Dasbaby
turkish nightmare   Albania
 
 
Rreth flamurit të përbashkuar
Me një dëshirë e një qëllim,
Të gjith' atij duke u betuar
Të lidhim besën për shpëtim.
𝄆 Prej lufte veç ai largohet
Që është lindur tradhëtor,
Kush është burrë nuk friksohet,
Por vdes, por vdes si një dëshmor!

Në dorë armët do t'i mbajmë,
Të mbrojmë atdheun në çdo kënd,
Të drejtat tona ne s'i ndajmë;
Këtu armiqtë s'kanë vënd!
𝄆 Se Zoti vetë e tha me gojë
Që kombe shuhen përmbi dhe,
Po Shqipëria do të rrojë;
Për të, për të luftojmë ne!

O Flamur, flamur, shenj' e shenjtë
Tek ti betohemi këtu
Për Shqipërinë, atdheun e shtrenjtë,
Për nder' edhe lavdimn e tu.
𝄆 Trim burrë quhet dhe nderohet
Atdheut kush iu bë therror.
Përjetë ai do të kujtohet
Mbi dhe, nën dhe si një shenjtor!
Currently Offline
Screenshot Showcase
Artwork Showcase
Flight
6
Rarest Achievement Showcase
oh ♥♥♥♥
bro
Favorite Game
Favorite Group
Tuna's Can
32
Members
5
In-Game
17
Online
0
In Chat
dust May 16 @ 10:24pm 
+rep gave me free unusual
gunslingerpro2009 May 16 @ 8:52pm 
-rep bot
Graatz. Jan 9 @ 5:39am 
hey, i'd like to buy few of your tf2 cosmetics with keys. Add me/send me a trade offer if you're interested
MattPap Jan 7 @ 11:58am 
stop chugging all that water
Tuna Jan 7 @ 11:45am 
How can some one come in and buy water that people fish in?
Ot.Sayger.//TK Sep 8, 2020 @ 9:47pm 
+rep dasbaby