Meep
 
 
:winter2019happyyul::winter2019happyyul::winter2019happyyul:
Favorite Game
Favorite Game
Video Showcase
How to not be called as a "Ganker" but passing the pontiff area with online.
18
Video Showcase
SD Gundam Battle Alliance - Hard / Solo / Boss Battle "Haman Karn"
12
Review Showcase
126 Hours played
Death Stranding handlar inte bara om att leverera paket. Du skapar ditt egna leverans-system genom att bygga skydd, vägar, stegar, broar och batteri-laddnings stationer osv. Det här spelet har även ett sofistikerat stridssystem som är likt det i MGS serien. Precis som i MGS serien är att döda inte direkt ett alternativ. Det är dock ett av de största budskapen i spelet. Att döda får enorma konsekvenser. Det finns därför mycket taktisk utrustning för att du ska kunna lösa olika problem på dina egna sett. Du är en gränskonstruktör och en krigare i det här spelets apokalyptiska värld.

Det intressanta är att "Thumbs up" / "I like it" -funktionerna i detta spel är baserade på Altruism. Det handlar inte om att enkelt skryta och visa vad man har baserat på sin själviskhet. Alla "Sam Porters" bygger upp världen för att hjälpa och stödja varandra och utbyta "Tummen upp". Detta gör att du får en koppling till andra människor i samma värld. Det spelar ingen roll om du stöder andra människor för att få tummen upp eller inte. Vad som är viktigt är systemet som leder oss till vad vi ska göra och vad vi ska motta.

Det finns en skurkgrupp kallad "Mule" i det här spelet. De bär också paket som budbärare, men de stjäl från andra människor. Det finns ingen destination för dem. De behåller bara paketen i ryggsäcken för att visa vad de har. Detta leder till att människor blir splittrade.

Tyvärr fungerar den verkliga världens "Thumbs up"-knapp bara för människors själviskhet. Jag har ingen tummen upp-knapp för någon som osjälviskt bygger hus och vägar till de människor som är i nöd. Har jag sett på trending-sidan något konstruktivt innehåll eller någon genuin omtanke för andra människor? Jag kan inte komma på något. Det enda jag ser från trending-sidan handlar om att konsumera produkter eller att "skada" andra människor för andra människors nöje. Många gånger ser jag människors prat om rättfärdighet bli ett krigsrop på slagfältet, men det är inte rättfärdighet utan istället baserat på deras själviska önskan att få fler tummar upp. De har bara sålt sin moral för att få fler tummar-upp; de låtsas vara något de inte är. "Mules" på internet är det jag ser. Dom stal det riktiga budskapet och det kommer aldrig att levereras till rätt plats, utan bara vara kvar i deras ryggsäck för att skryta om hur de är en rättfärdig person.

Det fanns en tid då kopplingen via internet i den verkliga världen kopplade samman människor mer än vi brukade. Tyvärr sedan en tid tycks internet göra att vi blir mer splittrade än samlade. Men jag har sett tillräckligt via det här spelet för att se att det finns hopp. Jag vet att det finns många som förstår och som fortfarande tror på hopp. Jag hoppas att jag inte en dag blir en Mule, utan blir en Porter.
Featured Artwork Showcase
Harald : " No pointing down. "
2
Recent Activity
1,465 hrs on record
last played on Jul 12
3,610 hrs on record
last played on May 22
90 hrs on record
last played on Apr 19