製品を
アカウント内に
製品

[45thN] MineMavinPro の最近のレビュー

7件中 1-7 を表示
1 人がこのレビューが参考になったと投票しました
記録時間: 7.8 時間
Brilliant Game, Absolutely Love It!!
投稿日 7月2日.
このレビューが参考になったと投票した人はまだいません
記録時間: 85.4 時間 (48.8 hrs at review time)
Love it, best building game i have played. Would very much recommend it as one of my best games i have played.
投稿日 2018年9月5日.
このレビューが参考になったと投票した人はまだいません
記録時間: 79.1 時間 (48.8 hrs at review time)
Most relaxing game I have ever played when I had a bit of time, I recommend this game to anyone and everyone :)
投稿日 2017年11月23日.
記録時間: 5.2 時間
I would recommend this Game because its one of the best card games ive seen in a long time, I wasnt a fan of card games but then i tried out this one just to see what its like and i got stuck into it.

I would recommend this game to anyone who like or dislikes card games.
投稿日 2017年7月29日.
このレビューが参考になったと投票した人はまだいません
記録時間: 0.6 時間 (0.5 hrs at review time)
Good game!!
投稿日 2017年7月24日.
このレビューは参考になりましたか? はい いいえ 面白い
2 人がこのレビューが参考になったと投票しました
早期アクセスレビュー
Not that good of a game. Dont know how to do much in it.
投稿日 2017年7月21日.
このレビューが参考になったと投票した人はまだいません
記録時間: 48.4 時間 (47.4 hrs at review time)
Good Game, very addictive at times but i would recommend to anyone
投稿日 2017年7月20日.
7件中 1-7 を表示