki   Hungary
 
 
Naruto idiot.

Currently Online
Egy kis infolmáció rólam
Ha esetleg itt jársz akkor kérlek nézd meg hányas szintű vagyok. Legyetek akár 10-20-as szintűek. Ha esetleg nem vagytok olyan magas szintűek irjatok a profilomra. Ha esetleg elfoglalt vagyok kérlek ne zavarj. Ha játszok akkor talán vissza írok talán nem. Azért se sérdődj meg kérlek ne higgy bunkónak.
Ha esetleg Offline vagyok akkor ne félj vissza foglak jelölni. Ha esetleg távol vagyok akkor is vissza foglak jelölni. És kérlek próbálj meg mindenkivel kedves lenni.


Trade offer

Ha esetleg rám akarsz tradelni kérlek legyen bekapcsolva a steam guard-od.
Ha nincs, szólj én segítek. Ha esetleg nem vagyok fent pl Offline,Távol van,Alszik akkor küldj trade offert és majd megnézem. Tudom találkoztam már olyannal aki nagyon akarta az unusualom/késemet és kb azt mondta fel jelent. Nem szeretnék ezzel senkit megsérteni de ha valamelyikőtök ilyen azzal nem szeretnék foglalkozni

Barátaim/haverjaim
Ha esetleg nem vagyok fent és segítséget akarsz kérni tőlem akkor vedd fel a barátaimat velük minden jóra fordul. Ha pedig olyan nagy baj hogy csak nekem akarod elmondani akkor légyszives várj meg és segítek. Ha nem bízol bennem ne félj nem fogom senkivel megosztani. Bár igaz volt olyan tanács amit nem értettem. De akkor ne engem kerres hanem a nagyobb szintűket pl 100-200.

Kedvenc Játékaim:Assassin's Creed Origins,Team Fortres 2, The Forest,DOOM,CALL OF DUTY
Infinite Warfare,Overwatch,The Evil within,Dying Light Roblox és a legkedvencem Far cry 5,Rainbow sig siege és Final Fantasy XV Windowed Edition. Ezek a kedvenc játékaim. Ha ezzel akarsz velem játszani írj rám :Lacerator:

:csgox::csgox::csgox::csgox::csgox::csgox::csgox::csgox:
Örülök hogy segíthettem.
:csgox::csgox::csgox::csgox::csgox::csgox::csgox::csgox:

Kedvenc zeném:
Dying Light Day and Night
Tazz May 23 @ 10:37am 
Do you want free skins(100$)? Then watch this video and enjoy.
https://www.youtube.com/watch?v=r0t97nKGWbw
MGSparkle® May 4 @ 4:10am 
No matter what people tell you, words and ideas can change the world. <3!
Dapper™ Apr 22 @ 3:47pm 
Szia véletlen letöröltelek
✝ Penguιи ✝ Apr 19 @ 12:32pm 
+rep
MGSparkle® Apr 17 @ 1:59pm 
<3 You Good Man!
Happy BeeBOOYAlt Apr 10 @ 1:35pm 
The legendary http://l00t.farm gives its users FREE a Bayonet doppler! Deposit is not needed! Simply enter a promotional code FREEBAYONET and pick up your knife. Do not miss your luck!