dOMI
 
 
Currently Offline
Multiple VAC bans on record | Info
718 day(s) since last ban
👁 Mar 13 @ 1:27pm 
Fake account, pls delet
hemppa Feb 19 @ 3:49am 
äksdee
Olen käynyt paskalla Vatikaanin pietarinkirkossa, eli siis paavin pääkallopaikalla. Enkä millä tahansa paskalla, vaan megalomaanisella krapulapaskalla.

Takana oli tässä vaiheessa useampi päivä tasaista tissuttelua ja paljon pastavetoista italialaista safkaa, ja kyllä, siellä kirkossa tosiaan on vessa. Ja se koko paikka on rakennettu marmorista ja akustiikka on päätä huimaava.

Muistan vielä kuinka preliminääristen vatsanväänteiden alkaessa tajusin mitä on tapahtumassa, mutta minne helvettin minä nyt olisin sieltä sinkoutunut? Ei ollut vaihtoehtoja, vaan anteeksi pyydellen rynnistin kesken opastetun kiertokäyntimme kohti yleisövessaa. On muutan hieno vessa, vihreää marmoria ja tummaa puuta, luultavasti mahonkia.
󠁳⁧⁧⸮apua̷⸮ ?̶̆̎ Nov 26, 2022 @ 1:42pm 
+rep hyvä pelaaja, paitsi että hän meni paskalle noin 20 minuuttia, mikä oli ymmärrettävää, mutta jeesus christ jätä kuulokkeet pöydälles ens kerral. on erittäin vaikea keskittyä peliin, kun kuulostaa siltä, ​​että mongolialaine kurkkulaulaja huutaa korvaan. muuten ihan hyvä pelaaja :steamhappy:
dOMI Nov 15, 2022 @ 7:24am 
👌😎
Infinite Sadness Nov 15, 2022 @ 2:51am 
Vitun Tommi Läntinen