STEAM GROUP
STARLEX - Servers [ SX ]
STEAM GROUP
STARLEX - Servers [ SX ]
9
IN-GAME
82
ONLINE
Founded
March 17, 2016
Language
Hungarian
Location
Hungary 
ABOUT STARLEX - Servers

╲╭━━━━╮╲╲╭━━━━━━━━━━━━━━━━━━━╮...................................
╲┃╭╮╭╮┃╲╲┃ Jó szórakozást kívánunk szervereinken! :)┃...................................
┗┫┏━━┓┣┛╲╰┳━━━━━━━━━━━━━━━━━━╯...................................
╲┃╰━━╯┃━━━╯.........................................................................
╲╰┳━━┳╯.......................................................................................
╲╲┛╲╲┗ ..........................................................................................

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Szervereink

Játékmod
Szerver IP
Férőhely
AWP
87.229.115.140:27015
26
Deathrun
87.229.115.140:27025
26
Multigame
-
24
Retake(128tick)
-
12
TS3
ts.starlex.hu
512


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Weboldalaink

Web
Elérhetőség
Fő weboldalunk
TS3 weboldalunk
Kitiltási listánk
Uptime monitorunk


POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (135)
RECENT ANNOUNCEMENTS
IP cím változás!
BÚÉK - 2021!
HAPPY NEW YEAR! 🎆🎇🥂
2021

368 Comments
| Mr.FeKi | Mar 7 @ 10:19am 
A kényszerpihenő fogalma teljesen más. Itt nem kényszerpihenőre küldted AiDN-t,hanem szó nélkül elvetted a jogait. Ami azt illeti,voltam fent a szerveren igen,de csak azért mert van egy adminisztrátor társam akinek van egy havi kötelezően letöltendő óraszáma. Én meg vele szoktam játszani.Ha ő felmegy sx-re attól én nem fogok elmenni soloban játszani mikor egy szobában beszélgetünk. Mindettől függetlenül ugyanúgy gusztustalan ami nap mint nap folyik az sxen,mint a degenerált rétegben és mint a community részét nézve is.
EĐum Mar 7 @ 10:12am 
Nyilván ez is egy vélemény, tiszteletben tartom, ha te máshogy látod a dolgokat. Nem is lenne jó ha mindannyian egy gondolaton lennénk. Viszont sajnos szavaid kezdik egymást ütni. lsd.: "én voltam fent a silver accountommal", valamint még tegnap is fent voltál, a mai napot már meg sem nézem inkább. Ha véleményed szerint "degenerált adminokkal és csupa lvl1-5 emberrel" van tele a szerver, ne kínozd magad, csak rosszul fogod magad érezni a szerveren. A controller jogról pedig annyit, hogy AIDN nincs még elküldve, csupán egy kényszer pihenőt vesz. Hozzájáróban még annyit, én nem a szomszéd hülye gyerek vagyok, akinek bárki beadja, hogy a föld lapos. Ha nekem valaki hazudik, ráadásul többször annak meg lesz a következménye. És erre éppoly joga megvan Chrisnek is.
| Mr.FeKi | Mar 7 @ 7:54am 
Zárójelben hozzátenném,hogy egy controller jogainak elvételét 2 Tulajdonosi beleegyezésével lehet végbe vinni. Amennyiben nem sziámi ikrek vagytok Chrissel ezesetben Chrisnek is van egy vélemény nyilvánítási joga ami döntő is lehet ilyen helyzetekben. Elvégre azért is vezetitek ketten,hogy ilyen helyzetekben több ellen,vagy nem pont ellen érvekkel tudjátok eldönteni az ilyen helyzeteket.
| Mr.FeKi | Mar 7 @ 7:45am 
Bocs EĐum,de ez nem vezetőhöz méltó reakció a vélemény nyilvánításomra.Önmagában azzal amit írtál..idézem "szerencse, hogy ha ennyire rossznak tartod a STARLEX-et, bármikor lehetőséged van megszakítani minden kapcsolatot a szervercsoporttal, és bármikor te megad is meg tudod mutatni, mennyivel jobban csinálnád mint mi." -ezzel nincs gond,hisz ezt már meg is tettem. Akkora szarvárat építettél azzal,hogy mindig csak a nemet mondtad meg leszartad a javaslatokat,hogy pont azt tettem most amit leírtál. Megszakítottam szinte minden kapcsolatot az sx-el. Ezzel pédát mutatva. Hisz jelenleg csak ennyit ér az sx.Annyit,hogy kilépjenek belőle az emberek. Az a gond,hogy abban amit írtam te csak azt láttad,hogy egy olyan ember alkot véleményt akit te már 1 éve nem láttál jó szemmel az sxen.
| Mr.FeKi | Mar 7 @ 7:45am 
Az már csak a hab a tortán,hogy olyan adminokkal vagy kapcsolatban akik hypeolják,hogy csalok és ezzel,hogy te csak ilyen benyalós degeneráltakkal veszed magad körül ezzel is efelé a vélemény felé tereled saját magadat . Gusztustalan,hogy olyanokra hallgatsz akik lvl 0-as steamaccal és havonta vacolt kis accountokkal vannak adminisztrátorként az sx-en. De egyébként úgylátom a lényeg nem jött le abból amit írtam. Ajánlom figyelmedbe,hogy olvasd el "Tulajdonosi" szemmel és "TULAJDONOSI" szemmel értelmezd. Mert jelenleg csak egy negatív "nem építő" kritikaként fogtad fel,mert nem Tulajdonosi szemmel értelmezted. Mondjuk elég nehéz neked úgy értelmezned,hisz alapjáraton nincs benned vezetői véna a vélemény nyilvánítás tudásodon kívül.:5Star:
EĐum Mar 7 @ 6:54am 
Aki pedig az AIDN-el kapcsolatos történésekre kíváncsi, kérdezze meg az érintettet. Viszont egy dolgot nagyon nem csipázok. Azt ha valaki többször is a képembe hazudik.
VIEW ALL (1,674)
GROUP MEMBERS
Administrators
9
IN-GAME
82
ONLINE
144 IN CHAT
Enter chat room
Founded
March 17, 2016
Language
Hungarian
Location
Hungary