Showing 1-20 of 339 entries
Jul 28 @ 6:00am
In topic bluetooth or propriaty usb dongle?
That's a long necro, damn
Originally posted by Ichigo:
Originally posted by KittyPause:
Basically, they're telling you to do the following;

Windows Key + R (opens the "Run" box)
"cmd.exe" (no quotes)
"cd c:\...\" (change this to the folder destination, CD is short for Change Directory. That way it's easier to run. Still no quotes)
"start steamcontrollersinger.exe" (to start the program from the preexisting window)
If you didn't read any of the comments I've sent, I've already did that thing, and with powershell too, I openned it in CMD and NOTHING, please just read it this time, it's that easy, NOTHING happens, it just crashes.
I said it's not any different, you just said there wasn't an option. I literally said "it's not gonna fix your thing but you literally shouldn't say that doesn't exist because if you need the long route here's how to do it". Read, please. Comment right below it buddy.
Originally posted by VRG:
To anyone who is having difficulty in opening CMD in a particular folder, just navigate to that folder in Windows Explorer, type "cmd" in the Address Bar (replacing any text) and hit Enter, and cmd will pop up in the folder you were in. No hassle of "cd" or Shift-Right-Click or Copy-pasting. :)
Suppose I'm kinda old fashioned xD
I'm not sure if that will actually solve your problem, I am not indicating that it will; but that is the long route of their explanation if you don't have opening CMD from Explorer available.
Originally posted by Ichigo:
Originally posted by Hudbus †<CC><:
Did you try it? "Open Command Window Here" shows up. (Win 7)
Yes, I did try it, this is why I've posted that comment.... I'm using windows 10 as of now and there's no option in the right click menu to open it with command prompt, or power shell, there's no option at all for the exe file besides openning it normally or as administrator, and for the folder when I choose the only option (power shell) it doesn't do a thing. I've tried to manually open it with command prompt and power shell, and still no luck.
Basically, they're telling you to do the following;

Windows Key + R (opens the "Run" box)
"cmd.exe" (no quotes)
"cd c:\...\" (change this to the folder destination, CD is short for Change Directory. That way it's easier to run. Still no quotes)
"start steamcontrollersinger.exe" (to start the program from the preexisting window)
Apr 22 @ 8:38pm
In topic which controller to choose
Can't play with anything other than a Steam Controller, myself. Shrug.
Jan 19 @ 11:50pm
In topic Need resolution options ASAP
Originally posted by Chungo Beepis:
So throughout the full 2 years of this thread and apart from the endless mindboggling idiots explaining that you don't need a resolution change option, did anyone actually post a solution?

I run 4k, and because the icons are so small i can't see what's on the network when hovering over a box to see what i'm lacking, so i scale the UI, unfortunately the UI scaling code is broken and doesn't respect the projected box model so half the items are off the screen. So because of the broken UI some of us _NEED_ to be able to drop resolution. Fix one or make the other available as an option.
I run 4k too. You can easily change the size of the UI... *shrug* do what you will.
Jan 14 @ 12:06pm
In topic Belts vs Bots
TL:DR
Aug 11, 2017 @ 12:35am
In topic 8xscope buggy?
Tried holding shift to hold your breath while scoped?
Nov 9, 2016 @ 3:03pm
In topic Online Beta - Info and Known Bugs
Originally posted by Flate The Friendly:
Originally posted by kylerk:

We have been working on this issue since then and have still not figured it out. It remains on our bug list. We will continue to try to figure it out.

I could Try to Replicate this Crash/Error And Get my log For it, If that will help?
Y e s
Sep 15, 2016 @ 1:51pm
In topic Online Beta - Info and Known Bugs
Originally posted by kiwibonga:
Hey guys, can you confirm that the issue with the conveyor belts is still happening? We haven't been able to reproduce the problem. Are there specific situations where it always happens?

As for the wall jump physics, I put up an explanation of what changed here on Reddit: https://www.reddit.com/r/ultimatechickenhorse/comments/52uiiw/please_explain/

@drribosome, thanks for the feedback -- if you have any more examples or screenshots, feel free to send them to us!
The conveyor belt thing used to be easily producable by glitch-placing it in a block. Now, not sure a definite way to reproduce, but the location of placement definitely matters. Specifically, next to something else.

