Blaise
Hungary
 
 
Click here for the trade link.

MY PC SPECIFICATIONS:

Motherboard: MSI B150M BAZOOKA PLUS
CPU: Intel Core i5-7400 3.00GHz
GPU: GIGABYTE GeForce GTX 1060 6GB
RAM: HyperX Savage 2x8GB DDR4 2400Mhz
HDD: Western Digital Purple 2TB
SSD: ADATA 120GB
Power supply: FSP Raider 550W
Monitor: LG 24MP59G-P
Keyboard: Hama uRage Illuminated Gaming
Mouse: Hama uRage Reaper NX
Headset: Kingston HyperX Cloud
OS: Windows 10 Home 64-bit

Thanks to Patkos96!
Currently Offline
Last Online 3 hrs, 23 mins ago
Item Showcase
Review Showcase
48 Hours played
Elég sok óra játék után megírom én is a véleményemet a játékról. Nos, először is ez a játék tiszta Far Cry, Akinek a 3., 4. rész tetszett, annak ez is tetszeni fog. Nagyon jól sikerült optimalizálniuk a játékot, gyönyörűen fut. A grafika szép, a látványvilág abszolút gyönyörű. Nekem tetszik a világnak ez a fajta amerikai feelingje, igaz a helyszín nekem kicsit közömbös. Ebben a játékban már van bullet time és bullet drop, ami szerintem egy tök jó dolog - apróság, de növel az élményen. A játékban fel tudunk fogadni segítőket, és lehetnek olyan szokványos háziállataink, mint például egy Grizzly medve. A segítőknek és a háziállatainknak egyaránt tudunk parancsokat osztogatni (pro tip: ha lopakodva akarsz elfoglalni egy outpostot, akkor ne vigyél se állatot, se embert magad mellé). Far Cryhoz híven itt is próbáltak létrehozni egy jó főgonoszt, ez sikerült is nekik -
engem kicsit Bartosra emlékeztet az öreg Joseph Seed. Coopban is végigjátszható az egész story, ami tök jó. A vérbeli amerikai feelingre rásegítenek a játék zenéi, a rádiót is beleértve. Sajnos elő elő fordulnak bugok a játékban, talán egy kicsit több is, mint amennyi "egészséges" lenne - hozzáteszem, hogy én közel sem találkoztam annyi buggal, mint amennyit 1-2 videóban láttam. A charactermaking szerintem egy negatívum, hiszen ennek köszönhetően nincsen személyisége a karakternek, amit én hiányoltam, egy a 3. részben egész jól megalkotott Jason Brody színvonalú főhőssel jobban jártunk volna, mint ezzel az RPG elemmel... A craft rendszert én hiányolom, sajnálom, hogy ez el lett távolítva. Éppen ezért automatikusan töltődik az életerőnk, nem kell már hp syringe-t sem craftolnunk - sem nagyobb hátizsákot, pénztárcát, fegyvertartót stb stb. Lényegében ez egy igazi, jól sikerült Far Cry. Nekem még mindig a 3 a favorit, de ebben a játékban sem fogsz csalódni, ha az előbbi részek tetszettek. Én mindenképpen ajánlom.

Recent Activity

947 hrs on record
last played on Jun 19
34 hrs on record
last played on Jun 15
19.7 hrs on record
last played on May 26
DED | HUNTER Feb 12 @ 11:35am 
dilboeb
StepAside Jul 22, 2018 @ 8:52pm 
Added you to discuss a trade.
FoxTroX Mar 12, 2018 @ 6:04am 
░░░░███████]▄▄▄▄▄▄▄▄▃
▂▄▅█████♥♥♥████▅▄▃▂
I███████████████████]
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤
YOU HAVE BEEN VISITED BY THE 420TH GERMAN PANZER DIVISION. COPY AND PASTE THIS ♥♥♥♥ IN THE COMMENTS OF 5 OTHER PROFILES TO BLOW UP ALL REFUGESS IN EUROPE!
CHEVROLET 210 Feb 3, 2018 @ 3:23am 
Trade Your CS:GO Cases For CS:GO keys! 4 CASE = 1 KEY {LINK REMOVED}
★ Patkos96 ★ Feb 2, 2018 @ 9:57am 
+rep Dr. Professzor Úr
𝕵𝖔𝕶𝖊𝕽 Oct 27, 2017 @ 9:31am 
+ Rep Nice and fair trader