Calavera
Manny   Serbia
 
 
With bony hands I hold my partner
On soulless feet we cross the floor
The music stops as if to answer
An empty knocking at the door
It seems his skin was sweet as mango
When last I held him to my breast
But now we dance this grim fandango
And will four years before we rest.
Currently Offline
Rarest Achievement Showcase

Recent Activity

0.1 hrs on record
last played on Sep 20
60 hrs on record
last played on Jul 17
0.6 hrs on record
last played on Jun 24
???? Feb 9, 2011 @ 4:07pm 
were you the one who wanted the description tag? i have 1
Goodlikesweeper Jun 10, 2009 @ 6:17am 
Da, ali cini mi se da ce se to promeniti sa Brutal Legend-om i EA marketingom. Mada, to me opet plasi pomalo, posto ce se mozda onda "skrasiti" sa BL franshizom, ako igra dobro uspe. A koliko god ja volim BL i brojim sekunde (!) do najave za PC i izlaska, bio bi puno srecniji ukoliko bi Schafer ponovo zapoceo novu franshizu. Novi svet, novi set pravila, novi likovi, nova prica. To je ono sto cini njegove igre dobrim, nepredvidive su. A to ce se izgubiti izradom sikvela, naravno. Ali dobro, videcemo sta ce biti. :)
Goodlikesweeper Jun 10, 2009 @ 5:42am 
E, hvala na pozivu. ♥♥♥♥, ti si i napravio grupu, tako? Posto vidim da si administrator tamo. ♥♥♥♥, mnogo dobro ime si dao grupi, to je bas ono sto ja mislim o tom coveku! I drago mi je sto postoje ljudi koji koji cene njegov smiso za humor, njegovu kreativnost i originalnost, a to su stvari koje se ne srecu cesto u igrackoj industriji, nazalost. Joj, jedva cekam da se zavrse ove kolokvijalne nedjelje i ispitni rokovi pa da nastavim sa igranjem...:D
Goodlikesweeper May 23, 2009 @ 12:50pm 
Ustvari, dobro si me podsetio! Odoh da nastvim da ga igram, bas bih mogao napraviti pauzu od Team Fortressa, ko ludak ga igram odkako sam kupio orange box.
Goodlikesweeper May 23, 2009 @ 12:47pm 
Pa kazem, meni je kod portala sam kraj bio najbolji, kad glados koristi dvostruku obrnutu psihologiju da te natera da je unistis. Lol, luda igra. I companion cube, i one turrete, dosta dobrih ideja ima.

Sto se fandang tice, negde do pola sam stigao. Igram ga uporedo sa full throttleom. Ja ozbiljnije igram igre tek nekih godiu dana, pre toga sam kao i ostali klinci sa foruma uglavnom voznje i FPS ove igrao. A onda me je silent hill 2 oduvao sa stolice i objasnio koliko sam ustvari vremena izgubio igrajuci gluposti. Tako da eto, pokusavam da postignem sve sto sam propustio, izmedjuostalog i Schafnerove igre. Samo mali problem je to sto nisam ljubitelj avantura, pa rastezem dosta. Mislim, nije mi problem da igram, samo se brzo zasitim. Nasmejem se desetak puta, resim desetak zagonetki i dosta mi je. Onda to svarim polako, natenane, pa kasnije nastavim dalje. Kao gurmani kad jedu neko fensi jelo.:) A uzeo sam da ga igram kad sam odgledao intro koji si ti na forum postavio. Genijalno!
Goodlikesweeper May 23, 2009 @ 8:53am 
Znaci nisi nesto veliko razmisljao na tu temu? Meni je delovalo interesantno isprva, pogotovo zbog pomoci oko distribucije INDIE igara, a i sam znas da bi neke od skorasnjih svaki gejmer morao odigrati. Ali mi se nesto ne svidja ovo vodjenje statistika, kojje usput svako moze da vidi. To je malo nepotrebno, zar ne? Sta koga briga koliko sam ja sati i minuta igrao Portal?

E da, kad smo vec kod portala, da li si ga igrao? Ta je igra je jedan od glavnih razloga iz kojeg sam kupio orange box, prosto sam morao da imam original. Poslednjih pola sata igre je bilo toliko dobro da sam morao vilicu na podu da trazim. :D