Lmao,their arms are so long😂😂😂
 
 
gibbon good https://youtu.be/mOKg_vrVrV4

chimps and bonobos bad https://youtu.be/bA2v9o1Vd2s
Currently Offline
Razer Viper Mini -pelihiiri
Tuhoa vihollisesi Razer Viper Mini -pelihiiren avulla. Kumpaankin käteen sopiva pelihiiri on varustettu tehokkaalla optisella sensorilla, nopeasti reagoivilla kytkimillä, lukuisilla mukautusvaihtoehdoilla ja kevyellä muotoilulla.

Pedon silmä: Tuhoa vastustajasi salamannopeasti optisen 5G Advanced -sensorin avulla. Se on varustettu 8500 DPI tarkkuudella, jota voi mukauttaa lennosta tilanteeseen sopivaksi.

Kesytä peto: Razer Viper -pelihiiri on varustettu 6 ohjelmoitavalla painikkeella. Käytä Razer Synapse 3 -ohjelmistoa ja mukauta jokainen painike tarpeisiisi sopivaksi. Halutessasi voit asettaa niille myös toissijaisia toimintoja.

Vaarallinen lemmikki: Jokainen painike on varustettu huippuherkillä optisilla Razer-kytkimillä, joiden ansiosta mikään komento ei jää huomaamatta. Fyysisen kontaktin sijaan pelihiiri hyödyntää infrapunavaloa, jonka ansiosta sen vasteaika on vain 0,2 millisekuntia.

Sulavaa toimintaa: Huippukevyt Razer Viper -pelihiiri tarjoaa äärimmäisen liikkumisen vapauden PTFE-tassuilla, vaivatta liukuvalla kaapelilla ja keveällä rakenteella.

Aina mukanasi: Pelasitpa sitten mukavasti ystäviesi kanssa tai vakavahenkisemmissä turnauksissa, Razer Viper -pelihiiri kulkee aina mukanasi. Sen sisäänrakennetun muistin ansiosta voit tallentaa pelihiireen erilaisia profiileja.

Kunniaa ja loistoa: Pelihiiressä on mukautettava Chroma-valaistus, josta voit valita mieleisesi värin tai efektin jopa 16,8 miljoonan vaihtoehdon joukosta. Lisäksi voit valita erilaisia valaistusefektejä, kuten pulssi- tai kierrätystoiminnon. Voit myös synkronoida valaistuksen muiden Razer Chroma -laitteiden kanssa käyttäen Synapse 3 -ohjelmistoa.

Muut ominaisuudet:
- 8500 DPI herkkyys
- DPI-painike mukautettavalla herkkyydellä (400/800/1600/1600/3200/6400)
- 300 IPS nopeus
- 35 G kiihtyvyys
- Tarkka vierityspyörä
- Painikkeilla on jopa 50 miljoonan painalluksen elinkaari
- 1,8 metrin USB-kaapeli
- Paino vain 61 grammaa
- Muotoiltu pienemmille käsille

Tuotteella on 2 vuoden takuu.
Favorite Game

Recent Activity

117 hrs on record
last played on Apr 10
2,424 hrs on record
last played on Apr 2
2,310 hrs on record
last played on Apr 2
Brall 15 hours ago 
hi mate, can you add me? just for a quick chat
shut up silver 2 noob
Marintrius Apr 2 @ 7:12pm 
sup bro, lets play together, send me a friend request pls
᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ Mar 20 @ 5:41pm 
Nauran peppuni irti, heidän kädet ovat niin pitkät 😂😂😂
Dj "FishOn" Vélhö Mar 20 @ 10:26am 
+rep this guy shoot my hed with
deagle so hard man
᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ Feb 16 @ 1:59am 
💜+Rep SECOND S1MPLE😎