Sponsored by KELA
Roope Kujala   Valkeakoski, Western Finland, Finland
 
 
Kloonaa koko komeus!

Olemme pitkään olleet tietoisia pallien puuttumisesta ja sen vaikutuksista kopion toiminnallisuuteen ja autenttisuuteen. Kysymysten ja kritiikin kiirittyä lopulta Clone a Willyn tutkimuslaboratorioon asti ei mennyt kauaa tämän uuden version laseeraukseen. Nyt komeus on täydellinen kasseja myöten!

Clone a Willyn avulla luot todella aidon kopion vällykäärmeestäsi. Ensin valmistat muotin muotoilumassasta. Tämän jälkeen kaadat kumiseoksen muottiin ja asetat vibraattorin paikoilleen. Kun seos on kuivunut noin 24 tuntia, on käytössäsi viimeistä piirtoa myöten identtinen kopio alkuperäisestä! Valmiilla Willyllä on lukuisia käyttökohteita. Onko partnerisi tai kenties omassa turnauskestävyydessäsi toivomisen varaa? Kun alkuperäiskappale on tehnyt oman osansa, pyyteetön jatkaja löytyy yöpöydän laatikosta. Jos taas olet poikkeuksellisen hyvinvarustetettu julkisuuden henkilö, mikset valaisi tusinoittain kopioita ja levittäisi niitä tuulipukukansan sänkykammareihin verkkohuutokauppojen kautta? Mikäli et ole täysin yliarvoinut vetovoimaasi, olisivat oloneuvoksen päiväsi takuulla taatut.

Currently Offline
Last Online 4 days ago
Screenshot Showcase
Counter-Strike: Global Offensive
E.V.A Oct 1 @ 4:31am 
REP+
mr valdemar Jan 29 @ 3:27pm 
Ei♥♥♥♥♥♥♥pakko sanoo et oon kyl kova fani! :D Katellu sun Kouluampumis-vlogei aika paljo ja pakko sanoo kyllä et oot ihan saamerin hyvä ampuun ala-astelaisia :D Ois kiva päästä sun kanssas PÄIVÄKODILLE AMMUSKELEEN , mut se ei varmaan sulle kävis? :D Ois mahtavaa jos kävisit MEIÄNKI KOULUSSA AMMUSKELEEN, ni voin kavereille vähän lesoilla! :D GL HF!
Spuffy Sep 2, 2016 @ 1:33pm 
Type of people I hate:

1. Who can't spel
3. Can't count
XXXTENTACION Mar 10, 2016 @ 1:50pm 
+rep Finland)
HatsiLokki Feb 13, 2016 @ 9:24am 
the best camper in this community
Mr Squishy Jan 7, 2016 @ 5:35pm 
rip man has Ebola