Finkku
United States
 
 
:janitor: :FidgetSpinner: ♥♥♥♥ you :FidgetSpinner: :janitor:
Currently Offline
1 VAC ban on record | Info
398 day(s) since last ban
Pelle:
Peri on pelle
Artwork Showcase
.
1 2
Verq :D Jul 16 @ 6:37am 
signed by god verq [mulle maksettiin tästä]
Dream Jun 21 @ 10:47am 
!
!
!
**
Kepapi Mar 27 @ 6:59am 
After a good game in csgo, i added him because he seemed like a cool guy. We got chatting, over the next couple of months we became good friends. Lots of banter, lots of great CS and most importantly true friendship.
I invited him to my house for a csgo lan party. He said he was coming so i was looking forward to meeting him in real life.
When he arrived at my house, he pushed me against the wall and started nibbling my ear, i felt his hard weiner push against my leg. I punched him and then 1 tapped him. Turns out he was gay. Don't trust this guy.
Vaiski Feb 29 @ 12:09pm 
rep Pitkän pelin jälkeen minecraftissa hän lisäsi minut steamissa. Pelasimme paljon ja juttelimme siileistä. Meistä tuli hyviä ystäviä ja kenties enemmän. Parin kuukauden jälkeen hän kutsui minut laneillensa hänen 10 vuotiaiden kavereidensa kanssa. Olin hieman epävarma asiasta mutta hän sai minut vakuutettua ja äiti antoi kyydin. Olimme heti hyviä ystäviä ja pelasimme paljon minecraftia hänen hienolla playstation 4 pelikonsolillansa ja syötimme hänen kavereillensa vaahtokarkkeja. Myöhemmin illalla kuin kaikki hänen ystävänsä olivat lähteneet hän tuli yllättävän lähelle ja laittoi minut seinää vasten ja lähenteli. Hän sanoi ettei kukaan saisi tietää mutta sanoin hänelle etten tykkää pojista koska pojat tykkäävät tytöistä jotka tykkäävät pojista joka on homoa. löin häntä tuolilla päähän ja juoksin äkkiä kotiin. Älkää lisätkö häntä hän on outo.
Verq :D Feb 25 @ 7:09am 
gn valmiiks
✪OWIKKA Feb 1 @ 2:02pm 
+rep pelkkää päätä