petrut fanica din Otopeni 2006
the heaviest one in this b'ness   Romania
 
 
Currently Offline
Last Online 3 days ago
1 game ban on record | Info
231 day(s) since last ban
Favorite Group
gamingul se ia doar cu sos frate asa ca hai salut daca nai sos
17
Members
0
In-Game
5
Online
0
In Chat
Favorite Guide
nothing important
nothing important
nothing important
nothing important
nothing important
nothing important
nothing important
nothing important
nothing important
axacore Jul 14 @ 2:51pm 
ba baga-mi-as pula peste ma-ta in casa daca te scutur odata cad pulele din tine ca merele din pom in 2 secunda luati-as toata rasa in pula de la maimuta la windows 8 da-te-n rasa si familionu ma-tii ca-ti bag pula in gingie pana faci ca maimuta dilie pe tine te-a crescut ma-ta in orfelinat te-a legat cu lantu de pat si te-a batut cu biciu peste nas daca merg in maini iti fac in ciuda vezi ca ai gura intro parte nebunule bai corp urat nu vezi ce cap de bidon turtit ai luati-as familia pe carici sa imi bag pula in rasa ma-tii de copil batut de soarta
axacore Jul 14 @ 1:57pm 
Si bineinteles nu in ultimul rand la toate aceste etape contribuie in primul rand bunul Dumnezeu, cu marea sa iubire, prin purtarea lui de grija atat pentru cresterea fizica, educativa si spirituala cat si pentru a ne calauzi pasii spre mantuire ca in final sa avem parte de fericire.
axacore Jul 14 @ 1:57pm 
Astfel, Creatorul nostru, bunul Dumnezeu, atat prin viata noastra cat si prin invatatura crestina lasata noua prin Sfanta Biserica (Biblie, Vietile Sfintilor etc.) ne arata ca ESENTA VIETII si a LEGII CRESTINE este DRAGOSTEA, o dovada clara ca suntem creati de Cel care nea vorbit prin Mantuitorul Iisus Histors Fiul Lui Dumnezeu, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu Fecioara Maria, Apostoli, Porooroci si Sfinti Pariniti unind toate acest invataturi in jurul iubirii.

axacore Jul 14 @ 1:56pm 
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar. Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata. (...) Si acum raman acestea trei: credinta, nadejdea si dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." (I Corinteni 13).
axacore Jul 13 @ 10:47am 
bagamias pula in toata familia matii
axacore Jun 27 @ 5:21am 
dateas la ciori