10 people found this review helpful
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 25.0 hrs on record
Posted: Nov 4, 2019 @ 11:10pm
Updated: Mar 20, 2020 @ 8:05am

Особисто мені, подобається ця гра. Незважаючи, навіть на всі її недоліки.

В Game of Thrones страшненька графіка, скудні анімації і нудна бойова система. Хоча розробники і придумали цікаву систему, де проти кожного типу броні, потрібно використовувати різні типи зброї, але на це перестаєш звертати увагу, вже в середині гри. Все тому, що цю систему не доробили до ладу і можна грати з мечем і не відчувати особливих проблем. От якби були штрафи, якщо вибрав не правильну зброю для бою, тоді був би сенс для тактичного підходу в кожній битві, а так вибрав меч і вперед.
Сильною стороною ж гри являється сюжет. Він тут просто шикарний і в дусі книг та серіалу. Історія розповідається від імені двох героїв. Одного звати Морс і він брат Нічної варти, як він докотився до такого життя, краще дізнатися самому. Іншого героя звати Алістер, він постає перед гравцем в ролі жреця бога Рглора, а також являється спадкоємцем знатної сім’ї. Ці два персонажі прописані досить добре і в кожного з них, є своя мотивація і свої скелети за пазухою. Сюжету наповнений зрадами, неочікуваними і кривавими моментами, сумнівними рішеннями і політичними іграми, все по законам книг і серіалу. І от саме цікава історія, яка в купі з хорошою музикою (частино взятою з серіалу, головна тема якого грає в меню гри) створює ту саму атмосферу серіальної Гри Престолів, за яку я і полюбив цей всесвіт і конкретно цю гру.
Саме заради історії і варто перетерпіти всі недоліки цієї гри.

PS: ще є маленьке доповнення для гри, яке запускається окремо в головному меню, де дозволяють побувати на вершині Стіни і дізнатися за що Морса називають М’ясником.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
2 Comments
Rodan Nov 6, 2019 @ 9:16am
Це ж таке, кожному своє. Дякую)
Сестра Хаос Nov 6, 2019 @ 7:16am
Мені щось світ престолів не зайшов, але рецензія файна)