EM -11-
Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
 
 
:fod2heart::fod2heart::fod2heart: CSKA SOFIA! :fod2heart::fod2heart::fod2heart:
The woman is the reflection of her man. If you love her to the point of madness, she will become it.
      

                                            "À vaillant coeur rien d’impossible"
                               Когато страстта води до лудост - това е ЦСКА!
                              :kiss: Устните болят ли те, целувай другаде :kiss:
                    
                                                           
PC rig:
CPU: Intel Core i7-6700K (4.00/4.20GHz, 8M)
Video: MSI NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X
RAM: 16GB DDR4 2133MHz
HDD: 2TB 7200rpm
SSD: 512 GB
OS: Windows 10 Enterprise 64-Bit

GEAR:
Mouse: Zowie EC2-A
Mousepad: SteelSeries QCK Heavy
Headset: Sennheiser G4ME ONE Black
Keyboard:SteelSeries Apex M800
Monitor: BenQ XL2430Т - 144 Hz
Second Monitor: Samsung S24D390
Glasses: Gunnar Intercept Onyx
Chair: Arozzi Mezzo
Currently Offline
🙂~ UN ARTISTE EXTRAORDINAIRE ~ 😍
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 N1 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇BLESSED😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇

:spintires_star::spintires_star::spintires_star::spintires_star::spintires_star::spintires_star: :spintires_star: :spintires_star: :spintires_star: :spintires_star: :spintires_star: :spintires_star: CSKA SOFIA :spintires_star::spintires_star::spintires_star::spintires_star::spintires_star::spintires_star: :spintires_star: :spintires_star: :spintires_star: :spintires_star: :spintires_star: :spintires_star:

Научих се на изкуството да се живее с жена. Не е като по любовните романи. Например научих, че дългата коса на жена ми не е само вълни от красота, женственост и чар, които се спускат чак до кръста й. Тя означава и много внимание и грижа – най-вече от моя страна. Вече знам, че когато си лягаме вечер, първо трябва махна косата й от възглавницата, преди да легна до нея. В крайна сметка, това се превръща в навик.

Научих, че когато тя се чувства зле, трябва веднага да я прегърна, да попитам какво има и да я успокоя. При мен нещата не стоят по този начин. Когато съм в лошо настроение, не обичам да ме разпитват. Имам нужда да съм сам, за да се справя с проблемите си.

Научих, че макар никога да не ме моли за помощ, тя я очаква. “Не се притеснявай, скъпи, аз ще го направя!“ ”О, ще се справя с всичко сама…“ Не, няма! Или най-малкото тя ще очаква да й предложа помощ. За нея е важно да се чувства жена, не товарен кон (тази роля повече подхожда на мен). Между другото, когато не й позволявам да вдига нищо по-тежко от букет, забелязвам как лошите й настроения стават все по-редки, а сияйната й усмивка – ежедневие.

Научих се да виждам партньорката си не само като любовница, с която споделям легло, баня и кухненска маса. Тя е и приятел, чиито думи трябва да слушам внимателно. Дори когато изглежда, че не казва нищо конкретно. Жената не е загадка, не. Мога да получа отговор на всеки въпрос, само ако съм малко по-внимателен. Жените изразяват нуждите си пределно ясно. Винаги! Странно ми е, когато мъжете казват, че не разбират жените. Вероятно просто отказват да ги разберат.

Научих, че за една връзка винаги трябват двама. И двамата трябва да направите крачки един към друг, докато устните ви се докоснат. Ако очаквате всеки път партньорката ви да покрива разстоянието между вас, а вие да си стоите на едно място, скоро ще бъдете забравен. И двамата трябва да се движите. И дори в най-тежките моменти нищо не е изгубено, когато можете да хванете протегнатата й ръка, или пък да й протегнете своята. Помнете, че сте заедно в добро и зло. Да правите нещо заедно означва да пиете отрова от една и съща чаша, дори да знаете потенциалната опасност.

Но трябва да изпразните чашата от нещата, които убиват връзката ви и вместо това да я напълните с любов. Да вземем например клишето „отмъщението е ястие, което се сервира студено“. Истината е, че това ястие не върши работа, независимо по какъв начин е поднесено. То не дава резултатите, които очаквате и поражда само негативизъм. От друга страна, нежността е най-доброто ястие, което можете да приготвите в отговор на действията на партньорката си. Но в този случай е важно да се сервира горещо!

И накрая, научих, че когато я докосвам, няма значение какво усещам в долната част на корема, а усещането на върховете на пръстите ми. Ако можеш да свириш на тази арфа, тя ще е само твоя. Но това, за съжаление, не се научава. Или имаш талант, или нямаш…


⭐🏆The battlefield is a scene of constant chaos. The winner will be the one who controls that chaos, both his own and the enemies. - Napoleon Bonaparte

⭐🏆I'm a pretty good winner. I'm a terrible loser. And I rub it in pretty good when I win. - Tom Brady

⭐🏆You are not obligated to win. You are obligated to keep trying. To the best you can do everyday. - Jason Mraz

✅Be crazy.
✅Give your best.
✅Don't quit.
✅Be humble.
✅Have fun.

😎 Before you Pray - Believe
😎 Before you Speak - Listen
😎 Before you Spend - Earn
😎 Before you Write - Think
😎 Before you Quit - Try
😎 Before you Die - Live

🌹🌹🌹🌹🌹

❗️❗️❗️ Believe in God ❗️❗️❗️

Become a Matador
Favorite Group
El Matad0r and Friends - Public Group
573
Members
9
In-Game
66
Online
2
In Chat
EM -11- Jul 26 @ 3:57am 
:ldmonkey:
TEM4 Jul 26 @ 3:15am 
-rep dude, u muted whole team on 1 round for no reason. Damn u stupid
EM -11- Jul 16 @ 8:01am 
Bye bye. :boooooom:
fen_na_opasni_ulitsi Jul 14 @ 8:31am 
mnogo pedalsko resume -rep
𝑺𝒂𝒏𝒂𝒂 🖤 Jun 30 @ 3:05am 
Винаги верни!❤️
burst angel Jun 22 @ 7:29am 
Hi, add me, I have an interesting offer and present for you