EDIT: This isn't new btw, this existed previously.
Sep 14, 2016 @ 11:51am
In topic Online Beta - Info and Known Bugs
Originally posted by DaSmith:
Got a new one to report - the conveyor belts sometimes float around in space but still their "ghost" occupies the spot where they originally were placed, making them twice as wide at points. I'm sure more people have seen this. I'll try to get screen caps the next time it happens.
Yea sometimes they move around instead of sitting in place too. They're a little funky.
Sep 4, 2016 @ 10:37am
In topic Online Beta - Info and Known Bugs
Originally posted by drribosome:
here's a video of the windmill bug in action

the squirrel and the chicken are affected and move at a constant slow speed leftward

https://www.youtube.com/watch?v=m0iBAuNxRo4
That's awful.
Sep 2, 2016 @ 8:25pm
In topic Online Beta - Info and Known Bugs
Originally posted by drribosome:
there is a bug where on mansion (and some other courses) if you place the windmill in the center of the start zone (so that the ends rust just under where the characters spawn), then characters sometimes move left or right permanently (at a slow walk speed), or jump constantly and very slightly

This doesnt happen every round, but it's present in ~20% or so of them
I've never seen this and it sounds awful.

Windmills are awful in general, if you ask me. One of my least favorite things.
Aug 27, 2016 @ 7:42pm
In topic Online Beta - Info and Known Bugs
Originally posted by DaSmith:
I run the game on a Lenovo Y580 with an i7-3610QM @ 2.30 GHz (that's nonboost speeds, boost reaches up to 2.76 GHz if I am correct), 8GB RAM, a GTX660M with 2GB dedicated memory and a 256GB Intel 520 series SSD. Now that I think of it, I mostly notice the bug with the honey when I am hosting, other times it tends to happen less often. I played a game on Steel Mill and surely I got the bug. I managed to grab some screenshots:

http://imgur.com/a/RaJU2

On the fist one you can see a highly professional, Paint made graphic overlay which shows the bug in action. This is after almost a complete spin of all the platforms that go around the map. I've numbered them precisely starting with the first one directly to the right of spawn and counting going in the direction they rotate (looking at the screenshots now, you can tell that whichever of the 7 rotating platforms is the first one, the L-shaped metal part a should be stuck to it but it isn't). To summarize:

1) a should be stuck to 1 where it's circled on the first screen shot but it isn't.
2) b should be stuck to 8 where it's circled but it isn't.
3) the object circled on 6 is stuck to that platform, as evidenced by the other 5 screenshots.

A few notes:

I placed all 3 items that are misbehaving but I also was playing with other people. Before me taking the screenshots they had placed more items that were supposed to be stuck to other platforms but they blew them up prior to me taking the screen shots. They were not moving with the platforms either. After I grabbed the shots the next round the items started rotating for me too, alongside the platforms they were respectively stuck to with the honey.

I generally prefer hosting to choose more rounds, time to place, etc... However, I will play more games tomorrow where I'm not the host to test if this makes any difference and I'll let you know how it goes. I'll try to get more useful screengrabs too.

Hope your big update fixes this, can't wait to see what new items and features you've added to the game!
My brother hosts all the time. When he places things, they don't always stick.

Can confirm that it can be a host only issue, placed by the host.
Aug 27, 2016 @ 1:49pm
In topic Online Beta - Info and Known Bugs
Originally posted by kylerk:
usually this type of issue happens when there is a difference in computer speeds.
That makes a lot more sense.
Aug 27, 2016 @ 1:41pm
In topic Online Beta - Info and Known Bugs
Originally posted by kylerk:
Likely has something to do with your computer speed and internet speeds. Can you describe the setups that it happens on?
My brother? AMD user. Medium internet speed? Not sure. Might not be the best rig.

It happens with my gigabit internet and decked out rig though, so it might not relate to those.
Aug 27, 2016 @ 12:44pm
In topic Online Beta - Info and Known Bugs
Originally posted by kylerk:
DaSmith, we have heard of and very rarely seen the honey not sticking bug you are describing. We have a big update coming soon that is going to fix many things, and this may be one of them. Though we don't have a consistent way to reproduce the bug yet, so it is hard to say it is fixed 100%.

Thanks for letting us know.
My brother and I experience it all the time (mainly him). Dunno why but we'll see if it gets fixed with the update!!
Showing 1-20 of 339 entries