STEAM GROUP
TeamCMS.dk TeamCMS.dk
STEAM GROUP
TeamCMS.dk TeamCMS.dk
0
IN-GAME
2
ONLINE
Founded
March 5, 2018
Language
Danish
Location
Denmark 
ABOUT TeamCMS.dk

Træt af at skulle etablere en klan, uden hjemmeside, da det er for problematisk? Bare rolig! Løsningen er på vej!

CMS står for "Content Management System" og blev opfundet, med den ide at selv "ikke-programmører" skulle have muligheden for at eje og redigere en hjemmeside. Igennem årene er blandt andet Wordpress, Joomla osv. sprunet ud fra denne ideologi.

Anders Ganvig, som er manden bag TeamCMS.dk, følte at disse (allerede eksisterende) systemer, ikke levede op til kravene, når man som nystifter af en CSGO klan, stod og manglede en hjemmeside. Systemerne var mest af alt designet til butikker, blogs og vlogs. Dette fik derfor Anders, i samarbejde med et lille team, til at udarbejde et system som udelukkende var designet til CSGO klaner, og deres behov når det angår hjemmesider.
Visionen var at gøre systemet nemt og brugervenligt, så man ingen programmørisk baggrundsviden behøvede at have. Denne vision arbejdes der konstant med fra TeamCMS'es sides.

TeamCMS er lige blevet udgivet i Alpha version, og særligt tilmeldte klaner har derfor nu muligheden for at bruge systemet, og teste det igennem før det blive udgivet til offentligheden.
POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (3)
RECENT ANNOUNCEMENTS
Opdatering B.004.1
Udgivet!
VIEW ALL (9)
GROUP MEMBERS
Administrators
Members
0
IN-GAME
2
ONLINE
0 IN CHAT
Enter chat room
Founded
March 5, 2018
Language
Danish
Location
Denmark