hunnid
Isle of Man
 
 
Currently Online
Artwork Showcase
buttley Aug 3, 2021 @ 7:48am 
min mor har lige sagt jeg har fået stuearrest , og jeg er SUR Ok, så jeg røg marijuana ( hvis i ved hvad jeg mener) da min skide tæve mor kom ind og begyndte at råbe efter mig for at ryge !!! Naturligvis begyndte jeg at kaste mine pis flasker på hende og det lykkedes at få noget pis i hendes øjne . Jeg var temmelig ophidset , så jeg gav hende fingeren . Samme finger som jeg bare har brugt til at give finger til min kæreste (yeah , det er rigtigt hun er en pige) . Når men altså , tilsyneladende var det ikke " acceptabelt i denne husstand " ( gud hvornår kan jeg flytte ud allerede) , og hun besluttede at give mig stuearrest i en hel dag ! WTF ! Så dybest set stinker mit liv , og det er den værste dag i hele mit liv ! Nu ved jeg, hvordan det føles at være deprimeret :( Gudskelov har jeg alle mine netbrødre bag mig til at støtte mig og alle de beslutninger, som jeg tager , uanset omstændighederne. Tak fam Jeg elsker jer
buttley May 7, 2021 @ 3:54pm 
ez media share scam :Puglife:
LujerN Apr 14, 2021 @ 1:11pm 
Hej,
Prøv at slette The Binding of Isaac: Rebirth
Mvh Fuzz
buttley Dec 10, 2020 @ 3:01pm 
Har klaret det flag klistermærker (Y)
FUZZKR;] Sep 15, 2020 @ 2:36pm 
You’ve got to be kidding me. I’ve been further even more decided to use even go need to do look more as anyone can. Can you really be far even as decided half as much to use go wish for that? My guess is that when one really been far even as decided once to use even go want, it is then that he has really been far even as decided to use even go want to do look more like. It’s just common sense.
buttley Aug 30, 2020 @ 10:09am 
hundi du r ♥♥♥♥♥♥ perfekt ven.

du er en blomst. du er også en regnbue og en flod. du er manifestationen af alt perfekt og jeg vil... jeg ved det ikke.. det skal ikke lyde bøsset, men du er ♥♥♥♥♥♥♥ perfekt hunid.

tak for at lytte.