Kipiatkov 2
Ukraine
 
 
Average grape juice enjoyer. :Mask3:
Σε παιχνίδι
Warhammer 40,000: Darktide
Προθήκη στιγμιοτύπων
NieR:Automata™
1
Προθήκη κριτικών
127 ώρες παιχνιδιού
Вперше дізнався про гру на каналі одного стрімера, який грає у Старкрафт 2. Якось так сталось, що по вихідних він почав стримити якусь іншу гру. Я не приділив тоді уваги тому що "якась японьшина". Тільки згодом якось вирішив подивись і моя дитяча психіка почала співати оду к радості від тієї крутості, яку побачив на екрані. Після цього я з нетерпінням чекав вихідних, щоб продовжити дивитися. Іноді - навіть до 4-х ранку. Після цього десь через півроку або через рік сам пройшов та виявилось, що це одна з найкращих ігор в котрі я грав. Що сподобалось:

По-перше, це сюжет. Він дуже крутий. Як у серіалі завжди цікаво, що буде далі.

По-друге, це персонажі. Іноді може здаватися, що деякі з них шаблонні, але все зроблено на такому високому рівні, що їм віриш. Вони цікаві. В них багато діалогів та багато часу для них розкритись.

По-трете, ігровий процес захоплює. Він збудований таким чином, що відразу потрапляєш у потік і просто провалюєшся в гру. Повне занурення. Реальне життя? Ні, не чув.

Четверте, графічний дизайн. Графіка проста, але стильна.

По-п’яте, приголомшливий саундтрек. Один з найкращих за всю історію ігор.

Шосте, бойова система глибока та продумана. Тому що Shin Megami Tensei. Я не знаю що це, але звучить надьожно.

Мінус тільки один - вона дуже довга. Не зрозумійте мене неправильно, гра виконана на дуже високому рівні, історії там цікаві, гра захоплює. Але це 120 годин мінімум. А то й всі 150. Вони круті, вони гарно зроблені. Але 120 годин. З іншого боку, трохи допомагає те, що гра вийшла досить давно і в мережі повно допомоги для проходження. І цим можна спокійно користуватись, є навіть вбудовані у гру підказки. Це трохи полегшить довгий шлях.

PS: Це гарна нагода вивчити англійську мову. Воно того варте.
Προθήκη κριτικών
109 ώρες παιχνιδιού
Перший ефект маси - це чудова гра. Вона вражає своїми захоплюючими історіями, персонажами, діалогами та детально описаним всесвітом. Навіть за сучасними стандартами, це одна з найкращих ролевих ігор. Однак, оригінальна гра мала деякі недоліки: незручне керування, місцями не дуже якісна графіка, недосконалі анімації, баги, глюки, що робило гру не дуже зручною для гри. Тому я завжди рекомендував починати з другої частини, де було виправлено більшість з цих недоліків.

У ремастері першої частини розробники намагалися виправити проблеми оригінальної гри, і в багатьох випадках їм це вдалося. Вони покращили графіку, текстури - гра змінилася; вони вдосконалили бойову систему - тепер в неї можна грати. До того ж, вони виправили різні помилки. Однак іноді з’являються недоліки, пов’язані з якістю оригінального релізу: десь може з’явитися недосконала анімація або текстура, але це майже не впливає на сприйняття гри. Це як критикувати Tesla за погано підігнаний корпус. Зараз це чудова гра, яку варто грати на 4K телевізорі з HDR.

Друга і третя частини добре постаріли, і навіть сьогодні графіка не відлякує, хоча з моменту релізу пройшло багато років. Вони покращили текстури, кольори, HDR, і тепер в неї можна грати.

Якщо говорити в цілому про трилогію, то нічого краще не вийшло до цих пір. Це найкраща космічна ролева гра, де кожна частина виділяється чимось своїм: перша частина більше схожа на ролеву гру, друга фокусується на історіях персонажів, а третя - це потужний бойовик.

І це не враховуючи дивовижного саундтрека, атмосфери sci-fi, можливості перенесення збережень з однієї частини в іншу, коли події з першої частини впливають на події другої і третьої, вражаючих персонажів, дробовика “Грааль" та багато іншого. Це найкраща версія Mass Effect, в яку варто грати.
Προθήκη στιγμιοτύπων
Elite Dangerous
2 1
Αγαπημένο παιχνίδι
2.109
Ώρες παιχνιδιού
35
Επιτεύγματα
Αγαπημένο παιχνίδι
123
Ώρες παιχνιδιού
47
Επιτεύγματα
Προθήκη σπανιότερων επιτευγμάτων
Συλλέκτης παιχνιδιών
Προθήκη Τελειομανή
Προθήκη Τελειομανή
Πρόσφατη δραστηριότητα
Σχόλια
SmEx ッ 12 Απρ, 11:29 
Научишь тупое животное с читом играть ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ бездарная и некчемная ???
LeMatt Damon 24 Ιαν, 12:22 
bush camping russian trash play on your own crap servers
Okane 10 Οκτ 2023, 11:18 
Feels bad dying to a trap after this obnoxiously long fight xD
BEIJINGBERLIN 13 Μαρ 2012, 8:34 
появишься - нопешыыы) на тему длс к фоллауту