⛧ Wlado0 ⛧
Владо   Bulgaria
 
 
▒█▀▀█ █▀▀█ █▀▀ █▀▀ █▀▀█ █░░█
▒█░░░ █▄▄▀ █▀▀ █▀▀ █░░█ █▄▄█
▒█▄▄█ ▀░▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀ █▀▀▀ ▄▄▄█
Currently Offline
Last Online 27 mins ago
Artwork Showcase
Review Showcase
1,609 Hours played
Страхотна игра ! Може би най-доброто MMO, което можете да играете в момента. Ако търсите с кой да играете ми пишете в стийм :]

===PROS===
• Играта е твърде евтина за качеството, което предоставя !
• Графиките са уникални ! В момента няма по-красиво MMORPG !
• Combat системата е доста по-различна от тази на другите MMORPG-та. Мога да я оприлича леко на тази на MK. Това прави боят доста по динамичен. Големите PvP-та/Node War-ове са доста забавни и тактически.
• Не е P2W. Това е много спорна тема. Хората казват, че Pet-овете, Weight limit-a, Value Pack-овете и т.н. са P2W, но всъщност те не са. Колкото и Pet-ове или Weight да имате няма да станете по-силен. Това е по-скоро за удобство, което аз препоръчвам, ако сте решили да играете сериозно. Можете да получите pet-ове, VPs и всичко, което се купува с реални пари на пазара и да не плащате никакви реални пари. По време на event-и дават безплатно доста неща, които принципно се плащат. Приемете го както искате, но тази игра не е P2W.
• В играта можете да правите ужасно много неща ! Едва ли ще ви омръзне преди 2000-3000 часа.
• Ако нямате достатъчно свободно време, за grind може да си изкарвате парите чрез AFK farm ! Има доста начини това да го правите. Можете да използвате работници, за да фармят материали за вас, можете да ловите риба и още доста неща !
• Няма хакове и ботове за играта !

===CONS===
• Community-то не е много добро. Доста хора ще ви troll-ват ако попитате нещо в чата. Има хора, който може просто да ви убият на PK без причина, но в кое ли MMO го няма това... Просто трябва да се свикне с този факт, че геймърите сме си такива.
• Трябва ви добър компютър, за да я подкарате на добри графики.
• Enchanting системата - лично на мен ми се струва невъзможно да енчантна гиъра си. ( Затова го купувам направо енчантнат от пазара ). Ако опитвате да енчантвате бъдете готови да се проваляте доста пъти след PRI и DUO енчант ! Има failstacks, който улесняват енчантването, но ми се струва, че е по-добре да си съберете пари и да заложите на сигурното и да си купите гиъра от маркета.
• Всичко е RNG ! Еnchant, drop на boss gear, bid.. Повечето неща са напълно RNG. Доста хора се отказват понеже нямат късмет.
• Нивото се вдига доста трудно. За около месец и половина при нормална игра можете да стигнете до 60-61 ниво. След това ще ви отнеме година/и, за да вдигнете до 62-63
• Постоянни драми и сцени по време на Node Wars в гилдиите. За момента не мога да си намеря гилд, в който да няма проблеми.. Не ви препоръчвам да влизате в български гилд. Ако искате да играете с българи можете да ми пишете. Пак ще сте сред българи, просто гилда няма да бъде напълно български, а международен.
• Играта отнема доста време. :)

EDIT#1(15.06.2018): От няколко update-а насам PvP-то е ужасно.. Повечето стари играчи се отказаха понеже вече end game-а не е забавен. Kakao твърдят, че ще оправят PvP-то, но не ми изглеждат добре нещата за момента. Ако има промени ще едитна отново.

Благодаря ако сте прочели рецензията. Ще се радвам ако съм ви помогнал :) ! Ще актуализирам рецензията ако забележа, че съм пропуснал нещо или ако нещо в играта се промени. Ако имате нужда от помощ в играта или въпроси ми пишете в стийм ! GLHF
Favorite Game
1,803
Hours played
48
Achievements

Recent Activity

612 hrs on record
last played on Jun 25
1,609 hrs on record
last played on Jun 25
1,803 hrs on record
last played on Jun 25
✪ Rikya Sep 16, 2017 @ 9:50am 
+rep Good People !:steamhappy:
Mariqn Jun 4, 2017 @ 12:18am 
▬|█████████|▬
This is Tochilka.
Copy Tochilka in your Profile to make
better Banici!
[NMA] xhole Apr 20, 2017 @ 3:19pm 
▓▓▓▓▓▓▀▀░░░░░░▀▀▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▀░░░░░▄██▄░░░░░▀▓▓▓
▓▓░░░░░▄▄██▀░░░░░░░░▓▓
▓░░░░░▄██▀░░░▄█▄░░░░░▓
▌░░░░░▀██▄▄▄█████▄░░░▐
░░▄▄▄░░░▀████▀░▀▀██▄░░
░░▀██▄░▄▄████▄░░░▀▀▀░░
▌░░░▀█████▀▀▀██▄░░░░░▐
▓░░░░░▀█▀░░░▄██▀░░░░░▓
▓▓░░░░░░░░▄██▀░░░░░░▓▓
▓▓▓▄░░░░░▀█▀▀░░░░░▄▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▄▄░░░░░░▄▄▓▓▓▓▓▓
Mariqn Sep 19, 2016 @ 8:22am 
Четери rd
KillerOOD Sep 19, 2016 @ 7:57am 
░░▄▄▄▀▀▀▀▀▄▄▄
░█░▄▄▄░░░▄▄▄░█
█░░░░░░░░░░░░░█
█░░█░░░░░░░█░░█
░█░░▀▀▀▀▀▀▀░░█
░░▀▀▀▄▄▄▄▄▀▀▀
╮╭╭╮┏╮┏╮╮╭
┣┫┣┫┣╯┣╯╰┫
╯╯╯╯╯┊╯┊╰╯
┏╮┊┏╮╭╮╮╭
┣┫★┃┃┣┫╰┫
┗╯┊┗╯╯╯╰╯
Плащам в €вро. ❤ Aug 23, 2016 @ 12:44pm 
☻/ This is Bob. Copy paste him on
/▌ every profile so he can
/ \ take over Steam