⛧⛧⛧
Bulgaria
 
 
▒█▀▀█ █▀▀█ █▀▀ █▀▀ █▀▀█ █░░█
▒█░░░ █▄▄▀ █▀▀ █▀▀ █░░█ █▄▄█
▒█▄▄█ ▀░▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀ █▀▀▀ ▄▄▄█
Artwork Showcase
Review Showcase
3,200 Hours played
Страхотна игра ! Може би най-доброто MMO, което можете да играете в момента. Ако търсите с кой да играете ми пишете в стийм :]

===PROS===
• Играта е твърде евтина за качеството, което предоставя !
• Графиките са уникални ! В момента няма по-красиво MMORPG !
• Combat системата е доста по-различна от тази на другите MMORPG-та. Мога да я оприлича леко на тази на MK. Това прави боят доста по динамичен. Големите PvP-та/Node War-ове са доста забавни и тактически.
• В играта можете да правите ужасно много неща ! Едва ли ще ви омръзне преди 2000-3000 часа.
• Ако нямате достатъчно свободно време за grind може да си изкарвате парите чрез AFK farm ! Има доста начини за изкарване на пари. Можете да използвате работници, за да фармят материали за вас, можете да ловите риба и още доста неща !


===CONS===
• Community-то не е много добро. Доста хора ще ви troll-ват ако попитате нещо в чата. Има хора, който може просто да ви убият на PK без причина, но в кое ли MMO няма такива хора. Просто трябва да се свикне с този факт, че геймърите сме си такива.
• Трябва ви добър компютър, за да я подкарате на добри графики.
• Enchanting системата - енчантинг системата отказва доста хора от играта. За да достигнете до така желания от всички PEN енчант ще изхабите доста нерви. След DUO ако фейлнете енчанта ви дапа с едно ниво надолу. За това можете да използвате Cron Stones, за да не падне енчанта, но излиза доста скъпо.
• Всичко е RNG ! Еnchant, drop на boss gear, bid.. Повечето неща са напълно RNG. Доста хора се отказват понеже нямат късмет.
• Нивото се вдига доста трудно. За около месец при нормална игра можете да стигнете до 60-61 ниво. След това ще ви отнеме доста време, за да вдигнете 62-63 ( Аз лично бих включил това към PROS, но на повечето хора не им харесва grind-а. )
• Постоянни драми и сцени по време на Node Wars в гилдиите. За момента не мога да си намеря гилд, в който да няма проблеми.. Не ви препоръчвам да влизате в български гилд. Ако искате да играете с българи можете да ми пишете. Пак ще сте сред българи, просто гилда няма да бъде напълно български, а международен.
• Играта отнема доста време. :)

!!! Относно P2W !!!
За мен играта не е p2w. Единственоето, което е препоръчително да си купите е pet-ове ! ( Можете да хванете и от marketplace-a и да не давате реални пари. Също така по евенти дават безплатни петове.) Value packs, weight, costumes и т.н., не са задължителни. След като добавиха опцията за '' чупене '' на косюми за cron stones всички започнаха да се оплакват, че е p2w, но си нямат на представа, че по този начин да се развиеш трябва да дадеш десетки хиляди евро. Много малко хора играещи играта биха го направили и пак не е сигурен метод. Има хора, който имат над 50 pen attempt-а. Ще ви оставя сами да прецените дали е p2w или не, но силно препоръчвам играта :)

EDIT#1(15.06.2018): От няколко update-а насам PvP-то е ужасно.. Повечето стари играчи се отказаха понеже вече end game-а не е забавен. Kakao твърдят, че ще оправят PvP-то, но не ми изглеждат добре нещата за момента. Ако има промени ще едитна отново.
EDIT#2(30.08.2018): Енчантването в играта стана една идея по-лесно. Добавиха сигурен метод за енчантване, но отнема доста повече време от колкото традиционният RNG метод, но все пак е нещо хубаво за играчите, който не обичат да рискуват. :)Благодаря ако сте прочели рецензията. Ще се радвам ако съм ви помогнал :) ! Ще актуализирам рецензията ако забележа, че съм пропуснал нещо или ако нещо в играта се промени. Ако имате нужда от помощ в играта или въпроси ми пишете в стийм ! GLHF
✪ Rikya Sep 16, 2017 @ 9:50am 
+rep Good People !:steamhappy:
the n-word Jun 4, 2017 @ 12:18am 
▬|█████████|▬
This is Tochilka.
Copy Tochilka in your Profile to make
better Banici!
[NMA] xhole Apr 20, 2017 @ 3:19pm 
▓▓▓▓▓▓▀▀░░░░░░▀▀▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▀░░░░░▄██▄░░░░░▀▓▓▓
▓▓░░░░░▄▄██▀░░░░░░░░▓▓
▓░░░░░▄██▀░░░▄█▄░░░░░▓
▌░░░░░▀██▄▄▄█████▄░░░▐
░░▄▄▄░░░▀████▀░▀▀██▄░░
░░▀██▄░▄▄████▄░░░▀▀▀░░
▌░░░▀█████▀▀▀██▄░░░░░▐
▓░░░░░▀█▀░░░▄██▀░░░░░▓
▓▓░░░░░░░░▄██▀░░░░░░▓▓
▓▓▓▄░░░░░▀█▀▀░░░░░▄▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▄▄░░░░░░▄▄▓▓▓▓▓▓
the n-word Sep 19, 2016 @ 8:22am 
Четери rd
KillerOOD Sep 19, 2016 @ 7:57am 
░░▄▄▄▀▀▀▀▀▄▄▄
░█░▄▄▄░░░▄▄▄░█
█░░░░░░░░░░░░░█
█░░█░░░░░░░█░░█
░█░░▀▀▀▀▀▀▀░░█
░░▀▀▀▄▄▄▄▄▀▀▀
╮╭╭╮┏╮┏╮╮╭
┣┫┣┫┣╯┣╯╰┫
╯╯╯╯╯┊╯┊╰╯
┏╮┊┏╮╭╮╮╭
┣┫★┃┃┣┫╰┫
┗╯┊┗╯╯╯╰╯
100% vzimate ot bqloto Aug 23, 2016 @ 12:44pm 
☻/ This is Bob. Copy paste him on
/▌ every profile so he can
/ \ take over Steam